pašnekute nagi visai gera lėliukė man patiko rūbai ir rankutės kiek įžiūriu - neblogos. Su tom pirmosiom iš tiesų tiek euforijos ir sunkumų kartu po to jau viskas kitaip atrodo . Dirbk toliau, pražia gera
Daiva, labai grazi lelyte Man ypac patinka veidukas ir plaukuciai. Is ko jie? Atrodo labai naturaliai. Jau ir bloge ja is arciau apziurejau. Saunuole tu
Ačiū, Jovita veidukas tai kaip visad iš paperclay'jaus, o plaukučiai iš švelnios moheros vilnos - parsisiunčiau internetu O kur tavosios lėlytės, ar dar kuri?
Sveikos, nuostabiu lelyciu kurejos, neatsigroziu Visu Jusu darbeliais. Turiu svajone - ismokti daryti lelytes. Gal kuri zinot, koius kursus, ar pas kokia lelininke pasimokint gal kur yra galimybe? Esu is Kauno, taigi jei kuri galetu padeti ir patarti kur kreiptis, buciau labai dekinga
As irgi noreciau parodyti savo lelyte nauja Atrodo jau pamanomos rankytes, pagaliau ismokau ir batelius daryti, liko tik su veideliu susidoroti... bet cia rimtas darbas, jis uztruks tikrai ilgai...
As irgi noreciau parodyti savo lelyte nauja
Atrodo jau pamanomos rankytes, pagaliau ismokau ir batelius daryti, liko tik su veideliu susidoroti... bet cia rimtas darbas, jis uztruks tikrai ilgai...