Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

Cia Jus apie tokius kaip Trio kalbat g.gif As tai tada, kai po 6Lt buvo uzsipirkau, nu man tai jie thumbup.gif Zali, grazus, kaip tik maistine spalva, va darbar kazkokie violetiniai, tai nemaistine visai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 04 29, 12:02)
Oi merginos, tikrai, o kaip su tomis tortiniu rankenom, žadejo, kad bus atskirai  g.gif

Gi yra rankenos kataloge mirksiukas.gif Jos tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Asese, nori pasakyti, kad sita rankenele ( pyraginei "Samba" (1762) ) tinka tortinei kurios buvo sutaupyk su Tupperware 4 blink.gif g.gif Tai kad ta tortine didele g.gif Man atrodo kad sita katalogine rankena per trumpa tortinei rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 04 29, 13:32)
Asese, nori pasakyti, kad sita rankenele ( pyraginei "Samba" (1762) ) tinka tortinei kurios buvo sutaupyk su Tupperware 4  blink.gif  g.gif Tai kad ta tortine didele  g.gif Man atrodo  kad sita katalogine rankena per trumpa tortinei  rolleyes.gif

Ir Samba pyraginė didelė smile.gif Tik viena į aukštį, kita - į plotį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 04 29, 13:32)
Asese, nori pasakyti, kad sita rankenele ( pyraginei "Samba" (1762) ) tinka tortinei kurios buvo sutaupyk su Tupperware 4  blink.gif  g.gif Tai kad ta tortine didele  g.gif Man atrodo  kad sita katalogine rankena per trumpa tortinei  rolleyes.gif

Tinka, as nusipirkus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Bijuna @ 2010 04 29, 12:02)
Oi merginos, tikrai, o kaip su tomis tortiniu rankenom, žadejo, kad bus atskirai  g.gif

Tinka katalogine SAMBA 4u.gif
Atsakyti
Nu tai čia įvykis thumbup.gif Aciu, kad man zioplai proteli apsvietete blush2.gif O as buciau laukusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2010 04 29, 12:31)
dabar supratau apie ką tu kalbi. Tokios formos šimtas metų nebuvo prekyboj schmoll.gif
Sutaupyk su Tupperware, tai spec. pasiūlymai dažniausiai tokių prekių kurių nėr kataloge ar mažesne kaina kai parduodami ax.gif

O dėl ultarpliuso, tai nežinau tu iš kokio miesto: ofisai yra Kaune, Vilniuj ir Klaipėdoj. Bandyk pati ten nuvykt ir pasikeist į nauja mirksiukas.gif

Na, gal ne visa simta metu, bet kokius 3 metus tai tikrai. Turiu as ja ir nereikalinga, per didele mums. Tai stovi nenaudota. Man tik apytikre kaina butu gerai zinoti. Gal kuri pamenat?

O kaip tokiais atvejais elgiamasi, kai tos pacios demonstruojos nebera, o kaip su garantija ? Kas man ji pakeistu?
Atsakyti
Laba visoms 4u.gif

Noreciau isigyti puoda, kuriam duonele kepat... ax.gif 5,7l...Ar patenkintos, tos kurios turit...butu idomu suzinot, kol neinsisokau... blush2.gif Ir po kiek papirkot, jei ne paslaptis, aciu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 29, 15:18)
Laba visoms 4u.gif

Noreciau isigyti puoda, kuriam duonele kepat... ax.gif 5,7l...Ar patenkintos, tos kurios turit...butu idomu suzinot, kol neinsisokau... blush2.gif Ir po kiek papirkot, jei ne paslaptis, aciu... smile.gif

Aš dar tik kelios dienos turiu - ypač duonai thumbup.gif , troškinį dar dariau wub.gif
Mokėjau nemažai - apie 470 Lt doh.gif Bet užmiršau tą kainą ir patenkinta 4u.gif
Tiesa, dar tas šaukštas patiko su skyle - maišymui thumbup.gif Jis buvo pridėtas dovanų 4u.gif
Atsakyti
ieskau spacer maker juodu ar melynu dangteliu 1l . gal siaulietes turi uzsilikusiu?
praziopsojau ir nenusipirkau...
Atsakyti
Jus duona kepat UltraPro? Ar reikia ji kuo nors patepti?
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2010 04 29, 15:43)
Jus duona kepat UltraPro? Ar reikia ji kuo nors patepti?

Aš nesu labai patyrus kepėja blush2.gif , tai patepiau dėl visa ko blush2.gif
Atsakyti