Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

Sveikutės naujoje temoje 4u.gif

Toliau kepsim juose:
user posted image
makaluosim
http://www.tupperwar...it/Cover720.jpg
ruošimės į gamtą iškylauti
user posted image
ir lauksim naujų nuolaidų bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Sveikinam savo draugę Gwiditą su praėjusiu tortadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Be visa kita linkim daug indelių, bliūdelių ir visa, ko geidžia širdelė 4u.gif
user posted image

Katalogą rasite čia

Vilnelė
Santaka

Filmukai apie gaminius:
Video
Video
Atsakyti
Kokia graži tema 4u.gif

O aš šiandien sudėjau visus vaikui nupirktus dribsnius į modulines dėžutes, dbar taip gražiai atrodo wub.gif
Atsakyti
Laba,

Merginos, ieskau zirkliu vistai, siulykti i AZ smile.gif Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Užmiršau įdėti nuorodą doh.gif :
SENA TEMA

Atsakyti
Super, nauja tema wub.gif
O man tai labai norisi tokios kaip pirmam paveikslėlyje formos silikoninės, su skyle per vidurį, bet kažkaip vis nėra tokios TW ax.gif
Asese, ten tavo virtuvėje tiek TW gėrybių? bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jucy: 20 balandžio 2010 - 19:52
Man įskilo
bet neišmetus, o kai traukiau iš orkaitės , matyt neteisingai paimiau už pačio krašto rankenėlės, tai kampiukas nulužo ir ji matyt kadangi karšta buvo pats puodas paskilo

As tai visa laik karsta traukdavau doh.gif .Net nezinojau,kad reik palaukt blink.gif Maniau,kad va cia is saldiklio istraukus galima i orkaite kist,tai ir temperaturu sviravimai jam nebaisus ir visa kita unsure.gif .Bet mano dar tpiu tpiu tpiu atlaiko visus mano ekstrym isbandimus lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
asese tema wub.gif o jau pasveikinimas tai is viso sakes blush2.gif bigsmile.gif wub.gif aciukas dideliausias bigsmile.gif blush2.gif ax.gif
sirdele labiausiai geidzia db galastuvo ax.gif biggrin.gif blush2.gif
ir tikrai kieno ten toki nematyti indukai bigsmile.gif cia tavo virtuveje bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Tiesa,o vaziuos kas sekmadieni i vadoviu susirinkima?
Gal tada kokiu naujienu atsivesit? g.gif
Man si syk nesigauna.Savaite tik pries pranese,o pas mane grafikas men.priekin blush2.gif
Papildyta:
O kaip tos lentutes kur Sutaupyk skyrely?Atrodo,kad man ju reikia unsure.gif
Atsakyti
Aciu Asese uz naujus namucius thumbup.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Jucy @ 2010 04 20, 20:50)
Super, nauja tema  wub.gif
O man tai labai norisi tokios kaip pirmam paveikslėlyje formos silikoninės, su skyle per vidurį, bet kažkaip vis nėra tokios TW  ax.gif
Asese, ten tavo virtuvėje tiek TW gėrybių?  bigsmile.gif  wub.gif

Buvo pries metus seimininkes pasiulymuose silikonine forma su skyle Karaliene 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 04 20, 21:06)
O kaip tos lentutes kur Sutaupyk skyrely?Atrodo,kad man ju reikia  unsure.gif

aga sitos mane irgi domina g.gif kas turit-sakykit kaip kas? g.gif bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusetelle @ 2010 04 20, 21:06)

O kaip tos lentutes kur Sutaupyk skyrely?Atrodo,kad man ju reikia  unsure.gif

Lentute tai patogios, as kazkada buvau uzsidirbusi, bet pas mane skaidrios, prie sienos pastatau, tai nelabai ir matosi. Spintelej man nelabai patogu laikyti butu.
Truputi susipjausto, trinasi dazai doh.gif O siaip man patogios, nes lankscios, patogu i puoda ka sumesti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 04 20, 21:10)
Lentute tai patogios, as kazkada buvau uzsidirbusi, bet pas mane skaidrios, prie sienos pastatau, tai nelabai ir matosi. Spintelej man nelabai patogu laikyti butu.
Truputi susipjausto, trinasi dazai doh.gif  O siaip man patogios, nes lankscios, patogu i puoda ka sumesti thumbup.gif

o jos gal prilimpa taip kaip kocelo padekliukas g.gif bigsmile.gif nes as jas isdeliociau ant spinteliu ir man butu apsauga nuo supjaustymo,nes seimyna visada viska pjausto ne ant lentutes(nes ja tingi pasiimti)o ant spinteliu doh.gif
kelios ten jos komplekte? 4u.gif
Atsakyti