Idomu, kokia CV forma yra dabar populiariausia, kokia rasote.
Nes pries kelis metus ejau i Bite, tai sake,kad mano CV forma kaip ir senoviska.
O kaip atrodo ta senoviska forma? as tai jau cia kazkur rasiau kokia CV forma naudoju.. nzn man ji priimtiniausia - visa reikama info yra... o visa kita i motyvacini rasau...
QUOTE(Akva @ 2004 06 02, 08:26)
Bugen, kada paskutini karta rasei CV?
CV yra 2 rusiu: 1. glausta, tai kokia as nurodziau. 2. isplestine, ji kitaip vadinasi Motyvaciniu laisku. Vat jame nenurodoma nei gimimo metai, nei gyvenamoji vieta.
Darbdavys paemes i rankas cv turi zinoti kiek jai metu (gal jis 16-likines iesko), kur ji gyvena (gal ji gyvena Vilniuje o jis nori moters is kaimo)
CV yra 2 rusiu: 1. glausta, tai kokia as nurodziau. 2. isplestine, ji kitaip vadinasi Motyvaciniu laisku. Vat jame nenurodoma nei gimimo metai, nei gyvenamoji vieta.
Darbdavys paemes i rankas cv turi zinoti kiek jai metu (gal jis 16-likines iesko), kur ji gyvena (gal ji gyvena Vilniuje o jis nori moters is kaimo)
idomi versija apie isplestini ir glausta CV ir dar visokiu stebuklu prisikaiciau
Siaip kam labai reikia gero CV, galiu padeti parasyti rasykit i AZ susitarsime
As va noriu keisti savo darba, jau tureciau po vaiko prieziuros atostogu gristi i darba (sena), bet jis tolokai. Dabar galvoju ar verta siusti CV jau dabar ar lukterti
O del pacio CV norejau pasiterauti ar reikia smulkmeniskai rasyt VISUOMENINE Veikla? Na seminarus ( kuriuose dalyvavai), projektus (kuriuos rasei)
ir sventes( kad ir mazose bendruomenese, kurias pati organizavai) ...
QUOTE(linau @ 2005 03 08, 10:52)
As va noriu keisti savo darba, jau tureciau po vaiko prieziuros atostogu gristi i darba (sena), bet jis tolokai. Dabar galvoju ar verta siusti CV jau dabar ar lukterti
O del pacio CV norejau pasiterauti ar reikia smulkmeniskai rasyt VISUOMENINE Veikla? Na seminarus ( kuriuose dalyvavai), projektus (kuriuos rasei)
ir sventes( kad ir mazose bendruomenese, kurias pati organizavai) ...
Manau, reikia. Mano vyras kai smulkmeniskai ir graziai viska surase, ka jis darbe daro tai is karto i pokalbius pradejo kviesti.
Priklauso nuo pareigybiu i kurias pretenduoji. Ziurek, ko darbdavys reikalauja, ta ir akcentuok savo CV.
QUOTE(sannda @ 2005 03 14, 20:43)
HELP! kuo skiriasi pasyvus CV nuo aktyvaus?
internete pildziau CV forma, ir ten reikejo pazymeti - pasyvus ar aktyvus mano cv
internete pildziau CV forma, ir ten reikejo pazymeti - pasyvus ar aktyvus mano cv
Aktyvus-bus matomas darbdaviams,o pasyvus-nematomas
QUOTE(dzudi @ 2005 03 08, 19:41)
Manau, reikia. Mano vyras kai smulkmeniskai ir graziai viska surase, ka jis darbe daro tai is karto i pokalbius pradejo kviesti.
Priklauso nuo pareigybiu i kurias pretenduoji. Ziurek, ko darbdavys reikalauja, ta ir akcentuok savo CV.
o as viska smulkmeniskai surasiau, ir visvien jokiu pakvietimu, tai gal per smulkmeniskai? jau nebezinau ka galvoti. gal per ilgoka mano cv (beveik 3 lapai)?
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 03 16, 21:18)
gal tikrai bijo tokios aktyvistes?
nu cia ir nuo darbo pobudzio priklauso... kur pretenduoju, aktyvumas turetu but gerai (lyg ir). vis pasiziuriu, ka cia dar ismest is tos cv, bet ner ka mest, nes jei kursu metus ismesi, taigi skyles atsiras. idomiausia, kad ir konsultavausi del cv su dviem skirtingais konsultantais, tai kazkiek patobulinau, bet matyt, to nepakanka. nu neisspaudziu daugiau is saves, ir tiek.
QUOTE(Kalinka @ 2004 05 07, 08:44)
as rasau....bet zinok per gera CV irgi blogai, pvz draugelkai pardavejai su pagrindiniu issilavinimu tokia parasiau kad nieks nedarbina, pokalbio metu pasako: siuo metu mes jums neturime ka pasiulyti, kadangi mums reikia tik pardavejos...tai apakus buvau visa menesi motera be darbo slankiojo ir kur nueina nieks nepriima, tipo pagal jusu sugebejimus neturime ka pasiulyti...Ji sako man uztenka minimumuo, o jai darbdaviai sako:- butu netikslinga tokiu gabumu zmogui siulyti tokia vieta...ir t.t. pasigailejau ir perrasiau paprastesne- ta pacia diena isejo bandyti dirbti... siuo metu jau ir alga pirma gavo...
Sveika kalinka, suintrigavo tavo cv rasymas. Gal gali padeti man As turiu parasius, bet niekada nemokejau rasyti super nesinori persigirti ,bet ir nusipiginti nesinori. Buciau labai dekinga uz patarimus. Aciu