QUOTE(purka @ 2011 09 20, 21:59)
O ka daryti su motyvaciniu laisku, jei skelbimas yra idetas personalo paieskos imones? Tokiuose skelbimuose labai daznai imones pavadinimas nenurodytas. Nelabai man patinka toks slapukavimas, bet jei imone, ieskanti darbuotoju, to pageidauja...
Tokiu atveju as motyvacinio nesiunciu, nes net nezinau kokia konkreti imone iesko darbuotojo. Net ir CV tokiu atveju sunku issiusti "teisinga", jei taip galima issireiksti, kadangi nera daznai aisku net kuo uzsiima imone.
Ir isvis man yra nesuprantama motyvacinio laisko esme. Visa tai, tik stulpeliais buna parasyta paciame CV. Net ir asmenines savybes bei saves idealizavimas paprastai parasomas taip pat CV.
Tai tiek mano pamastymu....
visiskai sutinku
todel per visa laika esu parasiusi gal 2cv, o darbu ne viena pakeitusi ir pokalbiu n isvaiksciojusi.
Man tai motyvacinis laiskas daugiau atrodo tam, kaip tu moki mintis isdestyt, nes ir taip kiekvienam aisku, kad visi motyvaciniai parasyti atsizvelgiant i pateiktus reikalavimus, bet tai kas isvardinta auksciau cv, nesuprantu niekaip, kam to reikia