O aš neaišku kiek pinigų išleidau kremams nuo strijų. Gal ir padėjo Ir ką, dukrai jau šeši, o man paaugus dukrai, sukilo noras gražintis ir investuoti į save
Jei kas domėsis - rekomenduoju www.lazerineklinika.lt
Esu patenkinta, dabar svajoju apie motociklą.
QUOTE(Black Swan @ 2013 01 27, 14:34)
Pirmas nestumas baigesi strijomis ant pilvo, krutines, slaunu ir kt. Del to kaltas per mazas drekinimas manau. Dabar laukiuosi tik 14savaite, bet jau kasdien tepuosi aliejais, sviestais ir pan. Tikiuosi tai pades.
aliejai, sviestai nedrėkina tiek, kiek reikėtų drėkinimo
QUOTE(Vitulka @ 2013 01 28, 10:12)
aliejai, sviestai nedrėkina tiek, kiek reikėtų drėkinimo
Ant dregnos odos tepamas aliejus labai drekina oda ir apsaugo nuo striju susidarymo Jau antro nestumo metu kasdien tepuosi tiiiiikkkk aliejais, man labai super
QUOTE(*Aurora* @ 2013 01 28, 10:55)
Ant dregnos odos tepamas aliejus labai drekina oda ir apsaugo nuo striju susidarymo Jau antro nestumo metu kasdien tepuosi tiiiiikkkk aliejais, man labai super
nesiginčysiu su jumis. Lieku prie savo. Aliejus neduos tiek dregmės, kiek spec. drėkinanti priemonė.
Kitoms niekas nepadėjo nuo strijų atsiradimo, taip kad sakyčiau sekmės reikalas
QUOTE(Vitulka @ 2013 01 28, 12:20)
nesiginčysiu su jumis. Lieku prie savo. Aliejus neduos tiek dregmės, kiek spec. drėkinanti priemonė.
Kiekvienas pasirenka kas jam geriausia As tik uz aliejukus, net veido rauksleles visos dingo pradejus juos naudoti
komentarų nereik
ir tokį atsiliepimą esu skaičius ne kartą, nebūčiau grožio skyrelio moderatorė
*Aurora*, kuo pilvą tepliojot pirmo nėštumo metu, kad dabar reikia derma rollerio?
QUOTE(mimi88 @ 2013 01 28, 11:27)
tepliojau ir as aliejais ir sviestais veida ir draugui sakiau teptis, nes pas ji labai labai sausa oda net serpetoja, kol kosmetologei nepasakiau - tai sako issausinsi oda tik dar labiau ir net vaizdziai iliustravo savo zodzius, nes sake ne pirma as tokia klaida darau - vienam indeli dziovinta persika imetus i alieju - nu jis kaip buvo dziovintas toks susitraukes ir likes, o kitas persikas vandeni - isbrinkes, issiputes tai grizom vel abu prie kremu
*Aurora*, kuo pilvą tepliojot pirmo nėštumo metu, kad dabar reikia derma rollerio?
QUOTE(Vitulka @ 2013 01 28, 11:20)
Manau, kad sėkmė čia niekuo dėta. Na, nebent gerus genus ir puikų odos elastingumą laikytume sėkmės dalyku , nes vis tik pirmiausia nuo to priklauso strijų atsiradimas/neatsiradimas
QUOTE(Vitulka @ 2013 01 28, 15:03)
komentarų nereik
Pirmo nestumo metu pilvuka tepliojaus aliejais, kol likus 4 dienom iki gimdymo nepagulde i ligonine. Tas 4 dienas aliejaus neturejau, tai pilvas visas ir suplyso Si karta tepuosiuosi sazininkai 2 kartus per diena, manau striju isvengsiu
Beja, striju turiu pilna jau nuo 15 metu
Aliejai yra geris
QUOTE(*Aurora* @ 2013 01 29, 09:48)
Pirmo nestumo metu pilvuka tepliojaus aliejais, kol likus 4 dienom iki gimdymo nepagulde i ligonine. Tas 4 dienas aliejaus neturejau, tai pilvas visas ir suplyso
nemanau, kad tos keturios dienos netepimo turėjo kažkokios reikšmės, nes oda turėjo būt prisigėrus aliejų kiek vertas tada aliejus, jei jis neturi bent 4 dienas išliekančio poveikio
QUOTE(Vitulka @ 2013 01 29, 10:57)
nemanau, kad tos keturios dienos netepimo turėjo kažkokios reikšmės, nes oda turėjo būt prisigėrus aliejų kiek vertas tada aliejus, jei jis neturi bent 4 dienas išliekančio poveikio
Kitom pilvai ir 5 nestumo menesi suplysta, o as striju isvengiau beveik iki 9 menesio. Nors mano oda labai neelastinga ir genu geru neturiu taip pat. O Jus turbut nezinote kaip pilvas 9 nestumo menesi atrodo, gal kada patirsit, tada suprasit, kad kiekvienas praleistas tepimas tures didziule itaka odos trukimui.
QUOTE(*Aurora* @ 2013 01 29, 10:18)
Kitom pilvai ir 5 nestumo menesi suplysta, o as striju isvengiau beveik iki 9 menesio. Nors mano oda labai neelastinga ir genu geru neturiu taip pat. O Jus turbut nezinote kaip pilvas 9 nestumo menesi atrodo, gal kada patirsit, tada suprasit, kad kiekvienas praleistas tepimas tures didziule itaka odos trukimui.
žinau.
Nieko nevertas aliejus, jei jis neturi išliekamojo, bent jau 4 dienom, drėkinamojo/maitinamojo poveikio matyt per mažai drėkino