Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos

Aš gavau dovanų taukmedžio sviestą nuo draugės, nors dar nesakau, kad laukiuosi, o jis tinka ir šiaip linkiusiai į sausumą odai. Beje jis gelbėja kam visokie dermatitai, alergija, nudegimai nuo saulės ir pan. http://cleopatrabell...kis-120-ml.html
Tad tepu ir pilvuką nuo pradžių beveik. Jo ten nemažai, tad nuo birželio pradžios vis dar turiu. Kartais kai karštos dienos, kadangi sviestas riebus , pakeičiu jį kiemu nuo strijų (eurovastinėj pirkau kažkoks Dr. Fischer). Kiek padės neaišku, bet kai pati labai smulki, tai jau tepu min. 2 k. Į dieną. Beje vieną kartą tik naudoju duše muilą per dieną, nes nesveika odą irgi sausinti. Psichologiškai jausiuos geriau, jeigu atsiras, kad rūpinausi savimi, negu, kad nieko nedariau...ypač kai nežinai, kiek tas pilvūzas išaugs blush2.gif be to tepu ir krūtinę, kojas...viską 4u.gif
Atsakyti
As tepiausi su BIO+ aliejuku nuo trecio menesio gal iki pat galo 2 kartus per diena, i pat gala ir po 3 kart, kartais tepdavau irgi su shea butter, bet jis nesusigeria taip gerai kaip aliejukas, tai tik vakarais. Striju neatsirado ant pilvo. Po gimdymo buvo daug rupesciu, tai ir pamirsau teptis, o kaip tik krutine labai issipute nuo pieno, tai kelios strijos ant krutines atsirado. Tai mano patarimas butu nepamirsti teptis dar ir po gimdymo kelis menesius.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
strijos yra paveldimos..Mano mama ju turejo, turiu ir as..nestumo metu tepiau kremais nuo striju, bet nieko nepadejo. Dabar turiu ziauriai strijomis isvagota pilva. Sako, kad veiksmingi kremai yra is grozio-masazu salonu ir ju kaina apie 100lt, tai jei jau perkat kremus, tai iskart pirkit gerus, nes man tie is vaistiniu nepadejo (o apie grozio salonus nepagalvojau).. galiu paguosti, kad strijas galima sutvarkyti vakuminiu aparatu-mezoterapija grozio salonuose ka siuo metu ir darau ir situacija gereja ax.gif .

Dalinuosi patirtimi, nes as labai daug prasinervavau del situ striju ir jau buvau nusiteikus, kad niekada nebeuzsidesiu atskiro maudymuko ir isvis bijosiu apnuogint pilva, nes kiek googlinau ir domejausi visur intike rase,kad strijos tai odos iplisimai ir ju nepanaikinsi. Bet nenusiminkit bent jau jus, nes yra tikrai veiksmingas budas smile.gif as dar kolkas tik pradejau gydyma, bet ir tai jau matau rezultatus. (beje naikinti jas pradeda ne anksciau kaip 2men po gimdymo ir rezultatas bus veiksmingesnis jei ilgai nedelsit)
Jei turesit daugiau klausimu, tai parasykit i az smile.gif
Atsakyti
Šaunu, kad technologijos žengia į priekį ir galima bent jau kažkiek panaikinti strijas.
Atsakyti
nesutinku kad kitoks poveikis is salonu kremu virs 100lt ir aliejuku ar misiniu alieju uz 50lt kitoks
tik kainos ispustos salonuose ir uz varda mokam,
nes visuose paskaitykite sudetis ta pati
pagrinde simondsiju aliejus ir tt
Atsakyti
Na taip gal ir paveldima. Bet pas mano mama yra striju, o pas mane neatsirado ant pilvo. Aisku mama turejo 2 gimdymus, o as dar tik viena.
Atsakyti
QUOTE(Meskute88 @ 2012 08 16, 16:50)
Sveikos smile.gif
strijos yra paveldimos..Mano mama ju turejo, turiu ir as..nestumo metu tepiau kremais nuo striju, bet nieko nepadejo. Dabar turiu ziauriai strijomis isvagota pilva. 



QUOTE(kristar @ 2012 08 17, 13:14)
Na taip gal ir paveldima. Bet pas mano mama yra striju, o pas mane neatsirado ant pilvo. Aisku mama turejo 2 gimdymus, o as dar tik viena.


g.gif Tas paveldima, kai kalbama apie strijas tai nežinau g.gif pvz mano mama po dvieju gimdymų neturi nei vienos strijos. Pas mane strijos pradejo rastis nuo 35 sav, o po gimdymo dar atsirado - pilvas ir šonai vien strijos doh.gif o mano sesuo irgi neturi nei vienos strijos. g.gif
Strijos, mano manymu, labai dažnas reiškinys, tai jų buvimą/nebuvimą paaiškint paveldimumu gal kvailoka, nes kiekvienoj giminėj rastume krūva moterų tiek su strijom, tiek be jų g.gif
Atsakyti
sveikos.tepiausi visa nestuke.gif su BIO OIL ir ka likus 2savaitem iki due date isbere(nestukinis berimas) ir tuo paciu ant pilvuko atsirado strijos.nors tikrai kiekviena ryta ir vakara tepiausi ir krutine,ir slaunis,ir pilva ir net sonus.pagimdzius nenustojau jo naudoti dar iki dabar tepuosi.strijos prarado savo melynuma,bet visai neisnyko.teks ieskoti kito budo kaip jas naikinti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *didi*: 20 rugpjūčio 2012 - 22:41
didi - tai kad tas Bio Oil yra super brangus produktas pagamintas ant pigaus mineralinio aliejaus (skysto parafino) bazes su daug daug konservantu ir siek tiek vertingu alieju bei vitaminu A ir E kuriuos pazymejau storesniu sriftu.
Stai ingredientu sarasas:

Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Triisononanoin, Cetearyl Ethylhexanoate, Isopropyl Myristate, Retinyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Anthemis Nobilis Flower Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Bht, Bisabolol, Parfum (Fragrance), Amyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Red 17.

Ne visada tai kas daug isreklamuota ir brangu is tiesu yra pagamintas is kokybisku ingredientu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaudyk: 20 rugpjūčio 2012 - 23:27
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristar @ 2012 08 17, 11:14)
Na taip gal ir paveldima. Bet pas mano mama yra striju, o pas mane neatsirado ant pilvo. Aisku mama turejo 2 gimdymus, o as dar tik viena.


Po pirmo gimdymo pas mane irgi nei vienos strijos nebuvo, o dabar jau pamaciau doh.gif
Atsakyti
Siuo metu man 40 sav. kolkas ne vienos strijos neturiu ir priaugau butent tiek svorio,kiek tureciau normalaus nestumo metu.Naudojau alieju ir taukmedzio svieta nuo striju,bet ne kasdien.O tikejausi,kad nieks nepades,nes pagal komentarus strijos paveldimos,tiek mano mama tiek sesuo suplyso visiskai po pirmu gimdymu,ju pilvuko oda atrodo tragiskai,tikejaus,kad ir man tas pats bus,bet...pavyko isvengt smile.gif Nezinau ar cia sviesto deka ar siaip pasiseke:) Nors kojos ir nugara vaikysteje nuo staigaus augimo yra stipriai sutrukineje,bet ne pilvas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LauraU: 23 rugpjūčio 2012 - 18:09