Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(erilukaha @ 2010 04 29, 14:18)
Laba visoms 4u.gif

Noreciau isigyti puoda, kuriam duonele kepat... ax.gif 5,7l...Ar patenkintos, tos kurios turit...butu idomu suzinot, kol neinsisokau... blush2.gif Ir po kiek papirkot, jei ne paslaptis, aciu... smile.gif

Na tas puodas thumbup.gif , ir ne tik duonelę kepsi, bet ir lazaniją, apkepus visokius, kepsnius, pyragus thumbup.gif . Galima kepti ir dviem aukštais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 04 29, 15:43)
Jus duona kepat UltraPro? Ar reikia ji kuo nors patepti?

O aš netepiau ir visai gerai išsiėmė. Ir šiaip tas UltraPro vertas tų pinigų, pasirodo thumbup.gif

Merginos, jau išsiaiškinau, kad buvo 10 ltr dubuo prekyboje, gal kuri netyčia esate savo sandėliuke priglaudusi ir parduotumėt? Laaabai reikia.
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 04 29, 14:08)
Na, gal ne visa simta metu, bet kokius 3 metus tai tikrai. Turiu as ja ir nereikalinga, per didele mums. Tai stovi nenaudota. Man tik apytikre kaina butu gerai zinoti. Gal kuri pamenat?

O kaip tokiais atvejais elgiamasi, kai  tos pacios demonstruojos nebera, o kaip su garantija ? Kas man ji pakeistu?

Tupperware vien uzrasas ant indo jau garantija. Gali pasikeisti ir be konsultantes 4u.gif
O tortine buvo labai seniai, as jau 4 metus dirbu ir ne karto nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rasida @ 2010 04 29, 16:12)
O aš netepiau ir visai gerai išsiėmė. Ir šiaip tas UltraPro vertas tų pinigų, pasirodo thumbup.gif

Merginos, jau išsiaiškinau, kad buvo 10 ltr dubuo prekyboje, gal kuri netyčia esate savo sandėliuke priglaudusi ir parduotumėt? Laaabai reikia.

gal apie sita kalbi mirksiukas.gif g.gif ?zinau kas turi 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gwidita: 29 balandžio 2010 - 16:56
QUOTE(gwidita @ 2010 04 29, 09:25)
sveikos 4u.gif
o jos orkaite dujine ar elektrine g.gif nes jei ant atviros liepsnos pavare tai.... doh.gif
del to as ir nenaudoju savo dujinei orkaitei jokiu tupervaru,gaila gera ir brangu daikta sugadinti unsure.gif

Tai dujine pas ja.Ir pas mane dujine,bet viska kepu ir lavos akmeny,ir silikone,ir ultra pliuse.Dar neteko nusivilti unsure.gif .
Papildyta:
QUOTE(liepa79 @ 2010 04 29, 09:30)
La  4u.gif
ka reiskia kepta ant pirmo laiptelio  g.gif

Ant pirmo,tai ant pacios zemiausios padalos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2010 04 29, 10:22)

Ne, nu bet su tais Ultrapliusais tai mistikos pas kai kurias cioces daros, man tai aišku, pačios kaltos ir kažkokiais būdais juos sudegina ir viskas. Aš jau kiek metų ir mano klientai naudoja, nieks dar nesudegino ir nesiskundė, todėl, kad visi gerai prainstruktuojami yra.....

As visa laik painstruktuoju ir visa laika sakau,kad visos informacijos niekada neisiminsit.Kad dar pasiskaitytu pries naudojima instrukcija,kuria prideda. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Bijuna @ 2010 04 29, 16:43)
Jus duona kepat UltraPro? Ar reikia ji kuo nors patepti?

Aha,tada ji graziai is ten iskrenta,o dar patepus pabarstykit saulegrazu,kmynu.Labai graziai atrodys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 04 29, 17:56)

Dėkui, gelbėtoja Tu mano 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasida: 30 balandžio 2010 - 06:16
QUOTE(rasida @ 2010 04 30, 07:13)
Dėkui, gelbėtoja Tu mano  4u.gif

ax.gif ax.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš vakar viriau dilgėlių sriubą - thumbup.gif labai skanu, prisirinkom ekologiškų dilgėlių miške prie upės smile.gif
Kas liko - supilsčiau į ExtraPlus indukus, grįžus šeimyna pasišildys kiekvienas savo smile.gif
Kaip toj pasakoj apie meškiukus lotuliukas.gif - kiekvienas turi savo ExtraPliusiuką pagal dydį lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai dabar jau ir pasakok kaip ir ką su jomis darei, kad sriuba skani buvo mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 04 30, 10:09)
Tai dabar jau ir pasakok kaip ir ką su jomis darei, kad sriuba skani buvo mirksiukas.gif  4u.gif

Panašiai kaip rūgštynių sriubą viriau ax.gif : tik nuplovus centrifūgoj salotų dar jas nuplikiau verdančiu vandeniu cool.gif (tam pačiam centrifūgos kiauraindyje), tada supjausčiau (nes plikytos nebekanda ax.gif ), truputį truputį smile.gif pakepiau svieste wub.gif . Toliau viriau kaip rūgštynių sriubą (su pjaustytom bulvėm, dar virtų kiaušinių įdėjau). Valgėm su greitine thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2010 04 30, 10:13)
Panašiai kaip rūgštynių sriubą viriau  ax.gif : tik nuplovus centrifūgoj salotų dar jas nuplikiau verdančiu vandeniu  cool.gif  (tam pačiam centrifūgos kiauraindyje), tada supjausčiau (nes plikytos nebekanda  ax.gif ), truputį truputį  smile.gif  pakepiau svieste  wub.gif . Toliau viriau kaip rūgštynių sriubą (su pjaustytom bulvėm, dar virtų kiaušinių įdėjau). Valgėm su greitine  thumbup.gif .

as nuo rytojaus laikysiuosi kopustu dietos lotuliukas.gif doh.gif
tai man taviske jau netinkama mirksiukas.gif biggrin.gif
bet aciu kad priminei centrifuga bigsmile.gif reikes eit is antrasioliu nusikelt,nes taip ir liks nepanaudota-neismegita doh.gif blush2.gif o juk salotu sezonas jau tuoj pat bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 04 30, 10:18)
as nuo rytojaus laikysiuosi kopustu dietos lotuliukas.gif  doh.gif
tai man taviske jau netinkama mirksiukas.gif  biggrin.gif
bet aciu kad priminei centrifuga bigsmile.gif reikes eit is antrasioliu nusikelt,nes taip ir liks nepanaudota-neismegita doh.gif  blush2.gif o juk salotu sezonas jau tuoj pat bigsmile.gif

Mano salotos tai dar tik 1 cm dydžio blush2.gif
O centrifūgą naudoju, susidraugavom mudvi kažkaip smile.gif - rūgštynes plaunu, špinatai tuoj bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 30 balandžio 2010 - 09:21