Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (7)

Kartą tolimoje karalystėje Lėlių Namai gyveno ypatingi gyventojai -merginos ir vaikinai, kurie be galo be krašto mėgdavo sapnuoti ir svajoti apie lėles ir jas kurti. Vieną dieną karalystės gyventojai nusprendė susapnuoti ir susvajoti Žiemos nuostabiausioms šventėms po vieną stebuklingą PASAKĄ, tam, kad karalystė sušvytėtų, ir suspindėtų nuostabiausiomis spalvomis. Karalystėje buvo pakabintas didžiulis puošnus skelbimas, išrašytas didelėmis švytinčiomis auksinėmis raitytomis raidėmis:

DĖMESIO! DĖMESIO! DĖMESIO!
Konkursas - "Pasaka"
Konkurse - virtualioje parodoje PASAKA gali dalyvauti visi norintys, registruoti Lėlių Namų Karalystės forumo gyventojai.
Karalystės konkurso dalyvis turi paruošti vieną kūrinį, atitinkantį temą. Jis turi būti sukurtas pagal kokią nors žinomą pasaką. Niekur kitur anksčiau jis negali būti eksponuotas.
Visi konkurse dalyvaujantys kūriniai iki gruodžio 1-os turi būti nusiųsti Karalystės forumo moderatoriui.
Kūriniai pristatomi nuotraukomis. Nuotraukos turi būti kokybiškos, tai yra gerai įžiūrimas vaizdas. Visu ūgiu, iš priekio, profiliu. Viso 3. Nuotraukas reikia siųsti e.paštu leliunamaifoto@gmail.com.
Karalystės gyventojai siųsdami darbus turi parašyti savo tikrąjį vardą, forume naudojamą niką, darbui naudotas medžiagas, dydį, pavadinimą. Ant nuotraukų negali būti jokių atpažinimo ženklų.
Karalystėje konkursas - virtuali paroda vyks anonimiškai. Kuomet visi darbai bus pristatyti ir paroda forume atidaryta, bus galima 7 dienas balsuoti: 1. už labiausiai patikusį kūrinį, 2. už originalų idėjos įgyvendinimą.

Visi Karalystės Lėlių Namai gyventojai sukruto, sujudo ir ėmė sapnuoti ir svajoti Pasaką, visi norėjo prisidėti prie Lėlių Namų sušvytėjimo!
O tada......
Atsakyti
Mano pirmas BLYNAS biggrin.gif klaidu matau yra,bet is ju mokysiuos toliau
dar reikes apsirengti ir susisukuoti
flirt.gif



user posted image


user posted image
Atsakyti
yyla, koks grazus lelytes veidukas! Bandai i sarnyrines gilintis? Lauksiu back to the Roots momento tongue.gif
Atsakyti
Bandau biggrin.gif pabodo tas sedincias daryti ax.gif nors jos mano pragyvenimo saltinis blush2.gif ,bet norisi kazko naujo,labai norejau isbandyti sarnyrines leles gamybos principus.Taip,kad eksperimentuosiu toliau biggrin.gif o Si man i robotuka panasi biggrin.gif
Tarp kitko ne taip jau sudetinga kaip maniau,ir tikrai negalvojau kad gausiu malonuma ja darydama,vienu zodziu pagavau kabli biggrin.gif
Atsakyti
yyla graži tavo lėlytė, mane labiau domina tekstilinės lėlės, tai bandau jas daryti, gal kad siūvimą esu baigusi, atsimenu kai maža buvau tai lėlėm netiek žaidžiau kiek siūvau biggrin.gif
Atsakyti
Yla, manau kaip pirmas blynas, tai visai sauniai pavyko. thumbup.gif O gal gali trumpam brukstelti is kokio modelino ir kaip darai sarnyrinukes? Man jos atrodo tooooks kosmosas. doh.gif Ir net nezinau nuo ko pradeti meginti.
O kol kas gilinuosi i tekstilines lelytes. ax.gif
Atsakyti
as ir manau,is pirmo blyno klaidu mokysiuos toliau. O naudojau papje mesje mase,tai popierius su lipalu sumaisytas,detales is jo nulibdytos gaunasi tokios kietos kietos,begalo kietos,net jega manau sunkiai perlauztum,man patiko su sia medziaga dirbti,tik tiek ,kad ja reikia paciai pasiruosti,ir laikyti ja saldytuve,kad nedziutu. O paskui viskas is interneto,cia mergaites daug nuorodu prikelusios ,va viena is ju
My Webpage

nera taip sudetinga is tikro kaip atrodo,zingsnelis po zingsnelio ir pasidaro ta lelyte,nereikia skubeti ,reikia tik kantrybes biggrin.gif

bandom rengtis biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai patiko spalvine gama Yyla jusu lelytes ir taip graziai nuspalvonote wub.gif wub.gif

Atsakyti
yyla, su suknyte visai kitas vaizdas! Zinai, man ji dabar primena tokia senovine antikvarine lele...su kuriomis vaikai 20 amziaus pradzioje zaide. Turtingu zmoniu vaikai,savaime suprantama. Tikiuosi,kad to nesuprasi,kaip antikomplimento. As svaigstu del tu senoviniu lelyciu-jos tokios su sarmu.
O kaires akytes vyzdis atsispindi ir matosi balta deme? Ar ten taip turi buti?
Atsakyti
Labai grazios Ugly Dolls
Atsakyti
Carollina dekui smile.gif
mimo,va as to ir siekiu,sudaryt senos lelytes ispudi,kad ji neatrodytu kaip ka tik is parduotuves lentynos nupirkta biggrin.gif noriu,kad jaustusi zmogaus ranka.Akytes lakuotos,tai del to ir pasirode ta balta deme nuo fotoaparato blystes wink.gif O del senoviniu leliu as ir svaigstu wink.gif
Ugly Dolls-dekui uz nuoroda wub.gif bagalo patiko wink.gif
Atsakyti
Kokia grazi gavosi lelyte, yla!
Perziurejau tavo duota nuoroda - oi....Kaip sakoma, kuo gilyn i miska, tuo tamsyn. doh.gif Kaip suprantu, tu vietoj modelino naudojai paje mase. Mase pati darei? O ka pagrindui pasirinkai? Kokio dydzio lelyte gavosi?
Atsakyti