Na, jei konkreciau neapibrezta, siusk tik CV Galima dar prideti motyvacini, jei toki turi
QUOTE(*plepute* @ 2007 08 26, 15:12)
Na, jei konkreciau neapibrezta, siusk tik CV Galima dar prideti motyvacini, jei toki turi
O, vargeli . Vis tik prireiks motyvacinį kurti, CV paprasčiau - konkretūs faktai, o čia reikės ir galvelę pasukti . Turiu pavyzdžių prisispausdinusi, ką nors suregsiu. Aš taip irgi galvojau, kad čia reikės motyv. laišką pridėti. Ačiū, *plepute* , mano nuomonę patvirtinai .
Sekmes tau
*plepute*, dar turiu klausimų, aš tau atsibosiu . Pasirašiau ant juodraščio motyv. laišką. Siųsiu ir CV, ir laišką. Kaip man dabar viską susidėlioti? Pirma, kiek žinau rašomas laiškas, o po to CV? Kadangi CV jau yra su mano duomenimis, tai motyvaciniame jų nereikia, ar ne? Nors duomenys turėtų būti pradžioje, tai gal pirma CV rašyti? Na va , visai susipainiojau .
*plepute*, gelbėk mane . Šiandien jau norėčiau išsiųsti savo kandidarūrą.
QUOTE(vene @ 2007 08 27, 14:35)
*plepute*, dar turiu klausimų, aš tau atsibosiu . Pasirašiau ant juodraščio motyv. laišką. Siųsiu ir CV, ir laišką. Kaip man dabar viską susidėlioti? Pirma, kiek žinau rašomas laiškas, o po to CV? Kadangi CV jau yra su mano duomenimis, tai motyvaciniame jų nereikia, ar ne? Nors duomenys turėtų būti pradžioje, tai gal pirma CV rašyti? Na va , visai susipainiojau .
Motyvaciniame parasyk savo varda, pavarde, telefona ir emaila. Tokie patys duomenys + papildomi lieka CV. Man labiau patinka, kai is pradziu buna motyvacinis, po to CV. Nors tiesa pasakius, jokio skirtumo - tikriausiai tavo atsiustus failus atspausdins ir skaitys is popieriaus.
Ikviepk giliai. Dar karta. Ir dar karta. Pasakyk sau, kad viskas bus gerai. Nes taip ir bus
QUOTE(*plepute* @ 2007 08 27, 15:16)
Motyvaciniame parasyk savo varda, pavarde, telefona ir emaila. Tokie patys duomenys + papildomi lieka CV. Man labiau patinka, kai is pradziu buna motyvacinis, po to CV. Nors tiesa pasakius, jokio skirtumo - tikriausiai tavo atsiustus failus atspausdins ir skaitys is popieriaus.
Ikviepk giliai. Dar karta. Ir dar karta. Pasakyk sau, kad viskas bus gerai. Nes taip ir bus
Ačiū labai . Jeigu dar iškils neaiškumų, kreipsiuosi į tave .
QUOTE(vene @ 2007 08 27, 15:32)
Ačiū labai . Jeigu dar iškils neaiškumų, kreipsiuosi į tave .
Gerai
QUOTE(Redaga @ 2007 08 30, 21:44)
jeigu jus pateikiate cv elektroniniu būdu, kaip pateikiate kitu dokumentu kopijas, noreciau greito atsakymo
kokių dokumentų?šiaip, manau, kad dokumentus gali pamatyti per pokalbį arba viską pateikti popieriniame var.
QUOTE(*plepute* @ 2007 05 30, 22:42)
Mergaites, paklausykit, yra kelios esmines priezastys kodel as patariu rasyti motyvacini atskirame dokumente, o ne paciame emaile:
1. Kartais imoneje yra tokia praktika - visi ateje CV ir motyvaciniai yra sukeliami i atskira folderi, laikui atejus atspausdinami. Tokiu atveju motyvacinis emaile daznai buna pamirstomas arba praleidziamas. Jei sekretore labai pareiginga, ji, aisku, atspausdins, bet duok dieve, kad sekretore butu pareiginga
2. Skirtingose imonese naudojami skirtingos emailu programos, todel jus rizikuojate, kad jusu motyvaciniame laiske is emailo gali dingti lietuviskos raides ir gerai, jei tik dingti, o ne kazkokius kvadraciukus ir zenkliukus vietoj lietuvisku raidziu parodyti (pvz., mano kompe tokia programa, nes mano pagrindine kalba rusu). Kam jums savo rankom kirsti grazia saka, ant kurios sedit?
3. Del tos pacios priezasties, kaip ir punkte Nr. 2, jus nezinote kaip butent atrodys jusu atspausdintas motyvacinis laiskas - kur eilute pasislinks, kur kokia raide pasimes. Skirtingi sriftai, skirtingos programos, skirtingi printeriai - cia rizika jums ir tik jums.
Tuo tarpu Worde padarot ir esate 100% isitikinusios kaip atrodys jusu motyvacinis, kiek vietos uzims, kokio dydzio bus raides ir pan.
4. Yra tokios emailu apsaugos programos, kurios ilgus laiskus imeta i spam'a. Cia vel yra rizika, kad jusu laiskai tiesiog nepasieks adresato.
1. Kartais imoneje yra tokia praktika - visi ateje CV ir motyvaciniai yra sukeliami i atskira folderi, laikui atejus atspausdinami. Tokiu atveju motyvacinis emaile daznai buna pamirstomas arba praleidziamas. Jei sekretore labai pareiginga, ji, aisku, atspausdins, bet duok dieve, kad sekretore butu pareiginga
2. Skirtingose imonese naudojami skirtingos emailu programos, todel jus rizikuojate, kad jusu motyvaciniame laiske is emailo gali dingti lietuviskos raides ir gerai, jei tik dingti, o ne kazkokius kvadraciukus ir zenkliukus vietoj lietuvisku raidziu parodyti (pvz., mano kompe tokia programa, nes mano pagrindine kalba rusu). Kam jums savo rankom kirsti grazia saka, ant kurios sedit?
3. Del tos pacios priezasties, kaip ir punkte Nr. 2, jus nezinote kaip butent atrodys jusu atspausdintas motyvacinis laiskas - kur eilute pasislinks, kur kokia raide pasimes. Skirtingi sriftai, skirtingos programos, skirtingi printeriai - cia rizika jums ir tik jums.
Tuo tarpu Worde padarot ir esate 100% isitikinusios kaip atrodys jusu motyvacinis, kiek vietos uzims, kokio dydzio bus raides ir pan.
4. Yra tokios emailu apsaugos programos, kurios ilgus laiskus imeta i spam'a. Cia vel yra rizika, kad jusu laiskai tiesiog nepasieks adresato.
visos absoliuciai "nukrypimu" ir kitokios problemos issisprendzia padarius CV i PDF formata, tada gavejas si faila matys visiskai taip kaip matote jus, be to nezinau kokia istaiga siais laikais neturetu adobe reader su kuriuo PDF formatas atidaromas
o su wordu gali buti kad besiskiriant versijoms bus iskraipytas jusu formatavimas
siandien kaip tik siunciau cv el. pastu ir pargrizo laiskutis atgal. net nesuprantu kame esme. adresa uzrasiau gerai. svarbiausia, kad su jais susisiekti niekaip neimanoma, nes duotas tik el. pasto ir fakso adresas. fakso as neturiu. o kaip norejau to darbo. cia tas darbas buvo pagal skelbima laikrastyje. gal zinot kame reikalas? gal ten reklamos tikslais tas skelbimas buvo idetas ar kaip kitaip jei adresa neteisinga duoda.
QUOTE(Mirakles @ 2007 09 13, 18:27)
siandien kaip tik siunciau cv el. pastu ir pargrizo laiskutis atgal. net nesuprantu kame esme. adresa uzrasiau gerai. svarbiausia, kad su jais susisiekti niekaip neimanoma, nes duotas tik el. pasto ir fakso adresas. fakso as neturiu. o kaip norejau to darbo.
jei jau ka, faksa is pasto (bent jau didesnio) gali issiusti