Gal kas zinote, kur butu galima rasti pavyzdziu, kaip graziai "apipavidalinti" CV?
QUOTE(Sendra @ 2009 03 06, 18:10)
Gal kas zinote, kur butu galima rasti pavyzdziu, kaip graziai "apipavidalinti" CV?
yra saite cv.lt,motivacinis laiskas ir kaip rasyti cv,arba paieskok per google
QUOTE(JABLYNKST @ 2008 10 29, 11:29)
o aš jau puse metų kaip darbo nerandu, ieškau dizainerėsa(spaudos) darbo...dar studijuoju vda paskutiniai metai...nežinau kodėl niekas nesureaguoja į tuos mano cv bandau guostis gal tiesiog studentų nenori tai kai niekas į pokalbius nekviečia nėra kam ir šypsotis
Matyt, kad prastai ieškojot- mes užsimušdami ieškojom gruodį žmogaus, tiesiog mūsų partneriai, reklamos agentūra, tai visą mėnesį užtrukom- vienas geriantis, kito, ar matote, koncepcijos su būsimu darbdaviu nesutampa... prasikeikėm, kol radom, tai dabar, sakiau, net kai su darbais striuka, jei reikės surast dizainerį, gerai pagalvosiu, ar pasirašyt sutartį..
yra daug opciju per google, viena is ju cia http://www.master-of...sume-sample.jpg
gera zmogu tikrai sunku rasti,net mano sesuo iesko darbininku,tai prasikeike ne darbdaviai isidirbineja,o ieskantys darbo nezino ko nori. Manyciau, reiketu pasistenkti itiktikti darbdaviui,nes tokia situacija Lietuvoje,truksta darbu
gera zmogu tikrai sunku rasti,net mano sesuo iesko darbininku,tai prasikeike ne darbdaviai isidirbineja,o ieskantys darbo nezino ko nori. Manyciau, reiketu pasistenkti itiktikti darbdaviui,nes tokia situacija Lietuvoje,truksta darbu
QUOTE(frankie @ 2010 03 18, 16:14)
Sveiki,
rašau savo cv į europass formą ir iškilo toks klausimukas, gal kam pasirodys keistas, bet aš nesuprantu: pildant yra tokie pilki rėmeliai, o užpildytam pavyzdyje jų nėra. Kaip jie pasinaikina? Ar tai vyksta automatiškai? Nes ketinu siųst el. paštu, bet "juodraščio" tikrai nesinori
rašau savo cv į europass formą ir iškilo toks klausimukas, gal kam pasirodys keistas, bet aš nesuprantu: pildant yra tokie pilki rėmeliai, o užpildytam pavyzdyje jų nėra. Kaip jie pasinaikina? Ar tai vyksta automatiškai? Nes ketinu siųst el. paštu, bet "juodraščio" tikrai nesinori
man regis pasinaikina ir issisaugok pdf forma, nes word kartais issikraipo.
Bet su sia forma irgi atsargiai , nes ne visi darbdaviai ja megsta. CV gaunasi laaaabai ilgas.
QUOTE(*badabum* @ 2010 03 18, 19:49)
man regis pasinaikina ir issisaugok pdf forma, nes word kartais issikraipo.
Bet su sia forma irgi atsargiai , nes ne visi darbdaviai ja megsta. CV gaunasi laaaabai ilgas.
Gal dar žinot, kaip išsaugot pdf'e?.. Kiek programų bandžiau, visur uždeda watermark Pas mane gavosi 2 psl., ačiū už patarimą
QUOTE(frankie @ 2010 03 18, 19:54)
Gal dar žinot, kaip išsaugot pdf'e?.. Kiek programų bandžiau, visur uždeda watermark Pas mane gavosi 2 psl., ačiū už patarimą
pas mane 2007 m wordas, tai pirma issisaugojau worde, po to perverciau i pdf.
2psl gerai, daugiau nereikia, nes kartais issipleciau iki 8 psl, o darbdavys tokiu ilgu romanu skaityti tikrai ir nenori ir neturi laiko.
QUOTE(*plepute* @ 2008 10 25, 23:18)
Worde yra galimybe pasidaryti standartini CV pagal ju forma. Todel pasakymas, is kurio taip juokiesi, yra visiskai korektiskas. Yra europass forma, o yra Wordine forma.
O kuri yra geriau?
nes gal is tikro dabar toji wordine nebetin ka, as jau nebezinau net ka ir begalvoti...
Skelbimams skirta Skelbimų lenta.
Moderatorė AŠA
Moderatorė AŠA
ieskau, kas galetu parasyti motyvacini ir cv uz pinigelius (vilniuje), gal galetumete kazka rekomenduoti? butu geriausia, kad galetu kas nors parekomenduoti is savo asmenines patirties, na gal kas kreipetes kur ir su parasytu motyvaciniu laisku ir cv gavote darba