Sveikutės naujoje temoje
Toliau kepsim juose:
makaluosim
http://www.tupperwar...it/Cover720.jpg
ruošimės į gamtą iškylauti
ir lauksim naujų nuolaidų
Sveikinam savo draugę Gwiditą su praėjusiu tortadieniu Be visa kita linkim daug indelių, bliūdelių ir visa, ko geidžia širdelė
Katalogą rasite čia
Vilnelė
Santaka
Filmukai apie gaminius:
Video
Video
Kokia graži tema
O aš šiandien sudėjau visus vaikui nupirktus dribsnius į modulines dėžutes, dbar taip gražiai atrodo
O aš šiandien sudėjau visus vaikui nupirktus dribsnius į modulines dėžutes, dbar taip gražiai atrodo
Laba,
Merginos, ieskau zirkliu vistai, siulykti i AZ Aciu
Merginos, ieskau zirkliu vistai, siulykti i AZ Aciu
Man įskilo
bet neišmetus, o kai traukiau iš orkaitės , matyt neteisingai paimiau už pačio krašto rankenėlės, tai kampiukas nulužo ir ji matyt kadangi karšta buvo pats puodas paskilo
As tai visa laik karsta traukdavau .Net nezinojau,kad reik palaukt Maniau,kad va cia is saldiklio istraukus galima i orkaite kist,tai ir temperaturu sviravimai jam nebaisus ir visa kita .Bet mano dar tpiu tpiu tpiu atlaiko visus mano ekstrym isbandimus
bet neišmetus, o kai traukiau iš orkaitės , matyt neteisingai paimiau už pačio krašto rankenėlės, tai kampiukas nulužo ir ji matyt kadangi karšta buvo pats puodas paskilo
As tai visa laik karsta traukdavau .Net nezinojau,kad reik palaukt Maniau,kad va cia is saldiklio istraukus galima i orkaite kist,tai ir temperaturu sviravimai jam nebaisus ir visa kita .Bet mano dar tpiu tpiu tpiu atlaiko visus mano ekstrym isbandimus
sveikutes
asese tema o jau pasveikinimas tai is viso sakes aciukas dideliausias
sirdele labiausiai geidzia db galastuvo
ir tikrai kieno ten toki nematyti indukai cia tavo virtuveje
asese tema o jau pasveikinimas tai is viso sakes aciukas dideliausias
sirdele labiausiai geidzia db galastuvo
ir tikrai kieno ten toki nematyti indukai cia tavo virtuveje
Tiesa,o vaziuos kas sekmadieni i vadoviu susirinkima?
Gal tada kokiu naujienu atsivesit?
Man si syk nesigauna.Savaite tik pries pranese,o pas mane grafikas men.priekin
Papildyta:
O kaip tos lentutes kur Sutaupyk skyrely?Atrodo,kad man ju reikia
Gal tada kokiu naujienu atsivesit?
Man si syk nesigauna.Savaite tik pries pranese,o pas mane grafikas men.priekin
Papildyta:
Aciu Asese uz naujus namucius
Buvo pries metus seimininkes pasiulymuose silikonine forma su skyle Karaliene
QUOTE(Jucy @ 2010 04 20, 20:50)
Super, nauja tema
O man tai labai norisi tokios kaip pirmam paveikslėlyje formos silikoninės, su skyle per vidurį, bet kažkaip vis nėra tokios TW
Asese, ten tavo virtuvėje tiek TW gėrybių?
O man tai labai norisi tokios kaip pirmam paveikslėlyje formos silikoninės, su skyle per vidurį, bet kažkaip vis nėra tokios TW
Asese, ten tavo virtuvėje tiek TW gėrybių?
Buvo pries metus seimininkes pasiulymuose silikonine forma su skyle Karaliene
QUOTE(Dusetelle @ 2010 04 20, 21:06)
aga sitos mane irgi domina kas turit-sakykit kaip kas?
QUOTE(Dusetelle @ 2010 04 20, 21:06)
Lentute tai patogios, as kazkada buvau uzsidirbusi, bet pas mane skaidrios, prie sienos pastatau, tai nelabai ir matosi. Spintelej man nelabai patogu laikyti butu.
Truputi susipjausto, trinasi dazai O siaip man patogios, nes lankscios, patogu i puoda ka sumesti
QUOTE(laurindre @ 2010 04 20, 21:10)
Lentute tai patogios, as kazkada buvau uzsidirbusi, bet pas mane skaidrios, prie sienos pastatau, tai nelabai ir matosi. Spintelej man nelabai patogu laikyti butu.
Truputi susipjausto, trinasi dazai O siaip man patogios, nes lankscios, patogu i puoda ka sumesti
o jos gal prilimpa taip kaip kocelo padekliukas nes as jas isdeliociau ant spinteliu ir man butu apsauga nuo supjaustymo,nes seimyna visada viska pjausto ne ant lentutes(nes ja tingi pasiimti)o ant spinteliu
kelios ten jos komplekte?