QUOTE(Magas @ 2016 01 22, 15:49)
Sveiki,
labai noriu patarimu, kokia priemone naudot striju prevencijai, labai ju bijau.
Taip pat man gydytoja sake, kazkokius sortukus nezioti,kad slaunys nesuplystu, bet neisivaizduoju kur jas gauti, kaip manot ar padeda tokie dalykai.
dar toks klausimelis ar naudojos tuos dirzus pilvuko prilaikymui, sioj srity ziniu pas mane minimaliai, todel labai reik patarimu.
labai noriu patarimu, kokia priemone naudot striju prevencijai, labai ju bijau.
Taip pat man gydytoja sake, kazkokius sortukus nezioti,kad slaunys nesuplystu, bet neisivaizduoju kur jas gauti, kaip manot ar padeda tokie dalykai.
dar toks klausimelis ar naudojos tuos dirzus pilvuko prilaikymui, sioj srity ziniu pas mane minimaliai, todel labai reik patarimu.
Naudojau diržą, tepiausi aliejum, o naudos nulis - turiu krūvą strijų ir ne tik mažų, bet ir didelių. Ir ant pilvo, ir ant šlaunų. Taip kad mano galva jokie aliejai, kremai ar dar kas nepadės, jei jau pagal genetiką bus lemta gaut tų strijų. Kitos juk išvis niekuo nesiteplioja, o taip ir lieka graži oda. Na, bet jei jau naudot, tai aš asmeniškai rinkčiausi tiesiog kokį natūralų aliejų. O diržas, bent jau man, tiesiog leido patogiau gyventi, nes nebetempdavo taip pilvo žemyn ir šiaip "tvirčiau" jausdavausi. Bet žinau, kad kitoms būna, jog tie diržai visai nepatinka ir būna nepatogūs ir verčiau renkasi kelnaites nėščiosioms (tos, kur būna su guma per pilvą). Tai tikriausiai geriausia pirma iš kokios draugės pasiskolint diržą ir pažiūrėt ar tikrai patogu su juo vaikščiot, o tik po to pirkti.