QUOTE(Grikute @ 2012 03 31, 21:35)
Na, manau, kad ne neimanoma nepaklausti, juk tai bus paskutinis darbas, kuriame dirbote. O i ta laikotarpi ieina ir atostogos vaikucio. Todel pasakodama ka tame darbe veikete, neisvengiamai turetumete pasakyti, kad isejote auginti vaikucio. Kitu atveju, jei nutyletumete, darbdavio vietoje, pradeciau abejoti del pasitikejimo jumis.
Jei jusu nepakviete antram pokalbiui, tai dar nereiskia, kad visur priezastis buvo vaikas.
Siai dienai, pusmetis yra tikrai ne daug.
Is kiekvieno pokalbio ko nors pasimokykite, atsiminkite kokie buvo klausimai, pagalvokite ,ka gabut reikejo kitaip pasakyti, taip kaupkite pokalbio su darbdaviu bagaza. Kaskart vis igausite daugiau pasitikejimo.
Daznai girdziu, kaip zmones skundziasi, tiek cv issiunciau, o nieks net nepakviete. Arba kiek pokalbiu dalyvavau, vis netikau ir pan. Taciau kai pakalbi su tuo zmogum, ka jis kalbejo, kaip kalbejo ir pan. ,nenustembi, kodel vis del to jo nepasirinko.
Kaip mes benoretume, CV, darbo patirtis, mokslai dar ne viskas, daug ka nulemia pats zmogus. Kaip jis atrodo, kaip bendrauja, kaip klausosi, kaip moka paklausti, kokia jo kuno kalba, kokios savybes ir pan.
Taip, sutinku su jumis, kad reikia semtis patirties ir tt, taciau kai pokalbis ne vienas ir ne du, jau paprasciausiai pasimeti, nes kaip robotas mintinai zinai visus klausimus, atsakymai, zinoma, irgi jau yra apgalvoti, nes tikrai domejausi nemazai. Labai butu smagu, jei darbdavys po pokalbio pasakytu, kas jam tavyje netiko, tada butu galima keistis, kazko pasimokyti ir patobuleti, o ne "i vienus vartus" varyti. Pats atsakai, po to pats analizuoji, kas galejo ne[patikt, nes tavo nuomone, viskas ejo sklandiziai. Del vaikucio, tai jei pats darbdavys neklausia, nematau reikalo atverti visu savo kortu. Tai juk yra mano asmeninis gyvenimas. Kai iskart pasakai, kad esi VPA, mano nuomone, jis susidaro ispudi, kad tau tai yra labai svarbu ir pirmoje vietoje, reikalausi biuleteniu ir tt, nors ir pasakau,kad lankom darzeli, turiu aukle, taciau lb nepatikliai ziui isita dalyka.
Aisku, nesakau, kad tik tai buvo mano nedarbo priezastis, butu juokinga, jei taip galvociau. Taciau, mano nuomone, tai turejo daug itakos.