Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos

QUOTE(Persikele @ 2012 11 06, 21:53)
Liabuka  4u.gif
Kaip baltai pavydziu, kurioms neteko "dziaugtis" strijomis. Man ant krutines jau atsirado is nuostabaus B dydzio soktelejo i D, nors dar kol kas priaugau tik pora kg. Tai kas su pilvuku bus?! Oj kaip bijau ir nervinosi del to  verysad.gif  tepu tepaliukais nuo randu, dar istirpinu mumijo tiek krutine, tiek pilvuka. Norejau paklausti del slaunu - kurioje srityje reiketu labiau pamasazuoti, kur ju daugiausia atsiranda?
Kaip manote ar jeigu paauglysteje atsirado striju, tai atsras ir per nestuma?

Koks cia tepaliuka snuo randu? Ar jis padeda? Gal galima placiau?
Atsakyti
man teko "tas dziaugsma" krutine apie 2men suplyso o slaunys ir papilve ti 8men gale, (per anksti pradejau dziaugtis) biggrin.gif
per visa nestuma tepiau kremu Pregnacare, gal ir sumazino,(mano vaikas gime 4330kg.), bet dabar kazkaip neimu i galva, nes turiu nuostabu suneli, o ir is vyro jokiu komentaru nesulaukiu. zinoma norisi but graziai, bet kaikuriu tokia mamu dalia biggrin.gif
Atsakyti
ir as turiu sita turta doh.gif nepadejo nei kremai nei niekas.... vyras labai palaiko, jis supranta kad strijos tai normalu juk pilvas nemazas uzauga per nestuma, todel labai nesureiksminu. nors ir siaip jos blankios pasidare tai ne taip ir matosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2012 11 22, 09:43)
Koks cia tepaliuka snuo randu? Ar jis padeda? Gal galima placiau?

Po apendicito operacijos buvau nusipirkusi randą mažinantį kremą (dermatix) tai dar buvo likę tai jį sutepiau, o kai pirkau mumijo tabletes klausiau ką nuo strijų turite tai pasiūlė nuo randų tepalą (neatsimenu pavadinimo) atseit labai geras. Na, jei strijos odos įtrūkimai tai ir tepalas nuo randų turėtų būti, gal ir logiška. Aišku, jei prieš atsirandant saugojama tai ir aliejai puikiai maitina drėkina odą.
Atsakyti
kada pradeti tepliot kad neatsirastu striju man tik du menesiai , o ir ka galima tept gal uztenka koki naturalu sviesta pvz . sviesmedi ar panasiai kad tik oda nebutu sausa.
Atsakyti
Pilva tepliojausi su sviestmedziu nuo gal 3 men. Tai galiu pasidziaugt, kad neturiu ne vienos strijos ant pilvo biggrin.gif
Krutine irgi tepliojau, bet gerokai reciau. Ji pas mane padidejo vos vienu dydziu ir po padidejimo nesutrukinrjo, tai maniau, kad i nesutrukines, bet deja 8 men atsirado ir striju, nors dydis nepakito. Tai net nezinau, ar del to, kad nedaznai tepiau, ar butu bet kuriuo atveju sutrukineje.
Atsakyti
Aš manau, kad viskas nuo odos priklauso, jei ji elastinga, drėgna tai nebus strijų ir be jokių kremų, o jei sausa, neelastinga tai sutrūkinės ir su geriausiais kremais ax.gif
Atsakyti
Galeciau papriestarauti. Mano oda itin sausa. galima sakyti stipriai dehidratuota. nei nestumo metu, nei gimdant striju neatsirado smile.gif Gal buvau isimtis is taisykles, bet, turbut, man pasiseke smile.gif tepiau specialiu kremu nuo striju ir kitokiais drekinanciais kremais, bet tai buvo tiesiog kasdienine procedura, kuria po duso atlieka dazna moteris:)
Atsakyti
Man strijų profilaktikai geriausiai padėjo Weledos aliejus. Teptis pradėjau maždaug nuo trečio mėnesio. Iš paauglystės turiu strijų ant šlaunų, tai bijojau, kad pilvas nenukentėtų. Kadangi viskas atrodė čiki piki, tai buteliuką išbaigus nebenusipirkau, patingėjau blush2.gif Gal šeštam mėnesy, kai jau pilvukas nebemažas, pamačiau, kad randasi pirmosios rausvos linijos, be to, dar ir oda besitempdama žiauriai niežėjo, tai grįžau prie to pačio aliejaus. Nors prisiauginau apie šešiolika kilogramų, strijų išvengiau.
Atsakyti
QUOTE(Doremina @ 2012 12 11, 14:34)
Man strijų profilaktikai geriausiai padėjo Weledos aliejus. Teptis pradėjau maždaug nuo trečio mėnesio. Iš paauglystės turiu strijų ant šlaunų, tai bijojau, kad pilvas nenukentėtų. Kadangi viskas atrodė čiki piki, tai buteliuką išbaigus nebenusipirkau, patingėjau blush2.gif  Gal šeštam mėnesy, kai jau pilvukas nebemažas, pamačiau, kad randasi pirmosios rausvos linijos, be to, dar ir oda besitempdama žiauriai niežėjo, tai grįžau prie to pačio aliejaus. Nors prisiauginau apie šešiolika kilogramų, strijų išvengiau.

ne tepaliukuose esme blush2.gif as tepinejau save dziaugiausi jog nei vienos strijos neturejau...bet likus iki gimdymo apie dviem savatem ryte nubundu einu y vone girdziu vyras sako " mamuk pazek y ka tavo pilvas panasus" biggrin.gif biggrin.gif sokas buvo tam tikras kad per nakti visas pilvas suplyso,bet gimus maziukei supliusko jis ir geriau atrodo aisku nei ant didelio pilvo,todel neiimu y galva,nu yra kaip yra...maziuke gime 3940 todel dziaugiuosi tik tuo kad pati isgimdiau,ir kad taip puikei tas pilvas atrodo,nes kaip pati mini esu tai visi nustebe jog toke dicke turejau tam pilvuki wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaAlgirdasSkaiste @ 2012 12 12, 12:51)
ne tepaliukuose esme blush2.gif  as tepinejau save dziaugiausi jog nei vienos strijos neturejau...bet likus iki gimdymo apie dviem savatem ryte nubundu einu y vone girdziu vyras sako " mamuk pazek y ka tavo pilvas panasus"  biggrin.gif  biggrin.gif  sokas buvo tam tikras kad per nakti visas pilvas suplyso,bet gimus maziukei supliusko jis ir geriau atrodo aisku nei ant didelio pilvo,todel neiimu y galva,nu yra kaip yra...maziuke gime 3940 todel dziaugiuosi tik tuo kad pati isgimdiau,ir kad taip puikei tas pilvas atrodo,nes kaip pati mini esu tai visi nustebe jog toke dicke turejau tam pilvuki  wub.gif

Nesiginčiju, galbūt man tiesiog šįkart nuskilo, na, bet bent jau tą bjaurų tempimo ir niežėjimo jausmą tepliojimasis aliejumi nuėmė. Jei ne tas nuolatinis noras vos ne nagais draskytis, kaži ar nebūčiau patingėjusi. Šiaip, kiek skaičiau, tai strijos tiesiog išbluks, pasidarys nematomos, ir tiek. Svarbiausia, kad vaikučiui ir mamai viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
Kai pastojau, sesuo vis ragino naudoti krema nuo striju, nes pas ja nestumo metu atsirado. Tai nuo 5men pradejau naudoti PREGNACARE, dabar 7 men, striju nesimato (tikiuosi ir nepamatysiu). thumbup.gif Gal ir tiesa kad cia nuo odos ar nuo genu priklauso, taciau jau geriau naudosiu ta krema ir kad ir atsiras striju, bent zinosiu kad padariau viska kas imanoma, antraip keikciau save kam nepabandziau. biggrin.gif
Atsakyti