Įkraunama...
Įkraunama...

CV

mes rasom kaip mes zinom,nors ir su klaidom tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnis1227 @ 2008 04 29, 19:06)
Zmogus nori gristi i Lietuva,negi ji reikia atstumti savo nemandagamu?  g.gif
Mes nerasom is vieno kompiuterio,o rasom is vieno tinklo,kaip teigia ieva-pieva!

Aš irgi atsiprašau, bet koks čia nemandagumas, jei žmonės tiesiog išsako savo nuomonę (šiuo metu man irgi tenka į darbą priimti naujus žmones, tai tiesiog pasakiau, kad jei gaučiau CV su tiek klaidų, tai tikrai jį atmesčiau. Tikiu, kad yra darbdavių, kuriems lietuvių kalba visiškai nesvarbu, jie siekia kitokių tikslų, ir tiek. Tik lietuvių kalba mums gimtoji (ar ne?), todėl turėtumėm stengtis rašyti kaip įmanoma taisyklingiau.)
Nemanau, kad Izraelyje būtų palaikyta nemandagumu, jei kam nors padaroma neįžeidžianti pastaba dėl kalbos, juk žmogus tada stengsis (o jei sugrįš į Lietuvą, tai turės dar daugiau galimybių susirasti darbą thumbup.gif )

O požiūris, aš viską moku ir neturiu daugiau kur tobulėti, nes pasiekiau tobulybės viršūnę, tikrai kritikuotinas smile.gif

tai tiek 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolie23: 30 balandžio 2008 - 19:10
ok,tesiam toliau,kadangi jums trukdo mano lietuviu kalbos klaidos,stengsiuosi rasyti taisyklingiau! blush2.gif
Kalbejau su keliais kolegomis Italijoje ir jie man pasake,kad gyvenimo aprasymas turi buti trumpas,bet aisku!Bet aisku,kiekvienai profesijai yra tam tikras gyvenimo aprasymas,kaip as jums idejau tinklapi su nuoroda,tikiuosi,kad dauguma pasinaudojote
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2008 05 10, 19:19)
ok,tesiam toliau,kadangi jums trukdo mano lietuviu kalbos klaidos,stengsiuosi rasyti taisyklingiau! blush2.gif
Kalbejau su keliais kolegomis Italijoje ir jie man pasake,kad gyvenimo aprasymas turi buti trumpas,bet aisku!Bet aisku,kiekvienai profesijai yra tam tikras gyvenimo aprasymas,kaip as jums idejau tinklapi su nuoroda,tikiuosi,kad dauguma pasinaudojote

O kur nuoroda, nieko nematau, gal jau ištrinta? Būtų įdomu pasiskaityti 4u.gif
Atsakyti
http://images.google...e...es&ct=title
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2008 05 18, 12:42)

Ar as durna, ar as nieko cia nerandu i ta tema? g.gif Nu italiskai yra, kaip parasyti reziume. Toliau neieskojau cool.gif
Atsakyti
Tai gal galit pasakyt, kurio sablonu geriausiai naudotis rasant CV? Europass ar dar kokiu?
Atsakyti
nesvarbu,kad tik gerai suformuluotum rolleyes.gif
Atsakyti
Dieve ir taip sėdžių bė darbo centus tenka skaičiuot iš kur paimt pinigus dar ir CV pati gero parašyt tikrai nemokėčiau . verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(meile0409 @ 2008 06 27, 17:28)
nesvarbu,kad tik gerai suformuluotum rolleyes.gif

o kaip tai padaryti? g.gif turi patarimu gal? ar bent pvz.? bigsmile.gif
Atsakyti
jei tau neskubu atsiusk man i emeila savo Cv ir pasiziuresim ka galesiu padaryti,arba susirask mane skype
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2008 06 27, 18:48)
jei tau neskubu atsiusk man i emeila savo Cv ir pasiziuresim ka galesiu padaryti,arba susirask mane skype

neturiu skype unsure.gif ir CV jokio neturiu parašyk man savo mailą atsiusiu ką nors priburus blush2.gif
Atsakyti
Gal kas gali patarti: yra tarptautinės kompanijos darbo pasiūlymas anglų kalba, bet kontaktas su prierašu lietuviškas. Kokia kalba siųsti CV?
Atsakyti