QUOTE (ruta_vyshnia @ 2004 06 17, 11:01) |
jei pergera parasysit, tikesis labai daug, taip kad pagal savo sugebejimus ir galimybes darykit... |
ar galima parasyti per gera jeigu rasai teisybe ir nemeluoji
QUOTE (vabalas @ 2004 07 02, 12:07) | ||
ar galima parasyti per gera jeigu rasai teisybe ir nemeluoji |
ir dar kaip galima, buvau susidurus pvz pardavejos darbo apie ta pacia darbine veikla galima netgi reikia parasyti skirtingo lygio darbdaviams, apie ta pati tik skirtingai isdestyti, pateikti, apibudinti, kitu rakursu. Į prekybos centra kasininkei bus sausa paprasta, jei rubu parduotuveje, zukles, aukso dirbiniams vietai uzimti kitokia...Jei darbdavio , darbo vietos, salygu, algos lygis neaukstas, persistengus CV darbdavys bijos toki priimti, nes nesugebes tooookio darbuotojo islaikyti ir jo neteks...100 variantu...
mergaitės, padėkit. Šiuo metu baigiau socialinės pedagogikos studijas(bakalaurą) ir intensyviai ieškau darbo . Kadangi mano mieste darbai nesimėto, tai vienintelis skelbimas, kurį dabar radau- ieškoma "Topo centro" skyriaus vedėja. Žinau, kad tai visiškai nesusiję su mano specialybe. Skelbime nurodyta, kad reikalingi buchalterinės apsakaitos pagrindai( esu pakankamai gabi ir galėčiau to išmokti, baigti kažkokius kursus).Kažkaip man knieti pabandyti laimę(juolab kad įsidarbinti kituer nematau galimybių). Gal galite patarti, kaip man rašyti CV ir motyvacinį laišką? Ir ar išvis verta man bandyti, jei bieko toje srityje nenusimanau? Labai didelis ačiū už pagalbą. (beje, darbo patirties neturiu- tik ką baigiau studijas).
QUOTE (Kalinka @ 2004 07 02, 10:55) |
kad buvai vaiko priežiūros atostogose į CV nerašoma. Ta fakta galesi atskleisti pokalbio metu, kai darbdavys paklaus ka veikei tuo laikotarpiu kai nedirbai. |
pala, tai negi as budama atostogose turiu rasyt kad nedirbu??? taigi sodros knygelej tai nera jokio iraso apie isdarbinima
QUOTE (traliabum @ 2004 07 06, 18:26) |
pala, tai negi as budama atostogose turiu rasyt kad nedirbu??? taigi sodros knygelej tai nera jokio iraso apie isdarbinima |
buvimas vaiko prieziuros atostogose ieina i darbo laika, jis ir rasomas nuo kada idarbinta, bet papildomai prirasyti kad auginai vaika i CV _as nerasyciau
QUOTE (Tekila @ 2004 07 06, 17:48) |
mergaitės, padėkit. Šiuo metu baigiau socialinės pedagogikos studijas(bakalaurą) ir intensyviai ieškau darbo . Kadangi mano mieste darbai nesimėto, tai vienintelis skelbimas, kurį dabar radau- ieškoma "Topo centro" skyriaus vedėja. Žinau, kad tai visiškai nesusiję su mano specialybe. Skelbime nurodyta, kad reikalingi buchalterinės apsakaitos pagrindai( esu pakankamai gabi ir galėčiau to išmokti, baigti kažkokius kursus).Kažkaip man knieti pabandyti laimę(juolab kad įsidarbinti kituer nematau galimybių). Gal galite patarti, kaip man rašyti CV ir motyvacinį laišką? Ir ar išvis verta man bandyti, jei bieko toje srityje nenusimanau? Labai didelis ačiū už pagalbą. (beje, darbo patirties neturiu- tik ką baigiau studijas). |
taip ir parasyk, kad esi gabi! o kitus patarimus gali rasti ankstesniuose postuose, visi jie geri, del motyvacinio žr. skyrelyje apie motyvacini laiska Jei rastum, pasiskaityk Šiauliu univero"karjera siandien ir rytoj" viska! ne tik CV pvz! Tikrai pasirasysi nebloga. O jei tik kokia vieta yra tai ir bandyk, net jei kazkas ir netinka, tik aisku, proto ribose, įgysi patirties dalyvauti atrankose
QUOTE (Kalinka @ 2004 07 07, 07:19) |
taip ir parasyk, kad esi gabi! o kitus patarimus gali rasti ankstesniuose postuose, visi jie geri, del motyvacinio žr. skyrelyje apie motyvacini laiska Jei rastum, pasiskaityk Šiauliu univero"karjera siandien ir rytoj" viska! ne tik CV pvz! Tikrai pasirasysi nebloga. O jei tik kokia vieta yra tai ir bandyk, net jei kazkas ir netinka, tik aisku, proto ribose, įgysi patirties dalyvauti atrankose |
didelis ačiū už patarimus ir padrąsinimą..man jo tikra reikia
QUOTE (Tekila @ 2004 07 08, 12:22) |
didelis ačiū už patarimus ir padrąsinimą..man jo tikra reikia |
aciu i stopke neipilsi!
arba
geriau maza dovanele nei didelis ACIU!
Sekmes
QUOTE (Kalinka @ 2004 07 07, 06:58) |
buvimas vaiko prieziuros atostogose ieina i darbo laika, jis ir rasomas nuo kada idarbinta, bet papildomai prirasyti kad auginai vaika i CV _as nerasyciau |
Ir jokiu budu nerasykite, juk visos zinom, kaip darbdaviai nenori "tu, su vaikais" , tipo patys vaiku neturi... As irgi nerasau. Ir va ryt einu i pokalbi del darbo:)
Bet pokalbio metu tai turėsi pasakyti, kad augini vaiką. Aš irgi taip darau, bet pokalio metu paklausia apie vaikus. Tai ką, neigsi, kad neturi. Nėra tikslo.
QUOTE (pupa @ 2004 07 09, 05:24) |
Bet pokalbio metu tai turėsi pasakyti, kad augini vaiką. Aš irgi taip darau, bet pokalio metu paklausia apie vaikus. Tai ką, neigsi, kad neturi. Nėra tikslo. |
gyvenimo aprasymas, t.y. CV ir yra skirtas aprasyti savo issilavinima bei darbine veikla, o pokalbis skirtas smulkiau viska isnagrineti. Todel kad pokalbio metu paklaus apie vaikus tai jokia tragedija, tiesiog jei jau darbinates ir zinote, kad biuleteniai nebus pageidaujami turite pasirupinti kas bus su vaikais kai jie sirgs. Viska pokalbyje ir isdestote: taip auginu vaika/ vaikus. Jie labai savarankiski, uzsigrudine, nes nuo mazu dienu lankom baseina, daug bunam lauke ir t.t. daug maz kas galetu buti panasu i tiesa ar artima tiesai. Kitas variantas, taip auginu, gyvenam su anyta/mama kuri nedirba ir gales pasirupinti vaikais. T. y. vienu dviem sakiniais turit nuraminti darbdavi kad jus jau apgalvojote kaip jus derinsit darba su seima
Vienur prašo CV, kitur gyvenimo aprašymo, kuo skiriasi ir kaip tą Gyvenimo aprašymą rašyti. Jei kuri turit CV ir gyvenimo aprašymą, įmeskit man į asmeninę, nes kaip sakant reikia man normalaus pvz., nes kur parodyta tie pvz., portaluose kažkoki beryšio, man ūkiškai reikia
Dėkui
Dėkui