Įkraunama...
Įkraunama...

Lėlės lėlytės lėlyčiukės (7)

Ačiū astunyte 4u.gif
Stovelis iš dėžutės dangtelio. Turėjau tokią medinę ovalią kažkada norėjau dekupažinti tai gi - panaudojau. Apklijuota medžiaga kuri standinta lipalu, o po to keli dažų sluoksniai.
Atsakyti
Ir as parodysiu savo naua mergina blush2.gif
Pati stovi ir yra didoka virs 72c.

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astynute: 10 gegužės 2011 - 14:34
Oi veidukas koks gražus wub.gif Ū wub.gif ūgis įspūdingas thumbup.gif O tą kvepalų buteliuką žadi palikti ar čia tik fotosesijai. Jis gražus ir dera tik per didelis visgi , galima būtų padaryti iš kokio nors karoliuko + kepurėlės bižuterinės g.gif
Atsakyti
Aciu ella, buteliukas tikrai didokas, bet buteliukas stiklinis ir pilnas roziu kvapo ekstrakto .... ir jis yra uz svareli blush2.gif , nes kitaip ji praranda svorio centra. Buvo du aksesuaru pasirinkimai grazus maiselis pilnas akmenu arba sis stiklinis sunkus buteliukas smile.gif Kazkodel pasirinkau pastaraji.
Atsakyti
Štai kaip g.gif na tada suptantama, sunku bus kažką perdaryti, kad toks svoris gautūsi. Gal tada taip ir palikti g.gif
Atsakyti
Mergaitės,gal žinot kur Kaune galima nusipirkti modelino?Peržvelgiau internetines parduotuves,tai tik galva susisuko rolleyes.gif
Atsakyti
eliss visos kažkur išsilakstė, o aš ne iš Kauno - patart negaliu verysad.gif . Galva dėl ko susisuko, neaišku kokį pirkti ? Tu nori kepamo ar ore stingstančio?
Atsakyti
Eliss," Ornametuose" Gedimino g.
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2011 05 12, 09:51)
eliss visos kažkur išsilakstė, o aš ne iš Kauno - patart negaliu  verysad.gif .  Galva dėl ko susisuko, neaišku kokį pirkti ? Tu nori kepamo ar ore stingstančio?

norėčiau ore stingstančio,jų tiek daug,visų kainos skirtingos,net nežinau,kurį ir paimt g.gif kaip tik savaitgalį važiuoju į Kauną,sakau,pažiūrėčiau,bus greičiau nei internetu.Sumąsčiau,kad noriu pabandyt kažką padaryt,toks noras užėjo rolleyes.gif

QUOTE(pavonija @ 2011 05 12, 10:21)
Eliss," Ornametuose" Gedimino g.

žiūrėjau jų puslapį,pradžiai norėčiau ne kepamo ir nebrangaus.Gal reiks užsukt ,pažiūrėt smile.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Pirk" Jovi" molį baltos spalvos, visai neblogas ir pigus:
http://www.senamiesc...jovi-p-361.html
Būna ir kitose kanceliarinių prekių parduotuvėse.
Atsakyti
Sutinku su Pavonija JOVI tikrai neblogas, kaip tik dabar iš jo lėlę darau, tiesa nedažnas kanc., parduotuvėse bet kartais būna.
Atsakyti
ot tai ačiū,pabandysiu 4u.gif
kažkokį mačiau senukuose,ar tinka tas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eliss: 12 gegužės 2011 - 13:54