QUOTE(dinaja @ 2008 04 25, 00:04)
Jau tiek apsčiai prirašyta kaip rašyti cv, ko nedaryti ir t.t. ir pan. tereikia bent 10 min. skirti paieškai. Gi visai paprasta
Svarbu, kad CV būtų pagrindiai faktai ir tvarkingas, nuoseklus, ir be klaidų!!!Ir svarbiausia - pirmiausiai reikia žinoti ką nori daryti su tuo CV. Nes siunčia merginos bet kur, net nežino dėl kokio konkurso pretenduoja, siunčia ir el. pašte įrašo dešimtis gavėjų (niekada tokių nesikviečiu ). Na tarkim iki šio etapo padaro dar viską taisyklingai, bet ateina į pokalbį dėl administratorės pozicijos, o pradeda pasakoti, kad ji norėtų dirbti marketingiste Tai jei jau dalyvaujate - tai apgalvokite ko norite, ko tikitės, ir ką darbdaviui galite duoti (ne tik prašyti).
Svarbu, kad CV būtų pagrindiai faktai ir tvarkingas, nuoseklus, ir be klaidų!!!Ir svarbiausia - pirmiausiai reikia žinoti ką nori daryti su tuo CV. Nes siunčia merginos bet kur, net nežino dėl kokio konkurso pretenduoja, siunčia ir el. pašte įrašo dešimtis gavėjų (niekada tokių nesikviečiu ). Na tarkim iki šio etapo padaro dar viską taisyklingai, bet ateina į pokalbį dėl administratorės pozicijos, o pradeda pasakoti, kad ji norėtų dirbti marketingiste Tai jei jau dalyvaujate - tai apgalvokite ko norite, ko tikitės, ir ką darbdaviui galite duoti (ne tik prašyti).
Su situ 100% pritariu
viena karta ir pas mane taip buvo.Vienas vaikinas atejo i pokalbi pas mane del techniko darbo.tuo metu mes tik tokio darbuotojo ieskojo,o pas mane darbo diena laisvesne buvo,tai nusprendziau pati tuos pokalbius pravesti.O ci pagrinde sekretores ta daro,bet as norejau priimti zmogu kuris savo darba ismano,kad paskui ji nelakstyti.Tai jis kaip pradejo,girti koks jis sytemos administratorius geras,priimkit mane i darba,teorije iskales,bet praktikos neturi!!Tada dar pradejo klausineti,kas priziuri pas mus kompus,tai pasakiau viena mergina,neisidaviau kad as,tai kaip jis pradejo:merginos su kompais nieko neismano ir vis sugadina.Ir jau fliurtuoti pradejo,i restorana kviesti.O as atsistojau ir padekojau kad atejo i pokalbi,aisku ir pasakiau,kad labai malonu ka jis galvoja apie mano darba. Reikejo jums jo israiska pamatyti .Si pokalbi labai gerai prisimenu,nes panasiu ivykiu dar nebuvo