Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos

QUOTE(inna23 @ 2011 05 11, 19:00)
idomu pasidare, nuo keliu savaiciu jau tos strijos atsiranda dazniausiai?  4u.gif

man tai beveik 3 men. ant krutines striju atsirado.
o dabar mums 33sav, tai biški ant vienos šlaunies ir ant vienos pilvo puses yra, tikiuosi nepadaugės.
Atsakyti
Sveikos mielosios nestuke.gif ir jau esamos mamytes! 4u.gif

dvi dienas kruopsciai isstudijavus visus imanomus forumus, kur jus dalinotes savo patirtimi bei ekologisku produktu puslapius, padariau stai tokias isvadas ir gal jos bus ir kuriai kitai idomios ir naudingos (beje rupindamasi savimi ir busimu vaikeliu atkreipiau demesio tik i ekologiskus produktus, bet cia mano asmeninis pasirinkimas wink.gif )

Taigi, striju prevencijai gerai naudoti:

jojobos, saldziuju migdolu, makadamiju ir marulos aliejus, darytis sezamo aliejaus viso kuno kaukes bent karta i savaite. galima ir kokosualieju naudot bet is savo patirties ir kiek teko girdet naturalios kosmetikos gamintoju nuomone, tai jis toks neturintis ypac daug naudingu savybiu, na paprastutis.(beje visi sie ingridientai ieina ir i prekyboje esanciu brand'iniu aliejuku ir kremuku sudeti)

Atsiradusias strijas reiktu iskarto gydyti:

taukmedzio(sveistmedzio) sviestu, mango sviestu, makadamiju aliejumi.

visus siuos produktus galima papildyti naturaliu vitaminu E, ji irgi turi dauguma aliejus parduodanciu eko-parduotuviu.

pati tik pradedu savo prevencijos kursa ir cia tik mano pacios istyrinetos priemones, kurias naudosiu ir pati smile.gif
Tikiuosi pades man ir butu dziugu jei padetu ir kitoms nestuke.gif ! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Pas mane po nėštumo buvo strijų ant krūtinės, pilvo, daugiausiai ant užpakalio, visas raudonom juostom nusėtas buvo doh.gif Po gimdymo rimtai susirūpinau savo odos priežiūra, pradėjau naudoti naturalias priemones. Strijų gerokai apmažėjo, o tos kurios liko tapo vos įžiūrimos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bombonciuke @ 2011 05 22, 20:11)
Pas mane po nėštumo buvo strijų ant krūtinės, pilvo, daugiausiai ant užpakalio, visas raudonom juostom nusėtas buvo doh.gif Po gimdymo rimtai susirūpinau savo odos priežiūra, pradėjau naudoti naturalias priemones. Strijų gerokai apmažėjo, o tos kurios liko tapo vos įžiūrimos thumbup.gif

gal galit parasyto kokias priemones naudojot? 4u.gif
Atsakyti
oi tu slykstiniu ir as turiu doh.gif pirmosios strijos atsirado ankstokai apie 16 savaite ant krutines :verysad:turiu pora striju ant sono, bet jos lb mazytes biggrin.gif ant pilvo tfu tfu tfu dar ner ju rolleyes.gif tikuosi ir neatsiras g.gif
Atsakyti
QUOTE(emely @ 2010 04 19, 22:10)
Ne pasaulio pabaiga tos strijos, netgi savotiskai grazu...  ax.gif  thumbup.gif

nu jo labai grazu kai geda maudymuka vasara apsivilkti,jokio grozio cia nera,cia tik saves nuraminimas,gerai kad man ju nebuvo,po antro gimdymo iskart pilvas susitrauke ,net akusere nustebo sako taigrazus pilvukas kaip mergaites iskart.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Domėjausi šia tema. Rimti straipsniai rašo ,kad visi kremai yra tik marketingas ir jei lemta atsirasti strijoms, jos atsiras. Kremukai tik truputi palengvins dalią. Dažniausias patarimas būdavo- nepriaugti daug svorio. Mažiau temsis oda.
Pati per nėštumą priaugau 9 kg. Nebuvo nė vienos strijos. Visą nėštumą tepliojausi spec kremais. Pagimdžius apsižiūrėjau- strijų nėra. O ryte strijos radosi ne dienom, o valandom, akyse. Labai greitai susitraukinėjo gimda. Ir nieko padaryti negalėjau. Pilvas tragiškai nusietas storom, kaip sliekai, strijom.. . Buvau skaičius, kad strijos atsiranda ne tik nuo greito odos tempimo ( storėjimo ), bet ir nuo greito susitraukimo. Man pasitvirtino su kaupu doh.gif
Atsakyti
Man strijų atsirado ant krūtinės apie 17-18 sav. Tepu ekologišku brangiu kremu, nieko jis nepadeda...Ir kas keisčiausia, toks jausmas, kad jų net daugėti pradėjo doh.gif Pilvukas kol kas gražus, profilaktikai ir jį tepu...Nesuprasi, kas kaltas dėl jų atsiradimo, sako genai daug lemia, bet kad mano mama ir sesuo, kai laukėsi, neturėjo iš viso šitų problemų...
Atsakyti
na kolkas ju dar nera blink.gif bet jau nuo nestumo pradzios tepu kremuka nuo striju g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes
Mane irgi domina si tema. Noreciau zinoti kuo reikia tepti pilvuka, kojas ir t.t, buciau dekinga, jei kas galetu patarti.
Atsakyti
Man po pirmo nestumo striju atsirado ant krutines,ant sonu,uzpakalio ir slaunu..dabar per antra dar padaugejo tose vietose ir plius matosi jau ir ant pilvuko,bet kol kas labai negilios,atsirado pries sav,greit gimdyt,gal jau nepadauges labai verysad.gif Tepliojaus ir praeita kart,ir dabar,nuo pat nestumo pradzios,ir nieko,atsirado vistiek.
Atsakyti
Sveikos, as esu 8-9sav. nescia, jau spejau nusipirkti specialu kokoso krema, kuris yra nestukem nuo striju. Gana liksmas kremas, kai uzsitepi pilo oda atrodo susalusi.
Niekada neturejau striju ir nenoriu ju tureti, vaistineje moteris pritare mano veiksmam, kad pradeti is anksto naudoti si krema kad oda priprastu ir tampytusi lengviau.
Paziurekite ir jus paneles gal rasite jusu vaistineje, arba vaistininke kanors patars ka geriau naudoti.
Atsakyti