Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(Asese @ 2010 04 30, 10:20)
Mano salotos tai dar tik 1 cm dydžio  blush2.gif
O centrifūgą naudoju, susidraugavom mudvi kažkaip smile.gif - rūgštynes plaunu, špinatai tuoj bus smile.gif

mano salotos dar irgi mazytes,bet gavau is diasajos jau paaugytu,issipikiavau ir jau neuzilgo salociuku bus thumbup.gif
o spinatai tavo savi bigsmile.gif as nepasisejau ju verysad.gif
rugstyniu pasejau,bet derliaus nezinau kada sulauksiu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 04 30, 10:34)
mano salotos dar irgi mazytes,bet gavau is diasajos jau paaugytu,issipikiavau ir jau neuzilgo salociuku bus thumbup.gif
o spinatai tavo savi bigsmile.gif as nepasisejau ju verysad.gif
rugstyniu pasejau,bet derliaus nezinau kada sulauksiu doh.gif  blush2.gif

Mano vaikai labai mėgsta špinatus, tai jų sėju daug ir anksti smile.gif - ir centrifūgai išleistų pinigų tada negaila smile.gif
Atsakyti
Pakalbejot apie salotas , tai va ir idejau:
user posted image
Kazkaip ir mes paskutinem dienom vakarais vis salotas tokias darom... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 04 30, 10:18)
as nuo rytojaus laikysiuosi kopustu dietos lotuliukas.gif  doh.gif

viską valgysi išskyrus kopūstus mirksiukas.gif lotuliukas.gif

o apie dilgėlių sriubą, rūgštynių tai ir skani, kad rūgštoka, o dilgėlynė kokio skonio? kokių prieskonių pridėsi tokia ir bus?
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 04 30, 13:40)
viską valgysi išskyrus kopūstus mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif blush2.gif
dar neapsisprendziu...gal grikiu gal kopustu doh.gif g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 04 30, 10:18)

bet aciu kad priminei centrifuga bigsmile.gif reikes eit is antrasioliu nusikelt,

aš šiandien išsitraukiau-salotom ir špinatams. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2010 04 30, 10:44)
Mano vaikai labai mėgsta špinatus, tai jų sėju daug ir anksti smile.gif - ir centrifūgai išleistų pinigų tada negaila smile.gif

O aš tik pirmi metai pabandžiau špinatus ir nesigailiu thumbup.gif centrifūga taip pat thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

Su artejancia mamyciu diena!!!!!!!!!
Atsakyti
O gal kuri turite užsilikusią parduoti tą TW kekso formą, kur su skyle per vidurį? ax.gif
Atsakyti
Tik dabar pastebejau,kad akcijine karaliska forma yra mini blink.gif .Kaip tokiam mini,nemaza kaina doh.gif
Papildyta:
Tiesa,kas nors jau gavo uz naujoka 10litru ryziu inda blush2.gif .Mat as laukiu ir nesulaukiu,o toks butu reikalingas. ax.gif Ir dar uz naujokus negavusi centrifugo,kiausiniu pjaustykliu. g.gif
O viena kolege sakius,kad ji dar negavusi uz 53sav naujoka unsure.gif .Bijau,kad ir man taip nebutu.Labai ilgai laukt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 05 01, 16:10)
Tiesa,kas nors jau gavo uz naujoka 10litru ryziu inda  blush2.gif  .Mat as laukiu ir nesulaukiu,o toks butu reikalingas.  ax.gif  Ir dar uz naujokus negavusi centrifugo,kiausiniu pjaustykliu.  g.gif
O viena kolege sakius,kad ji dar negavusi uz 53sav naujoka  unsure.gif .Bijau,kad ir man taip nebutu.Labai ilgai laukt  verysad.gif

Paskambink į biurą ir paklausk, ar tau priklauso, ar naujokai įvykdė kvalifikacinius reikalavimus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2010 05 01, 18:02)
Paskambink į biurą ir paklausk, ar tau priklauso, ar naujokai įvykdė kvalifikacinius reikalavimus.  mirksiukas.gif

Ivykde.Jau kazkaip nesinori i savaite kelis kart skambinet.Kai klausiau,tai pasake,kada mes gausim-tada ir jus gausit. g.gif Tik idomiai gaunasi,kai siaip tu centrifugu ir pjaustykliu pas juos yra g.gif
Atsakyti
As tai i viena sriuba sudejau viska ir spinatus, ir rugstynes ir dilgeles. Gavosi labai skaniai thumbup.gif
Atsakyti