Įkraunama...
Įkraunama...

CV

QUOTE(ugnis1227 @ 2008 04 27, 18:06)
aciu,meile0409,kad padejei man.Labai aciu,kad pasedejei su manim per skype ir padejei parasyti CV,as dariau kaip tu sakei ir viska parasiau,kaip tu patarei,ir man pasiseke  biggrin.gif ! Man skambino visi darbdavei,kad as issiunciau CV ir pirmas pokalbis praejo sekmingai,elgiausi,kaip tu patarei,ir praejau!Pasiule labai gera alga ir geras salygas,apie kurias man buvo geda prasyti ir net nesvajojau!
Labai tau aciu,kai grisi,tai eisim svesti  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

QUOTE(meile0409 @ 2008 04 27, 19:42)
tai gavai ta darba? tau tik pasiseke kad preita savaite buvo Izraelio svente,per kuria didziosios firmos nedirba,tai malonu buvo padeti,o siaip dirbu nuo ryto iki vakaro ir turiu tik laisva sestadieni.Bet buvo labai malonu tau padeti ir nepamirsk ka as tau sakiau.Jei tu galvosi,kad esi geriausia,tokia ir busi!Tik pasitikek savimi  biggrin.gif

smagu su savim pasišnekėt? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(meile0409 @ 2008 04 27, 18:01)
as nesakau,kad as puikiai moku lietuviu kalba,as prisipazistu,dabartines kalbos as visiskai nesuprantu,nes per 4 metus jinai pasikeite ir prigalvota,visokiausiu nauju dalyku,nauju zodziu,net internete nepraeinu KET teorijos,nes jau nesuprantu!
ir teisingai dajana pasake,nenorit,neskaityk,bet zmogui kuris manes papraso patarimo as negaliu atsakyti ir pasakyti kad ieskok pats,as galiu pasakyti pastabas,o sitas zmogus jau pats spres ar tuo pasinaudoti ar ne

atsiprašau 4u.gif maniau, kad lietuvių kalba jums gimtoji, todėl ir leidau sau pakomentuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 04 27, 21:01)
smagu su savim pasišnekėt?  cool.gif

jei zmogus,nori padeti,tai reikia teisti,cia jau jusu teise. g.gif
O jei dar ir emeila savo nenaudojama atiduoda,kad man nevargti jo nesikurti,tai isviso reikia uzmusti! blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tralaila @ 2008 04 28, 00:07)
atsiprašau  4u.gif  maniau, kad lietuvių kalba jums gimtoji, todėl ir leidau sau pakomentuoti  blush2.gif

Lietuviu kalba,man gimtoji,bet tu pagyvenk uzsienyje tada ir tau prasides maisymaisi kalboje,nes i tavo galva susideda dar kelios kalbos!As be lietuviu dar moku:anglu,rusu,vokieciu,hebraju ir prancuzu.Net policininkas,kuris dirbo Lietuvos ambasadoje,pradejo ivesdineti hebraju kalba,po 2 menesiu gyvenimo Izraelyje.
As atsiprasau jei ka nors izeidziau su savo klaidomis,bet as stengiuosi padeti su savo lietuviu kalbos ziniomis,kaip man iseina,nes zinau,kad Lietuvoje labai jau sunku susirasti normalu darba blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ugnis1227 @ 2008 04 28, 06:03)
jei zmogus,nori padeti,tai reikia teisti,cia jau jusu teise.  g.gif
O jei dar ir emeila savo nenaudojama atiduoda,kad man nevargti jo nesikurti,tai isviso reikia uzmusti!  blink.gif

matau daugiau nei atrodo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 04 27, 20:57)
kažko žinutės viršus nesicituoja  g.gif
ką dar nori perskaityti laiške, be Laba diena, siunčiu CV?

Būtent, "laba diena, siunčiu savo CV." Nes labai daug laiškų ateina, prie kurių tik prisegtas CV, o pačiame laiške nė žodžio doh.gif Daug didesnį pliusą žmogus gautų, jei bent tiek parašytų...

Papildyta:
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 04 28, 13:10)
matau daugiau nei atrodo  cool.gif

Nieko nesuprantu, taigi čia du žmonės šnekasi? blink.gif

Papildyta:
QUOTE(ugnis1227 @ 2008 04 28, 07:03)
jei zmogus,nori padeti,tai reikia teisti,cia jau jusu teise.  g.gif
O jei dar ir emeila savo nenaudojama atiduoda,kad man nevargti jo nesikurti,tai isviso reikia uzmusti!  blink.gif

nieko nesuprantu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolie23: 28 balandžio 2008 - 16:44
tas pats žmogus šnekasi, tik nickai skirtingi cool.gif
Atsakyti
Odeta,kaip suprantu tavo vardas,nes nicko supermamu klubo forumo,taip ir nepaminejai!
Galiu pasakyti tik saunu thumbup.gif , nes tavo gyvenimo aprasymas parasytas lygiai taip pat kaip as ir rasiau.Man labai patiko,kad parasiai pastabas,su kuriomis galima pagerinti darba,Saunuole
as tau galiu parasyte 10, nes tu drinks_cheers.gif
Papildyta:
merginos,ka tik suzinojau,kad savaitei mane issiuncia pasnipineti biggrin.gif ir pasimokyti is Italu ir,kad jums butu pavyzdziu,kaip rasyti,radau daug pavyzdziu anglu kalba,paciame google

http://images.google...e...es&ct=title

pasinaudokite ju patarimais
Atsakyti
QUOTE(ugnis1227 @ 2008 04 27, 19:06)
aciu,meile0409,kad padejei man.Labai aciu,kad pasedejei su manim per skype ir padejei parasyti CV,as dariau kaip tu sakei ir viska parasiau,kaip tu patarei,ir man pasiseke  biggrin.gif ! Man skambino visi darbdavei,kad as issiunciau CV ir pirmas pokalbis praejo sekmingai,elgiausi,kaip tu patarei,ir praejau!Pasiule labai gera alga ir geras salygas,apie kurias man buvo geda prasyti ir net nesvajojau!
Labai tau aciu,kai grisi,tai eisim svesti  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

OHO, dar ir taip būna? Čia Lietuvoje? Neįtikėtina. Skamba kaip iš kažkokio amerikietiško žurnalo pigaus straipsnio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 04 28, 18:22)
tas pats žmogus šnekasi, tik nickai skirtingi  cool.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
sveikos visos "supermamos'
as noreciau paaiskinti,ievos-pievos,teiginius.
Nenorejau,kad tai iskiltu i viesuma,nes labai gerbiu Lora,kaip cia vadinama meile0409.Viena karta as pamaciau,kad ji buvo prisijungusi prie jusu tinklapio ir skaite kazka labai atidziai.Man parupo,kas ten taip svarbaus,kad ji aukoje savo pertraukele,del to,kad parasytu kazka ir kazkam? As stebejau sita tinklapi labai ilgai ir kas cia buvo rasoma.
Pasakysiu,kaip yra is tiesu,as ir Lora dirbame vienoje firmoje,viename aukste.Ji mums priziuri kompiuterius.As jos deka,pakilau nuo paparastos valytojos iki dabartiniu savo pareigu,reklamos agentes.Ji tikejo manimi ir pasiule virsininkui mane i sitas pareigas.Ir kaip pamaciau,kad per 18 valandu darbo laiko,ji turedama valanda pertraukele,ji rasydavo jums su patarimais ar net uz jus parasydavo gyvenimo jusu aprasymus,o jus ja kritikavot blink.gif del lietuviu kalbos,man tiesiog pagailo zmogaus ir as nusprendziau jai padekoti.padekoti savo vardu,kolektyvo vardu,kuris Lora myli ir gerbia. Pas mus Israelyje priimta dekoti del menkiausios smulkmenos.
Zmogus nori gristi i Lietuva,negi ji reikia atstumti savo nemandagamu? g.gif
Mes nerasom is vieno kompiuterio,o rasom is vieno tinklo,kaip teigia ieva-pieva!

As gal nevisu vardu,bet daugumos,noriu pasakyti didelis aciu
Ir atsiprasau verysad.gif
Atsakyti
bene lietuvių įstaiga Izraelyje? rolleyes.gif ir klaidos tos pačios, ir frazės ax.gif
bet kam įdomu irnesakyk.gif
Atsakyti