Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių mamyčių klubas "Laiminga mama"

Labas rytas.
Vaikui naktį tempa buvo iki 40 užkilus, jau mažiukas lovytėj dejavo...Gavo ir geriamų vaistukų, ir žvakutę nuo tempos. Ryte vietoj 07 val kilo 10 val- ir jokios tempos, jokių po-ymių, kad naktį blogai buvo g.gif

Norėjau Dangei rašyt vakar, kad Mingailiux yra nunėrusi suknelę krikštynoms, ale suabejojau. Žiūriu, nebūč apsirikus mirksiukas.gif
Atsakyti
Mingailiux dabar ir tave jau atpazinau mirksiukas.gif
sveikute Daabi 4u.gif aciu uz komplimentus blush2.gif as taip ir galvojau kad cia tu pagal tai kad du berniukus turi ax.gif smagu po truputi su jumis pazindintis clap.gif
nezinau kaip cia geriau butu vienai kita prisiminti g.gif pagal nikus kreiptis vienai i kita labai juokingai skambetu lotuliukas.gif bet manau greitai prisiminsim biggrin.gif
Papildyta:
Dinka,na kas cia tavo maziui g.gif ko ta temperatura taip sokineja g.gif na tikiuos kad tikrai nieko rimta notworthy.gif
einu ir as pasidairyti i ta puslapiuka bigsmile.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Pagaliau radau temukę rolleyes.gif
Kaip sunku atrinkti kur kuri doh.gif Na bet kaip nors ax.gif Rodykit kokių gėlyčių pridarėt, man su vaiku tokios pramogos niekaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2010 04 28, 20:00)
Nu tu cia negirk, negirk  blush2.gif . Nieko as ten tokio super nemoku. Visko po biski (bet visos moka megzti, nerti, siuti, siuvineti ir suvertu ant zylkos karoliukus) ir nieko profesionaliai. O vat kad mokinti nemoku tai jau faktas 

aš dar tave atsimenu iš nestuke.gif forumo ir labai įstrigo atmintin, kad gražų komplektuką savo mergaitei buvai numezgusi rolleyes.gif ir kažkuri dar iš vilnos gražius batukus vėlė, gal irgi tu?

QUOTE(daabi @ 2010 04 29, 11:48)
*Jaučiu butu neblogai, mums nupirkti korteles ir visoms per susitikimus uzsirasyt vardus arba nicus-nzn kas geriau

**Mergaitės, norim Jums pranešti, kad kitą sav susitikimo nedarysime smile.gif Skelbimuka jau Linutė įdėjo į puslapį. Neliūdėkit ir nepykit labai, po sav vėl visos susitiksime 4u.gif Truputį per daug prisikrauna darbelių, nebespėjame savų pasidaryti, tai gal kartais paretinsime susitikimus, dar tiksliai nežinome ar kas dvi sav darysime, ar spesim kas sav smile.gif

***As tai gavau kursa antibiotiku, tai jauciuosi doh.gif

* gera mintis mirksiukas.gif

**man atrodo, taip ir geriau -kas antrą savaitę pats tas būtų thumbup.gif

*** sveikatytės ir geros nuotaikos 4u.gif
Papildyta:
ups, laba diena tongue.gif pamiršau pasisveikinti biggrin.gif

kavinuosi user posted image kas jungiatės? Aurėja miega, tai įlindau čia.. ax.gif
Atsakyti
Daabi sveikatytes ir tau notworthy.gif
Dinka na paziuresit ka daktare pasakys g.gif sveikit kuo greiciau 4u.gif
Vission sveika prisijungusi 4u.gif mirksiukas.gif
o mes ruosemes i lauka bet ziuriu linot pradejo verysad.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
eisiu ieskoti karoliuku ir bandysiu gaminti gelyte jeeeee clap.gif

Papildyta:
http://img13.imagesh.../4853/111by.jpg
cia mes taip kukliai paminejom pusantru metuku jubilieju 4u.gif ax.gif

Mingailiux, prigyre cia tave, tai zinosiu kur kreiptis jei reikes pagalbos gaminant rubelius blush2.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dange*: 29 balandžio 2010 - 15:00
Nu va, gryžom iš daktarės- ir nieko gero nesužinojom. Dantukai du krūminukai apačioj kalas, truputį paraudus gerklytė ir viskas. Tai sakė toliau gerti Ibufeną, dėti žvakutes, kai jau virš 38 tempos bus, o jei pakiltų virš 38,5- išrašė antibijotikų...kol kas nepirkau- jei prireiks- nulėksim paimt. Tikiuos be jų išsikapstyt ax.gif
Miega varlius dabar, o man- kavytės laikas. Gal kas į kompaniją? ax.gif

Dange, labai fainiai- pusantros žvakės thumbup.gif tai reikėjo ir torto tada- pusantro drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Smagi nuotraukikė drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ≈Dinka≈: 29 balandžio 2010 - 15:16
SVeikutes smile.gif
Ziuriu prisistatete visos smile.gif Mes paskutini karta nebuvom, bet irgi galim prisistatyti.
Mano vardas Rasa.
Atsakyti
QUOTE(Bielkastrielka @ 2010 04 29, 16:31)
SVeikutes smile.gif
Ziuriu prisistatete visos smile.gif Mes paskutini karta nebuvom, bet irgi galim prisistatyti.
Mano vardas Rasa.

Bielka, žiūriu į tavo profilį- ogi prisijungei tą dieną, kai manasis bernužėlis gimė bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip smagu, kad jungias vis daugiau mamyčių.
Dange, tavo vyras IT gal baigė? Labai jau matytas g.gif
Faustui sveikatos 4u.gif
Šiandien žadėjau tortus kepti mamai ir uošvienei, bet vyro sesuo išsivežus formą doh.gif , tai reikės ryt lėkt nusipirkt kokią. Gal patarsit kur pirkt geresnės kokybės? Pirkau iš Thomas phiplps tokią didelę, dabar noriu mažos g.gif
Beje, aš dažniausiai būnu su fotoaparatu rankose mamų klube, tik šįkart baterija išsikrovė tai sėdėjau Erosai iš kairės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ·..•SunShine•..·: 29 balandžio 2010 - 17:53
Gera mintis su tomis žvakėmis, pasinaudosiu blush2.gif
Atsakyti
Pagalvojau - gal verta būtų padaryti kokius tai lapelius-skrajutes su pagrindine informacija ir internetinio puslapio adresu, galėtume padalinti nesilankančioms SM g.gif Pavyzdžiui Yamahos mokyklėlėje, kaimynėms su leliukais ar net ir beržyne ax.gif
Atsakyti