Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių mamyčių klubas "Laiminga mama"

As taip pat dziaugiuosi, kad cia buriasi dar daugiau mamyciu, ir pritardama Ausrai noriu padrasinti pasisakyti kas jus domintu mamu klube, kokiu uzsiemimu noretumete 4u.gif
Jei kazka mokate daryti, nerti, verti, lipdyti, piesti ir t.t. tai praneskit mums, o mes suorganizuosim Jums galimybe pravesti uzsiemima, igytumete naujos patirties smile.gif
Sklinda gandai, kad musu SMK nare Loreta yra tikra auksaranke ir labai daug ka moka padaryti, galbut galetu pamokyti ir mus kai maziuke paaugs ir bus savarankiskesne, nereiks tiek mamytes demesio smile.gif
Asmeniskai as, labai noreciau ismokti gaminti seges bei verti is karoliuku auskariukus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaDiliene @ 2010 04 28, 20:03)
Jei kazka mokate daryti, nerti, verti, lipdyti, piesti ir t.t.  tai praneskit mums, o  mes suorganizuosim Jums galimybe pravesti uzsiemima, igytumete naujos patirties smile.gif
Sklinda gandai, kad musu SMK nare Loreta yra tikra auksaranke ir labai daug ka moka padaryti, galbut galetu pamokyti ir mus kai maziuke paaugs ir bus savarankiskesne, nereiks tiek mamytes demesio smile.gif
Asmeniskai as, labai noreciau ismokti gaminti seges bei verti is karoliuku auskariukus  blush2.gif

Nu tu cia negirk, negirk blush2.gif . Nieko as ten tokio super nemoku. Visko po biski (bet visos moka megzti, nerti, siuti, siuvineti ir suvertu ant zylkos karoliukus) ir nieko profesionaliai. O vat kad mokinti nemoku tai jau faktas ax.gif
Atsakyti
Mes padetume kiek galetume smile.gif manau visos pritartu, kad butu smagu tarpusavy labiau bendrauti, pasidalinti ivairia patirtimi, pamokyti rankdarbiu, viena kita pazinti artimiau, tad gal ir daugiau mamyciu kazka moka mirksiukas.gif

As katik gryzau namo is darbu, namie tylu, ramu. Vaikas su mociute miega smile.gif Tuo pat metu skambina drauge su dviem mazylem, abi "bendrauja" taip, kad sunku girdeti ka skambinanti mamyte ir sako biggrin.gif
Pagalvojau, kad labai gera, kai namuose tylu ir nera daug vaiku ax.gif
Bet vistiek su vyru planuojam konstruoti sese arba broli Domantui tongue.gif
Atsakyti
vuo, kaip fain, kad daugiau vis mamyčių čia užsuka ir bendrauja...
Tik niekaip neatgaminu- kas tokia per susitikimą buvo lei**la? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, nu ir as pabendrausiu cia blush2.gif Niekaip i susitikimus nesugebu ateit, bet visad viska perziuriu ir suzinau naujienas lotuliukas.gif Taip kad teoriskai galima uzskaityt blush2.gif
Atsakyti
as irgi ne visas mamytes zinau kurios cia sneka ax.gif reiketu koki albumiuka susikurti gal g.gif arba gal galesim kur isikelti foto kai naujas "laiminga mama" puslapis bus smile.gif
tai vat as irgi atrodo po biski moku ir nerti ir siuvineti (pries simta metu tai dariau turbut blush2.gif )bet vat gerai tai niekas neiseina, uztai ir labai dziugu kai yra proga pasimokyti si tu kas ismano tai rolleyes.gif vat dabar sugalvojau kad noriu pati nunerti maziui krikstynoms rubelius, bet kai reikia tai nezinau nuo ko pradeti verysad.gif gerai moku nerti tik serveteles, ir kelias kepures esu padarius, o rubu ir nemoku unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(≈Dinka≈ @ 2010 04 28, 22:41)
vuo, kaip fain, kad daugiau vis mamyčių čia užsuka ir bendrauja...
Tik niekaip neatgaminu- kas tokia per susitikimą buvo lei**la?  blush2.gif

tai va ir as dar nesusigaudau kuri yra kuri lotuliukas.gif vakar buvau su baltais ilgais baltinukais ir i kuoda plaukus susisukus ax.gif pagal nuotraukas rasi mirksiukas.gif
per kita susitikima reiks susizinoti ''antruosius vardus'' rolleyes.gif
Papildyta:
Dange* ir as neriuos rubelius krikstynom,suknele ax.gif ziuresim kas gausis,nes toli grazu ne is pirmo karto gaunasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dange* @ 2010 04 28, 22:58)
vat dabar sugalvojau kad noriu pati nunerti maziui krikstynoms rubelius, bet kai reikia tai nezinau nuo ko pradeti  verysad.gif 

žinok pradėti reikia nuo pynutės (juokauju, neįsižeisk), o po to viskas- kaip sviestu patepta... thumbup.gif

QUOTE(lei**la @ 2010 04 28, 23:04)
tai va ir as dar nesusigaudau kuri yra kuri  lotuliukas.gif  vakar buvau su baltais ilgais baltinukais ir i kuoda plaukus susisukus  ax.gif  pagal nuotraukas rasi  mirksiukas.gif
per kita susitikima reiks susizinoti ''antruosius vardus''  rolleyes.gif

Aaaaa, aišku thumbup.gif
Aš buvau ta, kur karoliukų nėrimo mokytojai sėdėjo iš dešinės.... blush2.gif Šįkart be klecko savo.....

O šįvakar jis susirgo ( arba ne )- vakare apdujęs pasidarė, glaustytis pradėjo, nebežaidė su žaisliukais savo, pamatavau tempa- 39 su virš doh.gif Sugirdžiau vaistukų, berods užmigo. Dabar nuėjus pažiūrėjau galvytė jau vėsesnė.....Galbūt dančiai- nes daugiau jokių požymių nematyt g.gif
Atsakyti
aisku Dinka,tu su akinukais ax.gif nu va jau kelias pazinosiu ir pagal nikus bigsmile.gif
tikiuos tavo kleckui nieko rimto notworthy.gif ir ryt jau bus sveikas kaip ridikas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lei**la: 28 balandžio 2010 - 22:36
QUOTE(lei**la @ 2010 04 28, 23:36)
aisku Dinka,tu su akinukais  ax.gif  nu va jau kelias pazinosiu ir pagal nikus  bigsmile.gif
tikiuos tavo kleckui nieko rimto  notworthy.gif ir ryt jau bus sveikas kaip ridikas  thumbup.gif

ja, ja, su akinukais, linziu nebegaliu nesiot- guodziau per susitikimą doh.gif ....buvau placiom rankovem pilku megztuku wink.gif
O nikas Dinka dėl to, kad vardas- Diana mirksiukas.gif Siaip Dinka mane vadina seimos nariai ir daugelis draugu rolleyes.gif

Einu liuliuko 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas

QUOTE(Dange* @ 2010 04 28, 23:58)
tai vat as irgi atrodo po biski moku ir nerti ir siuvineti (pries simta metu tai dariau turbut   blush2.gif  )bet vat gerai tai niekas neiseina, uztai ir labai dziugu kai yra proga pasimokyti si tu kas ismano tai  rolleyes.gif  vat dabar sugalvojau kad noriu pati nunerti maziui krikstynoms rubelius, bet kai reikia tai nezinau nuo ko pradeti  verysad.gif  gerai moku nerti tik serveteles, ir kelias kepures esu padarius, o rubu ir nemoku  unsure.gif  blush2.gif

As jau nuneriau suknele krikstynoms ax.gif . Dabar laukiu kada galesim pasipuosti (nes kol kas tai maze maivosi tik pries veidrodi smile.gif )

QUOTE(lei**la @ 2010 04 29, 00:08)
tai va ir as dar nesusigaudau kuri yra kuri  lotuliukas.gif  vakar buvau su baltais ilgais baltinukais ir i kuoda plaukus susisukus  ax.gif  pagal nuotraukas rasi  mirksiukas.gif

Jasno. Tai cia mano mazyles padruzkes mama. Gi lakste paskutini susitikima viena paskui kita wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mingailiux: 29 balandžio 2010 - 09:02
Vau- sveikutės visos 4u.gif Nu ir prirašėt čia, aš atsilikt spėjau blush2.gif
Fainai čia pažindintis pradėjot lotuliukas.gif Tai greit pagal nicus vadinsim, ne vardais lotuliukas.gif
Tad prisistatysiu ir aš, kas dar neatpažino ax.gif
Daabi, Aušra, ta, kur sėdėjo mokytojai iš kairės lotuliukas.gif Kaip Dinka, tik iš kito šono. Buvau, su tigrine bliuskute, trumpais plaukais smile.gif
Jaučiu butu neblogai, mums nupirkti korteles ir visoms per susitikimus uzsirasyt vardus arba nicus-nzn kas geriau lotuliukas.gif Pvz tokiom, kaip man su atmintim streikuojanciom, greiciau isimint galima blush2.gif
Mergaitės, norim Jums pranešti, kad kitą sav susitikimo nedarysime smile.gif Skelbimuka jau Linutė įdėjo į puslapį. Neliūdėkit ir nepykit labai, po sav vėl visos susitiksime 4u.gif Truputį per daug prisikrauna darbelių, nebespėjame savų pasidaryti, tai gal kartais paretinsime susitikimus, dar tiksliai nežinome ar kas dvi sav darysime, ar spesim kas sav smile.gif
Papildyta:
Dinka, sveikatytės Faustukui 4u.gif
Gal ir dantukai, nes tokiu metu gi dygt ima g.gif
As tai gavau kursa antibiotiku, tai jauciuosi doh.gif Senelis atejo pazaist su Aironiuku, aciu Dievui smile.gif
Papildyta:
Leila, o tave prisimenu, nes labai man patiko tavo kuodas su "spilkem" 4u.gif Labai tau graziai atrodo ir tinka tongue.gif Uztat nuspoksojau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daabi: 29 balandžio 2010 - 10:43