Aciu visoms uz gera zodi. Odeta, turbut sunku priimti leles kaip mano,nes jos labai dideles ir is paperio ;)Visai kitaip lipdosi,nei is kepamos mases.
[quote=astynute,2011 03 18, 08:39]
Sveiki, ir as parodysiu savo paskutine lelyte
Nuostabi lelyte
as irgi taip noreciau ismokt lipdyti. as lankei kokius kursus? man kazkaip niekaip nepavyksta islipdyti grazaus veiduko
Sveiki, ir as parodysiu savo paskutine lelyte

Nuostabi lelyte

I kursus buvau nuejusi artmanijoje Klaipedoje, bet ten veiduko lipdyti nemokino
, tik pati princypa paaiskino lelyciu darymo ir veiduka tik nupiesti mokino, nosies kaubureli tik nulipdyti liepe.... Bet manau jeigu nueitai pas tikras lelininkes i kursus tai ten tikrai gautai daug vertingu pamoku... Klaipedoje nieko be artmanijos nera, o i Kauna ar Vilniu varyti per brangu biskiuka...

QUOTE(mimo @ 2011 03 17, 21:59)
Aciu visoms uz gera zodi. Odeta, turbut sunku priimti leles kaip mano,nes jos labai dideles ir is paperio ;)Visai kitaip lipdosi,nei is kepamos mases.
Va va, man labai patinka. Man dabar tokios, kaip čia išsireiškus - "skanios" gal

Ai, man tinka tavo lėlės, tu juk žinai, kad joms jaučiu išskirtinę meilę

QUOTE(astynute @ 2011 03 18, 09:39)
Kokios akys

Sakiau jau, kad tu šaunuolė

QUOTE(astynute @ 2011 03 18, 11:41)
I kursus buvau nuejusi artmanijoje Klaipedoje, bet ten veiduko lipdyti nemokino
, tik pati princypa paaiskino lelyciu darymo ir veiduka tik nupiesti mokino, nosies kaubureli tik nulipdyti liepe.... Bet manau jeigu nueitai pas tikras lelininkes i kursus tai ten tikrai gautai daug vertingu pamoku... Klaipedoje nieko be artmanijos nera, o i Kauna ar Vilniu varyti per brangu biskiuka...

Oi tik jau tu nesiskūsk

astynute, labai miela lelyte. Man patinka tavo kruopstumas. Matosi vien jau kiek darbo i batelius idejai. Nekantriai laukiu nauju lelyciu

QUOTE(astynute @ 2011 03 17, 20:07)
iremas tavo nuoroda praso slaptazodzio. Nuotraukas reikia kelti per radikal.ru arba per imageshack.us tose svetainese patalpinus nuotrauka tik tada cia arba nuoroda ikelti arba jei nori kad is karto matytusi spausti ant http://.... ir tada ikelti nuotraukos nuoroda is tu svetainiu kurias paminejau...
na cia man rodos pradzioje paaiskinta kaip ikelti nuotrauka. Jei nesuprasi rasyk, pabandysiu paaiskinti aiskiau...
na cia man rodos pradzioje paaiskinta kaip ikelti nuotrauka. Jei nesuprasi rasyk, pabandysiu paaiskinti aiskiau...

ačiū bandysiu taip ir padaryti

o slaptazodis gabriele čia greitai peržiūrai

iremas - tavo lelyte nuostabi! labai meniska, o tai cia tavo abi lelytes, ne viena?
Susimaisau rasydama reikia spausti ne http:// o IMG ... per skubejima suklydau
, butinai idek, kad visi pasigrozeti galetu 
Papildyta:
mimo- labai aciu uz komplimenta... biski stabtelejau su lelytemis, nes jau pilni namuciai, statyti nebera kur
reikia biski pagalvoti ka toliau daryti
Susimaisau rasydama reikia spausti ne http:// o IMG ... per skubejima suklydau

Papildyta:
mimo- labai aciu uz komplimenta... biski stabtelejau su lelytemis, nes jau pilni namuciai, statyti nebera kur

Sveikutės
Bandau patalpinti savo lėlytes iš naujo
astynule, tos lelytes abi mano
, ta su taškuota suknele savarankiskai padaryta, o kita kursine lele.Ir labai ačiū už paaiškinimą kaip įkelti foto

Bandau patalpinti savo lėlytes iš naujo

astynule, tos lelytes abi mano

labai patiko rankutės
-su rubeliais reiktu dar padirbėti