Laba
na, aš jau kuris laikas naudoju nerafinuotą kokosų aliejų laikui bėgant gal jį pamaišysiu su kitais taip pat skaniai kvepiančiais o apie rezultatus papasakosiu rudenį
Seminare sake, kad veiksmingi yra NATURA HOUSE aliejukas ar tai pienelis nesciosioms su migdolu aliejumi, o maitinancioms - raminamasis, drėkinamasis kremas speneliams. Kol kas dar tik planuojame, bet duosim sias ir kitas priemones isbandyti mamytems
Anketa: Laimėk 25 Lt vertės kuponą kosmetikai!
http://www.######/f/...yu1/answers/new
QUOTE(sriukis @ 2010 04 23, 15:39)
o man striju atsirado pasutini nėstumo menesi.tepiau ir su kremukais ir su aliejukais,bet matyt genai,o ir svorio su kleckium priaugau 20kg pradzioj iki 4men viska ka suvalgydavau isvemdavau,o nuo 6,7 men panesejo mane "ant mesos" matyt taip ir prisiauginau ta svori 2:bet ka daryt,kad valgyt noris tai turiu striju ir ant krutines(jos man maziausiai kliuva) ir ant uzpakalio,slaunu(jos labiausia erzina),pilvo sonu.turbut viena as tokia,kad visur striju yra?praejus po gimdymo 4men pradejau eit i vakuminius masazus,tai jie tikrai ir sustangrino kuna ir strijos maziau matomos paliko dabar zadu vel eit vakuminiu,dar pabandysiu soliariume pasidegint,nes esu labai sviesaus gymio bet jau bus taip,kaip bus.cia juk ne pasaulio pabaiga.tai tik menkniekis palyginus su zmoniu gyveniskomis problemomis
va man lygiaj taip pat =< db liko man paskutines 2vi sav.Neštumo saw ir atsirado striju pilwo apacioj..bet wisad iki siol tepiau johnsons aliejuku..
As jau ilga laika tepiu aliejum. Kai dar pilvo kaip ir nebuvo, tik pradejo augti prasidejo niezulis pilvo, tai pradejau teptis. Iki siol jokiu striju nera. Nors gal ir oda tokia, nes nei mama, nei sesuo neturejo striju kai buvo nescios. Gal ir nuo to priklauso..
QUOTE(freza80 @ 2010 05 03, 10:35)
Aš irgi teplioju nuo trečio mėnesio ir Avent kremu, ir riebiausiu Eucerinu, ir Frei Oil aliejuku ryte ir vakare po dušo Bet jei jau genai prasti, niekas nepadės. Prieš porą savaičių tiesiog labai radėjo niežtėti šonus ir po dienos kitos žiūriu - pradėjo pleišėti oda
Ant pačio pilvo kol kas nieko nėra, bet šonai nugaros pusėje - oi oi oi Bet jau susitaikiau su tuo prieš tapdama , nes oda visą gyvenimą buvo popierinė, o tapus - padėtis dar labiau pablogėjo
Ant pačio pilvo kol kas nieko nėra, bet šonai nugaros pusėje - oi oi oi Bet jau susitaikiau su tuo prieš tapdama , nes oda visą gyvenimą buvo popierinė, o tapus - padėtis dar labiau pablogėjo
kai nesiojau dukryte du kartyus per diena tepdavausi aliejuku Frei oil, sakyciau labai puikus dalykas, oda buvo visa laika minkstute ir svelni, del sio aliejuko pagalbos neturiu nei vienos strijos na bent jau as manau kad jis man padejo be to naudojau ji su rekomendacija. viena drauge priaugo 30 kg per nestuma ir su tuo alejuku tepesi nuo pirmu dienu kai suzinojo jog nescia, tai isivaizduokit - nei vienos strijos. o 30 kg juk nera mazas svoris.
Pirmą nėštumą tepiausi Avent firmos kremu, strijų neatsirado, antrą nėštumą Pregnacare, strijų irgi neatsirado, trečią niekuo nesitepu ir strijų dar nėra nors belikę 6 savaitės iki gimdymo. Beje svorio priaugdavau apie 13kg, gal ir tai įtakojo
QUOTE(ausryttiaa @ 2010 04 21, 21:00)
Sveikos o as kaip tik siandien su gine kalbejau apie strijas, ji jauna, nesenai pati pagimdzius ir man sake jokiu budu nepirkti tu brangiu kremu nuo striju, teige, kad sumokesiu tik uz reklama, o naudos jokios nebus. Faktas tas, kad genu nepakeisi, galima tik susvelninti visa ta procesa, ji man liepe tepti oda paprasciausiu ranku ar veido kremu, kurio sudetyje yra glicerino. Jis drekina oda ir jei jau bus lemta atsirasti strijoms, jos bus ne tokios ryskio ir oda ne taip smarkiai plys Tai va tiek siandien isgirdau is gines ir visiskai jai pritariu, jokie brangus kremai nepakeis musu genu
Pritariu, nereikia tapti reklamos auka. Galima ir alyvuogių aliejų tepti, aš tepu taukmedžio sviestą (gavau dovanų) siūlyčiau ieškoti natūralių produktų.
QUOTE(naughty123 @ 2010 05 18, 14:15)
Mano visas kunas strijomis numetytas.. net nebezynau ka daryt.. neisivaizduoju kaip po gimdymo jas naikint.. man daktare sake kad tie aliejukai nepadeda.. Gal kuri zino aliejuka kuris tikrai padeda??
Niekas nepadeda Aliejukai ir visokie kremai yra tik reklamos
QUOTE(naughty123 @ 2010 05 18, 14:33)
O yra tikimybe, kad po gimdymo kai kurios strijos gali isnykti? ar jos tik pakeicia spalva ir nebetaip matosi ?
Po kurio laiko strijos pašviesėja ir būna net taip,kad jos visai nesimato