Labas rytas.
Vaikui naktį tempa buvo iki 40 užkilus, jau mažiukas lovytėj dejavo...Gavo ir geriamų vaistukų, ir žvakutę nuo tempos. Ryte vietoj 07 val kilo 10 val- ir jokios tempos, jokių po-ymių, kad naktį blogai buvo
Norėjau Dangei rašyt vakar, kad Mingailiux yra nunėrusi suknelę krikštynoms, ale suabejojau. Žiūriu, nebūč apsirikus
Mingailiux dabar ir tave jau atpazinau
sveikute Daabi aciu uz komplimentus as taip ir galvojau kad cia tu pagal tai kad du berniukus turi smagu po truputi su jumis pazindintis
nezinau kaip cia geriau butu vienai kita prisiminti pagal nikus kreiptis vienai i kita labai juokingai skambetu bet manau greitai prisiminsim
Papildyta:
Dinka,na kas cia tavo maziui ko ta temperatura taip sokineja na tikiuos kad tikrai nieko rimta
einu ir as pasidairyti i ta puslapiuka
sveikute Daabi aciu uz komplimentus as taip ir galvojau kad cia tu pagal tai kad du berniukus turi smagu po truputi su jumis pazindintis
nezinau kaip cia geriau butu vienai kita prisiminti pagal nikus kreiptis vienai i kita labai juokingai skambetu bet manau greitai prisiminsim
Papildyta:
Dinka,na kas cia tavo maziui ko ta temperatura taip sokineja na tikiuos kad tikrai nieko rimta
einu ir as pasidairyti i ta puslapiuka
QUOTE(Mingailiux @ 2010 04 28, 20:00)
Nu tu cia negirk, negirk . Nieko as ten tokio super nemoku. Visko po biski (bet visos moka megzti, nerti, siuti, siuvineti ir suvertu ant zylkos karoliukus) ir nieko profesionaliai. O vat kad mokinti nemoku tai jau faktas
aš dar tave atsimenu iš forumo ir labai įstrigo atmintin, kad gražų komplektuką savo mergaitei buvai numezgusi ir kažkuri dar iš vilnos gražius batukus vėlė, gal irgi tu?
QUOTE(daabi @ 2010 04 29, 11:48)
*Jaučiu butu neblogai, mums nupirkti korteles ir visoms per susitikimus uzsirasyt vardus arba nicus-nzn kas geriau
**Mergaitės, norim Jums pranešti, kad kitą sav susitikimo nedarysime Skelbimuka jau Linutė įdėjo į puslapį. Neliūdėkit ir nepykit labai, po sav vėl visos susitiksime Truputį per daug prisikrauna darbelių, nebespėjame savų pasidaryti, tai gal kartais paretinsime susitikimus, dar tiksliai nežinome ar kas dvi sav darysime, ar spesim kas sav
***As tai gavau kursa antibiotiku, tai jauciuosi
**Mergaitės, norim Jums pranešti, kad kitą sav susitikimo nedarysime Skelbimuka jau Linutė įdėjo į puslapį. Neliūdėkit ir nepykit labai, po sav vėl visos susitiksime Truputį per daug prisikrauna darbelių, nebespėjame savų pasidaryti, tai gal kartais paretinsime susitikimus, dar tiksliai nežinome ar kas dvi sav darysime, ar spesim kas sav
***As tai gavau kursa antibiotiku, tai jauciuosi
* gera mintis
**man atrodo, taip ir geriau -kas antrą savaitę pats tas būtų
*** sveikatytės ir geros nuotaikos
Papildyta:
ups, laba diena pamiršau pasisveikinti
kavinuosi kas jungiatės? Aurėja miega, tai įlindau čia..
Laba
eisiu ieskoti karoliuku ir bandysiu gaminti gelyte jeeeee
Papildyta:
http://img13.imagesh.../4853/111by.jpg
cia mes taip kukliai paminejom pusantru metuku jubilieju
Mingailiux, prigyre cia tave, tai zinosiu kur kreiptis jei reikes pagalbos gaminant rubelius
eisiu ieskoti karoliuku ir bandysiu gaminti gelyte jeeeee
Papildyta:
http://img13.imagesh.../4853/111by.jpg
cia mes taip kukliai paminejom pusantru metuku jubilieju
Mingailiux, prigyre cia tave, tai zinosiu kur kreiptis jei reikes pagalbos gaminant rubelius
Nu va, gryžom iš daktarės- ir nieko gero nesužinojom. Dantukai du krūminukai apačioj kalas, truputį paraudus gerklytė ir viskas. Tai sakė toliau gerti Ibufeną, dėti žvakutes, kai jau virš 38 tempos bus, o jei pakiltų virš 38,5- išrašė antibijotikų...kol kas nepirkau- jei prireiks- nulėksim paimt. Tikiuos be jų išsikapstyt
Miega varlius dabar, o man- kavytės laikas. Gal kas į kompaniją?
Dange, labai fainiai- pusantros žvakės tai reikėjo ir torto tada- pusantro
Smagi nuotraukikė
Miega varlius dabar, o man- kavytės laikas. Gal kas į kompaniją?
Dange, labai fainiai- pusantros žvakės tai reikėjo ir torto tada- pusantro
Smagi nuotraukikė
QUOTE(Bielkastrielka @ 2010 04 29, 16:31)
SVeikutes
Ziuriu prisistatete visos Mes paskutini karta nebuvom, bet irgi galim prisistatyti.
Mano vardas Rasa.
Ziuriu prisistatete visos Mes paskutini karta nebuvom, bet irgi galim prisistatyti.
Mano vardas Rasa.
Bielka, žiūriu į tavo profilį- ogi prisijungei tą dieną, kai manasis bernužėlis gimė
Kaip smagu, kad jungias vis daugiau mamyčių.
Dange, tavo vyras IT gal baigė? Labai jau matytas
Faustui sveikatos
Šiandien žadėjau tortus kepti mamai ir uošvienei, bet vyro sesuo išsivežus formą , tai reikės ryt lėkt nusipirkt kokią. Gal patarsit kur pirkt geresnės kokybės? Pirkau iš Thomas phiplps tokią didelę, dabar noriu mažos
Beje, aš dažniausiai būnu su fotoaparatu rankose mamų klube, tik šįkart baterija išsikrovė tai sėdėjau Erosai iš kairės
Dange, tavo vyras IT gal baigė? Labai jau matytas
Faustui sveikatos
Šiandien žadėjau tortus kepti mamai ir uošvienei, bet vyro sesuo išsivežus formą , tai reikės ryt lėkt nusipirkt kokią. Gal patarsit kur pirkt geresnės kokybės? Pirkau iš Thomas phiplps tokią didelę, dabar noriu mažos
Beje, aš dažniausiai būnu su fotoaparatu rankose mamų klube, tik šįkart baterija išsikrovė tai sėdėjau Erosai iš kairės