QUOTE(Shalimar @ 2005 12 22, 03:58)
Na, Jurga23 Oslas, nieko naujo nesuzinojau
Man nera nieko keisto, kad reikia prisidengti plaukus, nusiimti batus. Seniausiai visa tai zinoma. Toks nekuklus klausimas, negi tu, istekejusi uz musulmono, to nezinojai? Ar vyras tau nieko nepasakojo? Pastebejau, kad tau si religija ne prie sirdies, kaip sugyveni su tuo, jei vyras kitatikis? 

O man tai keista kodel kada moteris neprisidengia plauku tai sakoma ji nepadoriai elgiasi bet vyrams tas pats netaikoma. Moterys 40 laipsniu karstyje turi vaikscioti ciadrom apsimuturiave ir kalbu ne apie tas kurios tai daro savo noru o apie tas kurios yra priverstos tai daryti pries savo valia ir visai ne del religojos, netgi ne vyro ar seimos, o del to kad toks istatymas. Paciai teko matyti kad gatvese patruliuoja speciali policija kuri priziuri pas kuria motery plauku daugiau svieciasi ar paltas keliu nedengia arba per daug aptemptas, kada tuo metu gatveje stovi murzinas 4metu vaikiukas ir istieses ranka praso ismaldu is pravaziuojanciu masinu kamsciu metu, o tai "policijai" tas neidomu nes jie turi "svarbiasniu reikalu" ziureti pas ka kur koks plaukas islindes neduok dieve

O del mano vyro tai jis nera religinis fanatikas kuris melstusi 5 kartus per diena laikytusi ramadano ar skaitytu korana ir verktu del pries simtus metu mirusiu sventiku, kaip dauguma daro. Apie jo religija senei viska zinojau dar pries tekedama jaigu jis butu buves uzkietejas musulmonas nebuciau uz jo tekejusi. Jis lygei toks pats paprastas zmogelis kaip ir as, o kad jis nera tikras musulmonas tai cia jo reikalas man tas gyventi netrugdo , galu gale ir as nesu uzkietejus katalike nevaikstau kasdien i baznycia ir tu 10 isakymu toli grazu neiseina laikytis kaip ir daugeliui kataliku.
Mes svenciam kartu ir kucias ir kaledas musu naujuosius ir jo naujuosius metus, biblijom ir koranais nemosikuojam vieni kitiems po nosim ir ramiai saugyvenam.