Įkraunama...
Įkraunama...

CV

QUOTE(Rinesa @ 2011 08 25, 22:25)
Mergaitės,
padėkit su CV

Pagūglinkit, pvz., "europass" - viskas parašyta su instrukcijomis, kaip reikia pildyti smile.gif
Atsakyti
Tubūt į CV neverta rašyti neoficialios darbo patirties? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2011 09 15, 14:23)
Tubūt į CV neverta rašyti neoficialios darbo patirties?  unsure.gif

manau gali parasyti i skilti Kita ...pvz individuali veikla, pagal patenta , ar kazkas panasaus .... Nemanau kad tikrintu ar ta patenta turejai ar ne svarbu patirties buvo...
Atsakyti
Turiu klausimėlį.
Siunčiant darbo prašymą į užsienį, prisegant Europass, ką rašyti į patį emailą, ta prasme lydintįjį laišką?
gal kas pavyzduką turit?
Na, ta prasme- laba diena, radau skelbimą, siunčiu savo cv ......
ką rašyt? blush2.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Jei kam reikia, cia yra motyvaciniu laisku ir CV pavyzdziu rolleyes.gif -
www.cvkaunas.lt darbas Kaune
www.cvvilnius.lt darbas Vilniuje
www.cvklaipeda.lt darbas Klaipedoje

Gal kam pravers 4u.gif
Atsakyti
O ka daryti su motyvaciniu laisku, jei skelbimas yra idetas personalo paieskos imones? Tokiuose skelbimuose labai daznai imones pavadinimas nenurodytas. Nelabai man patinka toks slapukavimas, bet jei imone, ieskanti darbuotoju, to pageidauja...
Tokiu atveju as motyvacinio nesiunciu, nes net nezinau kokia konkreti imone iesko darbuotojo. Net ir CV tokiu atveju sunku issiusti "teisinga", jei taip galima issireiksti, kadangi nera daznai aisku net kuo uzsiima imone.
Ir isvis man yra nesuprantama motyvacinio laisko esme. Visa tai, tik stulpeliais buna parasyta paciame CV. Net ir asmenines savybes bei saves idealizavimas paprastai parasomas taip pat CV.
Tai tiek mano pamastymu....
Atsakyti
QUOTE(purka @ 2011 09 20, 21:59)
O ka daryti su motyvaciniu laisku, jei skelbimas yra idetas personalo paieskos imones? Tokiuose skelbimuose labai daznai imones pavadinimas nenurodytas. Nelabai man patinka toks slapukavimas, bet jei imone, ieskanti darbuotoju, to pageidauja...
Tokiu atveju as motyvacinio nesiunciu, nes net nezinau kokia konkreti imone iesko darbuotojo. Net ir CV tokiu atveju sunku issiusti "teisinga", jei taip galima issireiksti, kadangi nera daznai aisku net kuo uzsiima imone.
Ir isvis man yra nesuprantama motyvacinio laisko esme. Visa tai, tik stulpeliais buna parasyta paciame CV. Net ir asmenines savybes bei saves idealizavimas paprastai parasomas taip pat CV.
Tai tiek mano pamastymu....

visiskai sutinku drinks_cheers.gif todel per visa laika esu parasiusi gal 2cv, o darbu ne viena pakeitusi ir pokalbiu n isvaiksciojusi.
Man tai motyvacinis laiskas daugiau atrodo tam, kaip tu moki mintis isdestyt, nes ir taip kiekvienam aisku, kad visi motyvaciniai parasyti atsizvelgiant i pateiktus reikalavimus, bet tai kas isvardinta auksciau cv, nesuprantu niekaip, kam to reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikliukas @ 2011 09 19, 19:03)
Turiu klausimėlį.
Siunčiant darbo prašymą į užsienį, prisegant Europass, ką rašyti į patį emailą, ta prasme lydintįjį laišką?
gal kas pavyzduką turit?
Na, ta prasme- laba diena, radau skelbimą, siunčiu savo cv ......
ką rašyt? blush2.gif
ačiū 4u.gif

ir mane tai labai domina 4u.gif
Atsakyti
Man iškilo toks klausimas. Ar rašyti apie darbo patirtį jei dirbai visai ne tai ką toliau ruošies dirbti. Nu pvz., jei ruošies į kokį fabriką ar pan., tai koks jiem ten skirtumas kokiom prog. dirbi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rinesa @ 2011 09 22, 14:15)
Man iškilo toks klausimas. Ar rašyti apie darbo patirtį jei dirbai visai ne tai ką toliau ruošies dirbti. Nu pvz., jei ruošies į kokį fabriką ar pan., tai koks jiem ten skirtumas kokiom prog. dirbi. g.gif

manau trumpai rasykit, niekada negalit zinoti kokios pas juos numatomos laisvos darbo vietos, gal but jus ismegins vienose pareigose , o veliau pasiulys kazka, kur prireiks Jusu programu ar dar kazkokiu sugebejimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 22 rugsėjo 2011 - 15:43
QUOTE(rufalija @ 2011 09 04, 15:06)
Kadangi po vaiko prieziuros atostogu i senaji darba nepriima, tai reikia pradeti kurpti CV. Ir iskilo toks klausimas, kaip rasyti darbo patirti paskutinius du metus, kai buvau vaiko prieziuros atostogose( ar rasyti, kad dirbau tokioje ir tokioje imoneje, ar rasyti, kad buvau vaiko prieziuros atostogose, nes juk vistiek paklaus, kodel tada isenu , ir vistiek turesiu pasakyti, kad dabar esu 2 m. atostogose) Atsiprasau, kad gal kvailai paklausiau, nes turiu drauge, kuri dirba su personalu, tai ji sake, kad reikai rasyti butent, kad esu vaiko prieziuros atostogose g.gif

vat ir man tas pats klausimas. Kaip reikia (nereikia) tai parasyti?

pvz paskutine skiltis apie darbo patirti, bus paskutine darboviete is kurios ir iseitai i vaiko auginimo atostogas taip kaip rasyti?
Atsakyti
O ka jus rasote i skilti apie seimynine padeti? As nesu istekejusi, bet gyvenu kartu su vyru, auginame vaikucius, tai rasyti kaip sugyventine? blush-anim-cl.gif
Atsakyti