Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (7)

QUOTE
gal isivaizduojate, is ko pagamintos sios lelytes?My Webpage


Reikėtų paklausti pačios autorės, o susisiekti su jam galima per tą puslapį kuriame nuotraukos patalpintos.
Atsakyti
Šilko namai, regis kažkas iš ore stingstančių modelinų naudojama pas ją, reiktų jos pačios paklausti kokia rūšis.
O štai mano mano paskutinė sukurta lėlė iš Paperclay masės.
"Kristina"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavonija: 25 liepos 2011 - 16:12
Ieskau mergaitei dovanos - skudurines Onutes ar siaip pasiutos mielos lelytes. Gal galetumete padeti ar patrti kur galima butu tokia gauti? Aciu.
Atsakyti
Pavonija, jusu 'Kristina' tiesiog tobula! Man visada mistika buvo kaip taip graziai istapyti veidely. Kadangi megstu visokius rankdarbius, tai ir as pabandziau padaryti savo pirmaja lelyte. Aisku pridariau begale klaideliu (vienas is pagrindiniu klaidu-proporcijos). Sekancia lelyte darysiu visiskai kitaip. Kaip sakoma - tik darant kazka gali ismokti. Maniske padaryta is paprasciausio Maksiminio Jovi ir paskui nudekupazinta. Nei plauku jai nedejau, nes niekaip nenusiperku veltos vilnos, o kitokiu nenoriu deti. Ta mergyte gavosi labiau panasi i bezdzionele, bet vistiek as ja myliu, todel ir idedu parodyti bei pasigirti kaip atrodo mano pirmasis blynukas:)

user posted image

user posted image
Atsakyti
O man ji miela-ir kaip pirmoji-tai labai gerai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Atrodo kaip ištatuiruota mulatė biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif Noriu pataisyti savo lėles akytes. Kreipiuosi pagalbos, gal žinot, kur nusipirkt tų akyčių. Reikia tokiu, kad įdėčiau į akis kurios užsimerkia kai kojos auksčiau galvos pakeli... gal supratot ax.gif Geriau būtų Vilniuj, bet tiktų ir kitas miestas
ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murkse: 06 rugpjūčio 2011 - 15:25
Pavonija- tavo lelyte nuostabi. Labai kruopsciai pasiutas ir dailus rubelis, veidelis be galo mielas. Taip pat graziai nufotografavai. Kadangi pati nemoku fotografuoti-tai vis su pavydu i tokias nuotraukas zvelgiu. Teigiama prasme,aisku. Yra i ka paziureti ir pasimokinti.
Carolina212, man tavo lelyte irgi labai patiko. Turi kazka tokio. Tas dekupazinis kunelis labai graziai ziurisi. Kelnytes as siuciau,o ne nertas deciau-jos per sunkios siai gleznai butybei. Tikiuosi, kad tai ne paskutine lele. Saunuole drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū, Mimo, man labai malonu, kur tavo lėlytės kodėl niekur nerodai?
Carolina212, kaip pirma lėlė tai labai šauni !
Atsakyti
Sveikos, grožybių meistrės smile.gif


Karts nuo karto pažiūriu į jūsų kūrinius, "paganau" akis smile.gif

o dabar ateinu su klausimu - prašymu.

Krikštynoms krikšto dukrytei norėčiau padovanoti siūtą lėlytę, kad ji išliktų kaip gražus atminimas ir suaugus. nes tie visi meškiukai kuriuos galima nusipirkti parduoruvėse, visi vienodi ir jau taip pabodę.

Tad noriu paprašyti jūsų gak kuri siūnate tokias lėlytes arba žinote kas skūna, o gal žinote kur jau yra pasiūtų ir galima įsigyti. Būčiau labai dėkinga, jei parašytumėte į AZ.

sėkmės kūryboje.
Atsakyti
Balta avyte, man vienos gražiausių siūtų lėlių tai galinikės čia jos temukė forume pasižiūrėk gal patiks ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
4u.gif
naujausias BURZGIANTIS darbelis biggrin.gif

user posted image

Atsakyti