mimo---puiki lelyte---ta avyte
ir gelytes

Aciu, Adatele

Jaukumas, negaliu apsakyti

kokios nuostabios lėlytės
kaip tikri žmogeliukai, nykštukai
jau seniai skaitinėjau jūsų forumus, bandžiau lipdyti ir as.
lipdžiau iš Efaplast ore stingstančio modelino, nes įsigyti spec lėlėms skirtą per brangu. na nors ir jūsų nykštukėms neprilygsta, bet visai neblogai gavosi.
tik pirmąją paslėpiau, nes priminė transvestita.
dar toli man iki tų tikrovišku veidukų. bet tikiuosi ir aš išmoksiu.
pasistengsiu kuo greičiau pasirodyti ir aš

QUOTE(Veronika22 @ 2010 05 10, 20:27)
Sveikos draugės,
Labai jau gražios lėlyčių nuotraukos. Man labai reikia sužinoti, kas galėtų pagaminti paprastas skudurines lėles. Norėčiau nusipirkti keletą. Gal kas galėtų kokios nors lėlinikės telefoną pamėtėti, ar bent parašyti, kaip rasti lėlių gamintoją.
AČIŪ 
Labai jau gražios lėlyčių nuotraukos. Man labai reikia sužinoti, kas galėtų pagaminti paprastas skudurines lėles. Norėčiau nusipirkti keletą. Gal kas galėtų kokios nors lėlinikės telefoną pamėtėti, ar bent parašyti, kaip rasti lėlių gamintoją.

tai reiktų po rankdarbiautojų "kioskus" pasidairyt čia http://www.supermama...p?showforum=119
iš siūnančių skudurinukes galvon ateina Sedona, galinike, Sazha

QUOTE(*MAGIC* @ 2010 05 10, 23:17)
tai reiktų po rankdarbiautojų "kioskus" pasidairyt čia http://www.supermama...p?showforum=119

AČIŪ labai.
Veronika,
parašei man e-maila bet negaliu tau į jį atsakyti, nes nežinau koks tavasis
Kaip ten bebūtų aš skudurinukėm neužsiimu
Manau rasi čia kitų mergaičių kurios tau pagelbės
parašei man e-maila bet negaliu tau į jį atsakyti, nes nežinau koks tavasis

Kaip ten bebūtų aš skudurinukėm neužsiimu

Manau rasi čia kitų mergaičių kurios tau pagelbės

mimo - veidukas labai patiko, nosyte, primerktos akytes, dantukai
Gyva
O cia mano portretas (nuotrauka baisi, bet tokia jau as fotografe, prasta)

O cia mano portretas (nuotrauka baisi, bet tokia jau as fotografe, prasta)

masiania, aciu 
Kaip tu taip portretines sugebi padaryti,man mistika. Tavo daktaro veido israiska tokia pozityvi. Prazile plaukai super atrodo,barzda atskiro komplimento verta
Noreciau tik prie piestuko kisenej prikibti-jis per didelis. Manau,kad geriau atrodytu tokie nedideli bruksniukai ant kisenes-atseit jis ten tusinuku prisisegiojes. Suradau nelabai vykusia fotke,bet noriu parodyt,ka turiu omeny
Tusinukai kisenej

Kaip tu taip portretines sugebi padaryti,man mistika. Tavo daktaro veido israiska tokia pozityvi. Prazile plaukai super atrodo,barzda atskiro komplimento verta

Tusinukai kisenej