Įkraunama...
Įkraunama...

CV

QUOTE(vaižgantė @ 2010 12 31, 00:03)
Esu vargšė darbdavė, šiuo metu skaitanti CV  doh.gif  Pagrindinis trūkumas- informacijos stoka...Perskaitau tą CV ir nieko apie žmogų nesužinau. Tenka uždavinėti krūvas klausimų, nes neturiu laiko susitikinėti su kiekvienu atsiuntusiu CV...

Gal pasidalintumėte, kokios informacijos apie žmogų pasigendate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lovella @ 2011 06 25, 21:37)
2) Ateinu i pokalbi, CV parasyta kad puikiai moku kelias kalbas, manes klausia ar tikrai, sakau taip. Tai man ir sako "Ok, let's start in English". Neisivaizduoju kas butu jei buciau pamelavusi apie kalba kurios nemoku arba moku tik kelis zodzius, o vadovas sugalvotu ta kalba manes klausinet lotuliukas.gif  doh.gif

Turėjau identišką situaciją. Nežinau kur būčiau turėjusi dingti iš gėdos, jei būčiau apsimelavusi CV.

QUOTE(saldainiuke @ 2011 06 27, 12:20)
Sveikos  4u.gif

Turiu štai tokį klausimėlį : pasisakote už kokią cv formą (šabloną) - europass ar paparastą? smile.gif

Man patinka Europass, tik aišku, ir ten reikia įdėti darbo ir jį suasmeninti.

QUOTE(Climent @ 2011 06 27, 23:42)
Iš kur gi būtų galima atsisiųsti CV paruoštą pildymui ? doh.gif

Europass.
Atsakyti
QUOTE(saldainiuke @ 2011 06 27, 11:20)
Sveikos  4u.gif

Turiu štai tokį klausimėlį : pasisakote už kokią cv formą (šabloną) - europass ar paparastą? smile.gif

Europass - aišku kur kas yra ir ko kur ieškoti.
Jei jau taip norisi kažko kitko - darykis visiškai nestandartinį CV.
Bet tarp Europass šablono ir paprasto šablono tikrai jokio skirtumo.

Beje, iš mano asmeninės patirties, tiek šabloninis CV, tiek nešabloninis CV veikia vienodai, svarbu ką ten parašysi, dar svarbiau, kaip pavyks pokalbis.

Beje, aš irgi siūlau įjungti fantaziją, praleisti dieną, dvi ar savaitę kuriant, redaguojant, fantazuojant prie CV, bet viską daryti pačiam.
Gali sužinoti apie save daug naujo, be to, raiškiau seksis dėstyti mintis pokalbio metu.
Atsakyti
Sveikos, reiktų patarimo 4u.gif

Ką neturinčiam darbinės patirties absolventui pildant europass'a būtų galima įpaišyti į šias skiltis:
Socialiniai gebėjimai ir kompetencijos
Organizaciniai gebėjimai ir kompetencijos
Techniniai gebėjimai ir kompetencijos
?
Nes čia, kaip suprantu, reikia paremti konkrečiais pavyzdžiais, patirtimi, kurios nėra.
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Miramonte @ 2011 07 17, 18:43)
Sveikos, reiktų patarimo  4u.gif

Ką neturinčiam darbinės patirties absolventui pildant europass'a būtų galima įpaišyti į šias skiltis:
Socialiniai gebėjimai ir kompetencijos
Organizaciniai gebėjimai ir kompetencijos
Techniniai gebėjimai ir kompetencijos
?
Nes čia, kaip suprantu, reikia paremti konkrečiais pavyzdžiais, patirtimi, kurios nėra.
verysad.gif

Skiltis, į kurias neturit ką rašyti, ištrinkit:)

Vietoj jų ramių ramiausiai įsiterpkit skiltį Papildoma informaciją ir surašykit, kokias nors praktikas, savanoriavimo projektus, kokius nors ryšius studentiškų projektų su užsienio universitetais, Erasmus, DaVinčius, Eurekas, pasisekimus olimpiadose kokiose nors ir panašiai ir t.t.
Atsakyti
O kaip reiketu pazymeti atsiradusi vaikeli cv, pavyzdziuose nerandu kai tycia doh.gif ir kaip paskutine darboviete ir vaiko auginima tuo laikotarpiu iterpt g.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 07 18, 18:34)
O kaip reiketu pazymeti atsiradusi vaikeli cv, pavyzdziuose nerandu kai tycia  doh.gif  ir kaip paskutine darboviete ir vaiko auginima tuo laikotarpiu iterpt  g.gif
aciu  4u.gif

o kam vaikus i CV surasyt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2011 07 18, 19:25)
o kam vaikus i CV surasyt  blink.gif

ko cia tas akis puciat doh.gif as juk klausiu, nes man atrodo reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2011 07 18, 20:31)
ko cia tas akis puciat  doh.gif  as juk klausiu, nes man atrodo reikia  blush2.gif

informacija apie vaikus virsuje rasoma. pvz.: "Vaikai: Onute", "Vaikai: Maryte, 2m.". bet vaiko amziaus nurodymas didele klaida... darbdaviai vengia jaunu mamu, o jei vaikas visai maziukas, tai gali nepakviesti i pokalbi issigande, kad daznai sirgs ir pan. Geriau pagudrauti ir labai bendra informacija pateikti, pokalbyje galima geriau pamineti smile.gif
Atsakyti
Aš irgi nesuprantu kam tuos vaikus į CV rašyti? Suprantu, kad džiaugsmas susilaukus vaiko, bet kam apie tai skelbti? Šansai susirasti darbą sumažėja gerokai, ypač kai vaikas gimęs tik 2009 m.
Atsakyti
Mergaitės,
padėkit su CV
Neradau tokios temos - paskelbiau naują.
Kaip tas CV turi atrodyt, gal kokias konkrečias nuorodas galit pamest, o gal gali kas padėt susikurt? g.gif
Atsakyti
Kadangi po vaiko prieziuros atostogu i senaji darba nepriima, tai reikia pradeti kurpti CV. Ir iskilo toks klausimas, kaip rasyti darbo patirti paskutinius du metus, kai buvau vaiko prieziuros atostogose( ar rasyti, kad dirbau tokioje ir tokioje imoneje, ar rasyti, kad buvau vaiko prieziuros atostogose, nes juk vistiek paklaus, kodel tada isenu , ir vistiek turesiu pasakyti, kad dabar esu 2 m. atostogose) Atsiprasau, kad gal kvailai paklausiau, nes turiu drauge, kuri dirba su personalu, tai ji sake, kad reikai rasyti butent, kad esu vaiko prieziuros atostogose g.gif
Atsakyti