Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (7)

yyla thumbup.gif tavo lelyte sarnyrine labai sauni! man tokios vaikisku veideliu lelytes primena antkvarines lelytes wub.gif.
O is kokio modelino jas lipdai? jei is ore stinstancio, tai parasyk, ar tik isore akriliniais dazais tepi, ar biski ir vidu kiek pasieki? Ar sanariuku vietose lelyte neslidyneja, nes matau nera medzegytes iklijuotos? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astynute: 01 sausio 2012 - 19:36
Astunyte dekui smile.gif
Lelyte daryta is papje mesje mases,tai lipalas popierius ir smulkios smulkios medzios drozleles,kai pasidarau visas detales,tada plonu sluoksniu aplibdau paperclai mase.
o dazaus akrilinias dazais( sumaisytais su lipalu ir silikatiniais konceliariniais klijais ) viska ka spasiekiama wink.gif Slidineti tarp sarnyru tikrai tikrai neslidineja,manau ta medziagele ar odele yra klijuojama tam,kad tarp sarnyru nesitrintu dazai,nes pati pastebejau,kad kad kai kuriuse vietuose taip ir nutinka,tai sekancioje lelyteje bandysiu klijuoti odele.
Antikvarines lelytes man l. patinka,va ir bandau siekti tokio rezultato,kad jos butu panasios i senovines biggrin.gif
Atsakyti
štai kaip atrodo lelytės pusgaminukai biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Paziurejus i tavo pusgaminukus sarnyrinukei atrodo viskas taip paprasta, kad norisi dar man viena kartuka padaryti sarnyrine, gal gautusi labiau vykusi nei pirmas mano blynas:geda2: Bet neeee, ziauriai daug darbo... gal kada biski veliau grysciau prie ju lotuliukas.gif
Atsakyti
Astunyte, yyla, o is ko plaukuciai jusu leliu?
P.S. Labai grazios jusu lelytes. wub.gif
Atsakyti
yyla oho kaip čia šauniai darbuojies thumbup.gif man šarnyrinės kol kas tik didelis noras ateityje rolleyes.gif Iš šono pasižiūrėjus, atrodo jog labai jau nelengva ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
pristatau savo naujausia darbeli:
user posted image

kabanti lelyte papje mase ir paperclay.
Atsakyti
Vanda_zydi
Labai grzus darbelis, nuostabios spalvos thumbup.gif
laimikas
Plaukai yra paprasciausi vilnos, is lamos kailiuko- labai nuostabus plaukai buna, ir is sintetiniu peruku plaukus kai kada panaudoti galima.
Atsakyti
ella,dekui,kaip cia pasakius del to lengvomo...ir lengva ir ne biggrin.gif jei neturi dar tikamu irankiu,tai gana nelengva biggrin.gif
laimikas,plaukucius galima ir is siulu daryti,va pvz. kaip si mano lelyte

user posted image

cia dar yra pirkti ,labai naturaliai atrodo

My Webpage

vandute,sauni lelyte mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos bitės darbštuoliukės. pamačiau jūsų šedevrus ir užsidegiau pati pasigaminti lėle. jos tokios visos nuostabios kad negaliu atsižiūrėti,viena už kitą gražesnės. thumbup.gif radau visokiausios informacijos apie tas lėles iš modelino ir jau pradedu nesigaudyti iš kokio modelino būtų geriausia gaminti?patarkit?dar keltas klausimų!
Kokių priemonių reikia?KIek maždaug reikia modelino vienai lėlei pagaminti (gramais) ir kokio dydžio ta lėlė turėtų būti. g.gif
Atsakyti
Sveikute laimalaima3132, na jei sugalvojei sukurti lelyte, tai pasakysiu, kad lelytes nera gaminamos, jos tik kuriamos, nes kiekviena yra tavo ranku iskirtine, o gamina tik fabrikuose, visa partija vienodu lelyciu 4u.gif .
Modelino yra kepamo ir ore stingstancio. Pradedanciosios dazniausiai renkasi pigiausia- tai dazniausiai ore stingstantis is bet kurio prekybos centro. Brangesni ore stingstantys daug maloniau dirbasi, bet daznai pasipraktikavimui niekas neima brangiu. Kepami taip pat brangus, dazniausiai juos atsisiuncia merginos internetu, su jais darbas kitoks, mase panasesne i plastelino (as dar niekada su tokia nesidarbavau)
Priemoniu pradziai neverta prisipirkti, uzteks tavo fantazijos, pirstuku ir pagrindui vilos, ja apvinioti folija ir aplipinti modelinu. Ispiesti galima akriliniais, aliejiniais ir visais kitais dazais. Aprengti bet kokiomis tau patinkanciomis medzegelemis.
Leles dydis gali buti visoks. Pabandysmui gali buti maza, tobulinimuisi geriau daryti didele, kad veiduka butu lengviau lipdyti. Pradziai pakuotes modelino tikrai uzteks, o paskui pati matysi.
Sekmes kuryboje 4u.gif
Atsakyti
vanda_zydi, labai grazi paltuko spalva!
yyla, tavo romantiska panele ziauriai faina! Tu sijona gal pati plisavai?Labai graziai atrodo-isivaizduoju,kiek darbo. Va tik paltukas pateko i mano nemalone schmoll.gif Jis per grubus,nors ridikiulis ir skarele ta grubuma keik susvelnina. Nepyk uz sia pastaba 4u.gif
laimalaima3132-nepirk pigiausio modelino,nes gali nusivilti,kad niekas nesigauna- veliasi, skyla, trupa, per greitai dziusta. Irankiu pradziai nepirk,o naudok tai,ka turi namuose pvz. dantu krapstukus, manikiurines irankius, arbatini sauksteli, virbalus, storus /plonus vaselius. Geriausia,pries viska pradedant nueiti i leliunamai.lt ir ten pasiskaityti patarimu skyreli. Tau bus atsakyta i visus klausimus smile.gif Sekmes kuryboje ir nepamirsk parodyti savo pirmagimes!
Atsakyti