Kadangi jau pagimdziau tai galiu pasidalint savo patirtim
Nestumo metu priaugau 9kg., nuo 3 menesio naudojau Elemis Japanese Camelia Oil, paskutini menesi Methode Jeanne Piaubert Vergeturyl krema striju prevencijai (nes pabaigiau Elemis aliejuka). Nestumo metu "neuzdirbau" nei vienos strijos
o as manau, kad jokie tepaliukai nepadeda, cia tiesiog priklauso nuo odos elastingumo. Pries nestuma as sveriau 54 kg, o per nestuma priaugau 32 kg, is stiju neturejau is vis
QUOTE(indrulka3 @ 2012 10 08, 10:16)
o as manau, kad jokie tepaliukai nepadeda, cia tiesiog priklauso nuo odos elastingumo. Pries nestuma as sveriau 54 kg, o per nestuma priaugau 32 kg, is stiju neturejau is vis
32kg
ar pavyo numesti viska? ir kodel tiek daug priaugote, del diabeto gal?
QUOTE(VaidaSa @ 2012 10 08, 16:55)
pas mane daug skysciu buvo
per keturias dienas nuo gumdymo atsikraciau 13 kg , o per menesiuka beveik atrodziau kaip pries nestuma diabeta nesergu... turejau tikrai gan dideli pilva
QUOTE(indrulka3 @ 2012 10 09, 08:30)
pas mane daug skysciu buvo
per keturias dienas nuo gumdymo atsikraciau 13 kg , o per menesiuka beveik atrodziau kaip pries nestuma diabeta nesergu... turejau tikrai gan dideli pilva
pavydetina situacija
jeigu zinociau, kad man taip greit nukris svoris tikrai saves neapribociau ir kirsciau savo megstamus cepelinus be saiko
QUOTE(indrulka3 @ 2012 10 08, 08:16)
pritariu as visus 3 nieko netepliojau ir neturiu ne vienos strijos
QUOTE(Chanel. @ 2012 10 11, 00:40)
pritariu as visus 3 nieko netepliojau ir neturiu ne vienos strijos
Tu netepliojai, nieko neatsirado, nes oda tokia, o tos kurios neturi elastingos odos tepliojasi. Man pries mmm padidedavo krutine, atsirado baltu juosteliu, nuo tada, kai pradejau tepti aliejais nauju striju neatsirado. Dabar tepu ir pilvuka
Pirma nestuma as naudojau pregnacare kremuka nuo striju, ir striju ne vienos neatsirado, bet gal tik sutapimas, jai buciau neiko nenaudoju manau lygiai taip pat but buve. As ir pritariu tai nuomonei, kad tai priklauso nuo odos elastingumo. Dabar laukiuosi antrojo ir naudoju ekologiska sezamu, migdolu ir argano aliejaus misini. Tepuosi tik vakarais.
Na man šiandien gydytoja kaip tik užsiminė, kad jau galėčiau pradėt teptis kremuku nuo strijų aš jau porą savaitėlių naudoju THE BODY SHOP kakavos sviestą, toks švelnus jis mano kūneliui tikiuos, kad padės...nors kaip ir gydytoja sake, daugiau nuo odos struktūros priklauso tai bent pabandysiu apsisaugot..
QUOTE(ZBITKA @ 2012 10 11, 10:01)
Tu netepliojai, nieko neatsirado, nes oda tokia, o tos kurios neturi elastingos odos tepliojasi. Man pries mmm padidedavo krutine, atsirado baltu juosteliu, nuo tada, kai pradejau tepti aliejais nauju striju neatsirado. Dabar tepu ir pilvuka
taip dziaugiuos kad tokia oda turiu pamenu kai laukiaus pirmo vaikucio tai seik tiek bijojau kad prisidirbsiu striju taip netepliodama bet ju neatsirado ta su kitais nestumais jau buvo ramiau
o as su pirmu priaugau tik 7 kg naudojau visokiausius kremus... bet striju atsirado labai daug manu, kad tai labai priklauso nuo odos
Liabuka
Kaip baltai pavydziu, kurioms neteko "dziaugtis" strijomis. Man ant krutines jau atsirado is nuostabaus B dydzio soktelejo i D, nors dar kol kas priaugau tik pora kg. Tai kas su pilvuku bus?! Oj kaip bijau ir nervinosi del to tepu tepaliukais nuo randu, dar istirpinu mumijo tiek krutine, tiek pilvuka. Norejau paklausti del slaunu - kurioje srityje reiketu labiau pamasazuoti, kur ju daugiausia atsiranda?
Kaip manote ar jeigu paauglysteje atsirado striju, tai atsras ir per nestuma?
Kaip baltai pavydziu, kurioms neteko "dziaugtis" strijomis. Man ant krutines jau atsirado is nuostabaus B dydzio soktelejo i D, nors dar kol kas priaugau tik pora kg. Tai kas su pilvuku bus?! Oj kaip bijau ir nervinosi del to tepu tepaliukais nuo randu, dar istirpinu mumijo tiek krutine, tiek pilvuka. Norejau paklausti del slaunu - kurioje srityje reiketu labiau pamasazuoti, kur ju daugiausia atsiranda?
Kaip manote ar jeigu paauglysteje atsirado striju, tai atsras ir per nestuma?