as siusciau anglu
Merginos, CV anketoje praso pavadinimo Koks turi buti tas pavadinimas,mazdaug? Po to, - tikslas ?
Sveikutes, o ruosiant savo CV pagal europass, kokius dokumentus prikabinat, nu priedus kokius dedat? Pavyzdyje maciau deda ta prieda, kur kalbu lygiai A1, A2 B1 B2 ir t.t.
Sveikos,
gal patartumėt kur CV nurodyti kad esu vaiko priežiūros atostogose?- kalbant apie darbo patirtį? o gal išvis to neminėti, šių atostogų laikotarpį nurodant kaip darbo laiką paskutinėje darbovietėje, nors tai lyg ir nebūtų tiesa... Prisiskaičiau įvairių patarimų ir likau suglumusi Daugelis pataria apie vaikus, jų skaičių išvis CV nieko nerašyti
Lauksiu patarimų
gal patartumėt kur CV nurodyti kad esu vaiko priežiūros atostogose?- kalbant apie darbo patirtį? o gal išvis to neminėti, šių atostogų laikotarpį nurodant kaip darbo laiką paskutinėje darbovietėje, nors tai lyg ir nebūtų tiesa... Prisiskaičiau įvairių patarimų ir likau suglumusi Daugelis pataria apie vaikus, jų skaičių išvis CV nieko nerašyti
Lauksiu patarimų
Sveiki,
Rizikuoju pasirodyti visiska neismanele, bet ka padarysi, pirma karta rasau CV , sakykite, rasan apie kalbas, reikia ne tik vertinimus parasyti, bet ir zodziu trumpai? Pildau europass versija, kazkodel netelpa man tie zodziai, tad susimasciau, gal gana ir tu A1, A2, B1 ...ir t.t.? Aciu.
Rizikuoju pasirodyti visiska neismanele, bet ka padarysi, pirma karta rasau CV , sakykite, rasan apie kalbas, reikia ne tik vertinimus parasyti, bet ir zodziu trumpai? Pildau europass versija, kazkodel netelpa man tie zodziai, tad susimasciau, gal gana ir tu A1, A2, B1 ...ir t.t.? Aciu.
QUOTE(Barbara @ 2008 09 05, 18:01)
Sveikos,
Lauksiu patarimų
Lauksiu patarimų
cia ne darbo patirtis vaika ziureti ir geriau is viso to nemineti! vat jei esi kur nors dirbus tada minek ir jei turi rekomendacijas irgi nepamirsk pamineti
o del vaiku,geriau rasyti,nes dauguma nori iskarto zinoti ar tu istekejus ir kiek vaiku turi. Tai padaryk skyreli pavadinimu seimynine padetis,ir ten parasyk istekejus ir skaiciu vaiku. Paprasciausia negaisk savo laiko,jei darbdavys iesko zmogaus neturincio vaiku,tai tik veltui sugaisi savo laika,nes tik suzinojes darbdavys taves neims i darba ir viskas. Taip kad mano patarimas,rasyk seimynine padeti ir kiek vaikuciu turi. Nereikia to gedintis
Papildyta:
QUOTE(Širdukė.2008 @ 2008 09 10, 18:54)
Sveiki,
o kodel tu nenori rasyti be tokiu kaip europass,o su paprasciausiu word'u ir zodziai tilps ir parasysi ka tau reikia
QUOTE(Ode @ 2008 07 14, 22:44)
Gal kas gali patarti: yra tarptautinės kompanijos darbo pasiūlymas anglų kalba, bet kontaktas su prierašu lietuviškas. Kokia kalba siųsti CV?
Gal kas turit CV anglų kalba?
QUOTE(zvejys @ 2008 09 18, 19:17)
Gal kas turit CV anglų kalba?
parasyk per google resume samples ir tau dau ismes
QUOTE(meile0409 @ 2008 09 12, 23:03)
o kodel tu nenori rasyti be tokiu kaip europass,o su paprasciausiu word'u ir zodziai tilps ir parasysi ka tau reikia
europass ir word tai du skirtingi dalykai , europass gali worde rasyti
QUOTE(regyte @ 2008 10 25, 22:44)
europass ir word tai du skirtingi dalykai , europass gali worde rasyti
Worde yra galimybe pasidaryti standartini CV pagal ju forma. Todel pasakymas, is kurio taip juokiesi, yra visiskai korektiskas. Yra europass forma, o yra Wordine forma.
QUOTE(meile0409 @ 2008 09 12, 23:03)
o del vaiku,geriau rasyti,nes dauguma nori iskarto zinoti ar tu istekejus ir kiek vaiku turi. Tai padaryk skyreli pavadinimu seimynine padetis,ir ten parasyk istekejus ir skaiciu vaiku. Paprasciausia negaisk savo laiko,jei darbdavys iesko zmogaus neturincio vaiku,tai tik veltui sugaisi savo laika,nes tik suzinojes darbdavys taves neims i darba ir viskas. Taip kad mano patarimas,rasyk seimynine padeti ir kiek vaikuciu turi. Nereikia to gedintis
O aš nerašau apie vaikus, kadangi darbdavys pamatęs, kad pas mane mažas vaikas iš karto atmes mano CV, o nuėjus į pokalbį galiu paaiškinti, kad turiu kas ją prižiūri kai serga, todėl darbui netrukdo