Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (7)

Atvedu savo Rudeninę smile.gif 27 cm aukščio
user posted image
Atsakyti
oj,kokia fainuole!! daiva, zinai-esu didele tavo leliu gerbeja wub.gif Megztukas labai grazus, super veido israiska, seveliura! O tu nenoretum megztukui kalnieriuko mazucio padaryti? Ten gal kiek per stambios rauksles g.gif Ai, bet vistiek labai fainute:)
Atsakyti
Ačiū, mimo smile.gif
Kad ten ne megztukas - ten šilta skarelė. Tik man mintis buvo gal kokių karoliukų pamėtyti dar ant tos skarelės viršaus. Bet dar nežinau smile.gif
Atsakyti
Nereikia karoliuku, skarele atrodo labai puikiai smile.gif O kaip padarei skarele?
Atsakyti
Iš žmogiškos skarelės, atkrpau, čiut patobulinau ir viskas - tikrai nieko sudėtingo smile.gif
Atsakyti
Jūra Jasevičienė kviečia į lėlių kūrimo pamokas

Renkama grupė planuojamiems Jūros Jasevičienės lipdytų lėlių kursams- studijai, kuri vyks lapkričio 12,13 ir 19,20 dienomis Vilniuje.

Dar geresnė žinia besidomintiems tekstilinės lėlės paslaptimis: renkama grupė planuojamiems Jūros Jasevičienės tekstilinės lėlės kursams-studijai, kuri vyks gruodžio 3,4 ir 10,11 dienomis Vilniuje.

Dėl papildomos informacijos , registracijos ir t.t. skambinti tel. 860410893 arba rašyti laiškus adresais: jurate@artdolls.eu
juratime@gmail.com
Atsakyti
sveikos 4u.gif norejau paklausti del modelino, kuris dziusta savaime.. nusipirkau didesne pakuote, bet bijau, kad nepanaudotas kiekis greitai sudzius..jei laikysiu hermetiskam maiselyje pradaryta, kiek realiai laiko atlaikytu?
Atsakyti
as atidaryta pakuote uzlenkiu ir izoliacija apklijuoju, ir dar i maisiuka idedu ir uzsuku ar uzrisu gerai, tai savo pirma pakuote gerojo modelino, kuri tik rankytems naudoju ir smulkmenoms, jau taip islaikiau metus laiko. Ir atsidarius visada kaip naujas smile.gif
Atsakyti
aisku, aciu.. o koki laka geriausia naudoti? akrilini kiek suprantu?
Atsakyti
Naudoju toki Klijai-lakas dekupazui, universalus, matinis. Kitos merginos turbut kitokius naudoja. Kiekviena pagal savo stiliu ir buda, kas kuriai labiau tinka.
Atsakyti
as purskiama laka naudoju akrilui matini,dailes pard. buna pirkti smile.gif
Atsakyti
o kur yra Klaipedoje jo pirkti yyla?
Atsakyti