Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos

QUOTE(calvine @ 2010 04 24, 01:50)
Norint isvengti stryju. Nebutina naudoti kremus nuo stryju. visa nestumo laika, laikykite krutis slaunis, sedyne ir nugara dregnai, tiesiog tepkite aliejiukais. i diena 3 kartus pasistepkite su Dzounsons baby oil. kremai siektiekgal ir padeda, bet tuoj tas kremas isigeria i oda. Jei sausa oda tai gali atsirasti stryju. Tad reikia oda laikyti dregna  smile.gif

Su daug kuo sutikciau, tik ne Jonsons baby blink.gif jis gi is naftos produktu :-) Yra naturalus aliejukai, ypac gerai migdolu... O tuo JB pasitepiau kazkada po vonios ir kokia oda riebi, "nefaina" patapo... tada pasidomejau, is ko gi jis pagamintas...
Atsakyti
ir tepiau alejais, ir spec.kremais ,bet likus keliom sav iki gimdimo vis tiek atsirado,taigim manau cia nuo odos priklauso
Atsakyti
mano krutine labai subjaurojo strijos, ir pries keles dienas pastebejau kad ju jau atsirado ir ant slaunu, na bet pilvukas mano dailus nei vienos strijos, manau del to kad jis maziukas biggrin.gif niekas netiki kad mano pilvukui jau 36 sav. lotuliukas.gif
Atsakyti
As ir buvau susigundziusi johnsons baby aliejuku, bet del naftos persigalvojau, tai nusipirkau FREI kuno aliejuka kuris maitina, lygina, regeneruoja 4u.gif Mano oda sausa, ypac kai pastojau issaujejo, tai aliejukas man pats tas 4u.gif dar nusipirkau WELEDA alieju nuo striju, na negalejau nepirkti, o po to pykciau ant saves kad nieko nepirkau ir nedariau jog nebutu striju.
Atsakyti
QUOTE(ibizulka @ 2010 04 30, 14:30)
mano krutine labai subjaurojo strijos, ir pries keles dienas pastebejau kad ju jau atsirado ir ant slaunu, na bet pilvukas mano dailus nei vienos strijos, manau del to kad jis maziukas biggrin.gif niekas netiki kad mano pilvukui jau 36 sav. lotuliukas.gif

o pas mane butent ant pilvelio visos strijos ir liko po gimdymo verysad.gif kitur nepastebejau bet pilvas tai baisu doh.gif atskiro maudymuko jau nebeuzsidesiu,teks jauciu tenkintis tik vientisu unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Seminare sake, kad labai gerai padeda, jei naudoji nuo pat suzinojimo, kad laukiesi, dienos, migdolu aliejus arba NATURALIOS priemones, kuriu sudetyje yra daug sio aliejaus. Ir teptis reikia ne tik pilva ar krutine, bet visa kuna geriausia, nes priaugus svorio, tempiasi oda ant visu kuno, paskui buna striju net ant nugaros doh.gif
Atsakyti
O kad atsirado strijos jus pamatete dar budamos nescios, ar sis "dziaugsmas" islenda tik po gimdymo? Na tarkim ant pilvo. Jis gi issitempes kol nescias, gal dabar nesimato, o paskui - siurpraiz!!! g.gif
As kiekviena ryta issigastu - nu vot cia jau tikrai strija, bet po keliu valandu ji dingsta, tai nuraminu save kad cia tik anklodes ispaudas biggrin.gif
Atsakyti
man neatsirado nei vienos strijos, bet nestumo metu ryte ir vakare tepdavausi visa kuna bet kokiu drekinamuoju kremu ir geriau daug vandens, kad oda ne tik is isores, bet ir is vidaus turetu elastingumo. pilva atskirai dar per pietus pasitepdavau. bet istikruju, manau, kad cia tikrai genai lemia. nei mama, nei sesuo mano ju neturejo. bet profilaktiskai vistiek reikia pasistengti ax.gif
Atsakyti
oi, receptu esti ivairiu, kaip tu zarazu isvengt. nuo 3men.tepiau 3 kartus per diena pilva. ir ka? nepadejo. kiekvienos oda skirtinga, genai irgi daaaaaug itakos turi. pilvas atrodo tragiskai... jokio grozio tose strijose neizvelgiu. pagalvojus,kaip vasara reiktu but pajury, nukrato siurpas. nusipirkau krema nuo striju is avon firmos. tepu dabar kasdien po 2-3 kartus... ir po trupti blanksta. aisku, visiskai ju neisnaikinsiu, bet bent siek tiek padailinsiu ta estetini vaizda.
Atsakyti
QUOTE(tauteee @ 2010 05 03, 11:27)
oi, receptu esti ivairiu, kaip tu zarazu isvengt. nuo 3men.tepiau 3 kartus per diena pilva. ir ka? nepadejo. kiekvienos oda skirtinga, genai irgi daaaaaug itakos turi. pilvas atrodo tragiskai... jokio grozio tose strijose neizvelgiu. pagalvojus,kaip vasara reiktu but pajury, nukrato siurpas. nusipirkau krema nuo striju is avon firmos. tepu dabar kasdien po 2-3 kartus... ir po trupti blanksta. aisku, visiskai ju neisnaikinsiu, bet bent siek tiek padailinsiu ta estetini vaizda.

Aš irgi teplioju nuo trečio mėnesio ir Avent kremu, ir riebiausiu Eucerinu, ir Frei Oil aliejuku ryte ir vakare po dušo ax.gif Bet jei jau genai prasti, niekas nepadės. Prieš porą savaičių tiesiog labai radėjo niežtėti šonus ir po dienos kitos žiūriu - pradėjo pleišėti oda doh.gif

Ant pačio pilvo kol kas nieko nėra, bet šonai nugaros pusėje - oi oi oi doh.gif Bet jau susitaikiau su tuo prieš tapdama nestuke.gif , nes oda visą gyvenimą buvo popierinė, o tapus nestuke.gif - padėtis dar labiau pablogėjo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2010 05 03, 12:35)
Aš irgi teplioju nuo trečio mėnesio ir Avent kremu, ir riebiausiu Eucerinu, ir Frei Oil aliejuku ryte ir vakare po dušo ax.gif  Bet jei jau genai prasti, niekas nepadės. Prieš porą savaičių tiesiog labai radėjo niežtėti šonus ir po dienos kitos žiūriu - pradėjo pleišėti oda  doh.gif

Ant pačio pilvo kol kas nieko nėra, bet šonai nugaros pusėje - oi oi oi  doh.gif  Bet jau susitaikiau su tuo prieš tapdama  nestuke.gif , nes oda visą gyvenimą buvo popierinė, o tapus  nestuke.gif - padėtis dar labiau pablogėjo blush2.gif

Gal ne kremo riebumas svarbu, o kad gerai isigertu ir palaikytu odos elastinguma...
Atsakyti
QUOTE(Uksnė @ 2010 04 26, 22:06)
Tai kad kiek žinau, nėštukėm nerekomenduojami eteriniai aliejai g.gif

O man gyd. šiandien pasakė, kad pilvą reikia teptis paprastu alyvuogių aliejumi. Įmasažuoti lengvai, kol visiškai įsigers smile.gif

Pirmo spaudimo, kokybiskas alyvuogiu aliejus puikiai tiks, ypac jei odele sausa.
O ir siaip, aliejaus saukstas yra puikus priedas prie dienos raciono smile.gif

Del eteriniu tai ju ir nebutina det i ta naturalu kremuka. As tai nesu girdejusi apie irodyta bloga eterinio aliejaus itaka mamukams, nebent yra kokia nors alergija tam blush2.gif
Atsakyti