Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių mamyčių klubas "Laiminga mama"

QUOTE(Vission @ 2010 04 29, 22:29)
Pagalvojau - gal verta būtų padaryti kokius tai lapelius-skrajutes su pagrindine informacija ir internetinio puslapio adresu, galėtume padalinti nesilankančioms SM  g.gif Pavyzdžiui Yamahos mokyklėlėje, kaimynėms su leliukais ar net ir beržyne ax.gif

Skrajutės yra padarytos. Reikės iš Ingos pasiimti ir padalinti Yamahoj. O Beržyne yra didelis skelbimas ant medinio senuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erossa @ 2010 04 29, 15:05)
aš dar tave atsimenu iš  nestuke.gif forumo ir labai įstrigo atmintin, kad gražų komplektuką savo mergaitei buvai numezgusi  rolleyes.gif ir kažkuri dar iš vilnos gražius batukus vėlė, gal irgi tu?

Ne, ne as veliau batukus ax.gif

QUOTE(Dange* @ 2010 04 29, 16:59)
Mingailiux, prigyre cia tave, tai zinosiu kur kreiptis jei reikes pagalbos gaminant rubelius  blush2.gif

Nu baikit cia girt blush2.gif . Nieko as tokio super nemoku ir dabar jau raudonuot pradesiu blush2.gif . O kad biski panarplioju kartais tai cia eiliniai rubeliai. Nieko mandro.

Koks 1,5 metuku kaltininkas fainuolis smile.gif O jau i torta kokiu zvilgsniu ziuri (kaip detu ten rankytes, kaip faina butu issiterlioti iki ausyciu smile.gif )

Man vel sloga prikibo nuo pupos. Pravalas doh.gif Pries tris sav. pupa slogavo (kelias diena sir viskas), as uzsikreciau ai man savaite gerkle skaudejo, paskui savaite sloga bego, dabar jau antra savaite koseju. Tai vskas nepasibaige, o pupa paslogavus VEL kelias dienas ir vel mane sloga uzkrete doh.gif Tai jauciu taip ir nepasveiksiu niekad doh.gif

Labanakt
Atsakyti
Sveikutės,

Gaila, kad negalėjau dalyvauti paskutiniame susitikime, nes buvau pažadėjusi nuvežti mamą į kapines.

QUOTE(IngaDiliene @ 2010 04 28, 19:52)
Pagalvojau, kad labai gera, kai namuose tylu ir nera daug vaiku  ax.gif

biggrin.gif Neeeeeeee, daug smagiau kai triukšmas namie biggrin.gif Mes kelis kartus išleidom didžiąją pas močiutę pernakvoti, tai vakare vyras prašė, kad pasiimtume, nes per daug tylu namie biggrin.gif

QUOTE(Mingailiux @ 2010 04 29, 09:01)
Labas rytas
As jau nuneriau suknele krikstynoms  ax.gif . Dabar laukiu kada galesim pasipuosti (nes kol kas tai maze maivosi tik pries veidrodi smile.gif )

Galėtum parodyt. Aš abiems nunėrus buvau, tik kepurytę palikau tą pačią mažikei blush2.gif

QUOTE(·..•SunShine•..· @ 2010 04 29, 17:50)
Šiandien žadėjau tortus kepti mamai ir uošvienei, bet vyro sesuo išsivežus formą  doh.gif , tai reikės ryt lėkt nusipirkt kokią. Gal patarsit kur pirkt geresnės kokybės? Pirkau iš Thomas phiplps tokią didelę, dabar noriu mažos  g.gif

Gal paskolint. Pas mane visokių dydžių yra nuo 22 iki 28 cm skersmens. O jei formos neturi daryk tortą, kuriam nereikia formos mirksiukas.gif Reikia tik kepimo popieriaus ir viskas. Arba dar yra tortas, kuriam lakštus galima kepti keptuvėje. Beje priminei, kad ir man reikia išsirinkti, kokį tortą padaryti sekmadieniui mamai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulan @ 2010 04 30, 01:05)
Galėtum parodyt. Aš abiems nunėrus buvau, tik kepurytę palikau tą pačią mažikei blush2.gif

PArodysiu po krikstynu su visa modeliuke wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2010 04 29, 23:09)
PArodysiu po krikstynu su visa modeliuke wink.gif

Daug laukt. Aš nekantri biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(Mulan @ 2010 04 30, 00:05)

Gal paskolint. Pas mane visokių dydžių yra nuo 22 iki 28 cm skersmens. O jei formos neturi daryk tortą, kuriam nereikia formos mirksiukas.gif Reikia tik kepimo popieriaus ir viskas. Arba dar yra tortas, kuriam lakštus galima kepti keptuvėje. Beje priminei, kad ir man reikia išsirinkti, kokį tortą padaryti sekmadieniui mamai doh.gif

Tai, jau produktus susipirkau tortui "Pasaka" su jogurtiniu varškės kremu. Tik paskui sužinojau dėl formos. Jau suplanavus nulėkt iki Thomas P nusipirkt formikę, visvien reikia turėt. Dabar vis pabandinėju receptus, kol kas išbandžiau medutį ir rafaelo svajonę blush2.gif
Papildyta:
Mingailiux, aprenk į klubą Rugilę kokiu savo nertu grožiu - pasigėrėsime gyvai wink.gif
Atsakyti
Labas rytas

QUOTE(·..•SunShine•..· @ 2010 04 30, 09:54)
Mingailiux, aprenk į klubą Rugilę kokiu savo nertu grožiu - pasigėrėsime gyvai wink.gif

Tai kad silta ten. Galiu kokia suknike uzdet, bet susils nerealiai.

Atsakyti
QUOTE(·..•SunShine•..· @ 2010 04 29, 23:19)
Skrajutės yra padarytos. Reikės iš Ingos pasiimti ir padalinti Yamahoj. O Beržyne yra didelis skelbimas ant medinio senuko smile.gif

Kaip gerai smile.gif Norėsiu kelių kaimynams 4u.gif Spėk kiek mamyčių pro tą skelbimą Beržyne praeina ir nepamąsto ax.gif

Laba diena,

Buvot kuri vakar centre šokių projekto pažiūrėti?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, manau man nebereikia prisistatyti, vardas pavarde parasyta biggrin.gif , as ta blondine ilgais plaukais, kur su fotoaparatu jus klube fotografuoju smile.gif
Pas mane yra skrajuciu ir dar galesiu darbe ju prispausdinti, jei tik turite galimybiu busiu labai dekinga jei paplatinsite, nes pati viena niekaip nespeju mirksiukas.gif

Diana, kaip Faustukui sveikatyte, kaip naktis praejo? smile.gif

As Domantui mezgu nuo gimino komplekteli, ardau ir vel mezgu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Su mano tokiais mezgimo tempais vaikas speja isaugti dar man nenumezgus iki galo doh.gif Tai padejau, sakiau megsiu as ta komplektuka sesei arba broliui kai lauksiuos antrojo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
Primena mano mezgimą - vis per mažas ir per mažas, vis pirkau pirkau siūlų kol nusimezgiau šaliką lotuliukas.gif Močiutei šiuo atžvilgiu geriau sekasi, tad ji mezga, o aš internete grožius gaudau blush2.gif
Galėsiu padėti dėl skrajučių - saulėtą dieną pilnas pietinis mamyčių, tik kalbink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaDiliene @ 2010 04 30, 11:58)
Diana, kaip Faustukui sveikatyte, kaip naktis praejo?  smile.gif

ačiū, tokia pati kaip ir praėjusi- užmigdžiau su žvakute, naktį vėl apie 04 kėlėmės ir gavo žvakutę, nes stipriai karščiavo. doh.gif

Megzti man patinka- relaksuoju. Dabar atradau siuvinėjimą kryžiuku...nu super relaksas thumbup.gif
Ir vaikui labai noriu vieną megztukėlį pavasasariui nunarpliot- teks laiko paieškot lotuliukas.gif
Atsakyti