As taip pat dziaugiuosi, kad cia buriasi dar daugiau mamyciu, ir pritardama Ausrai noriu padrasinti pasisakyti kas jus domintu mamu klube, kokiu uzsiemimu noretumete
Jei kazka mokate daryti, nerti, verti, lipdyti, piesti ir t.t. tai praneskit mums, o mes suorganizuosim Jums galimybe pravesti uzsiemima, igytumete naujos patirties
Sklinda gandai, kad musu SMK nare Loreta yra tikra auksaranke ir labai daug ka moka padaryti, galbut galetu pamokyti ir mus kai maziuke paaugs ir bus savarankiskesne, nereiks tiek mamytes demesio
Asmeniskai as, labai noreciau ismokti gaminti seges bei verti is karoliuku auskariukus
QUOTE(IngaDiliene @ 2010 04 28, 20:03)
Jei kazka mokate daryti, nerti, verti, lipdyti, piesti ir t.t. tai praneskit mums, o mes suorganizuosim Jums galimybe pravesti uzsiemima, igytumete naujos patirties
Sklinda gandai, kad musu SMK nare Loreta yra tikra auksaranke ir labai daug ka moka padaryti, galbut galetu pamokyti ir mus kai maziuke paaugs ir bus savarankiskesne, nereiks tiek mamytes demesio
Asmeniskai as, labai noreciau ismokti gaminti seges bei verti is karoliuku auskariukus
Nu tu cia negirk, negirk . Nieko as ten tokio super nemoku. Visko po biski (bet visos moka megzti, nerti, siuti, siuvineti ir suvertu ant zylkos karoliukus) ir nieko profesionaliai. O vat kad mokinti nemoku tai jau faktas
Mes padetume kiek galetume manau visos pritartu, kad butu smagu tarpusavy labiau bendrauti, pasidalinti ivairia patirtimi, pamokyti rankdarbiu, viena kita pazinti artimiau, tad gal ir daugiau mamyciu kazka moka
As katik gryzau namo is darbu, namie tylu, ramu. Vaikas su mociute miega Tuo pat metu skambina drauge su dviem mazylem, abi "bendrauja" taip, kad sunku girdeti ka skambinanti mamyte ir sako
Pagalvojau, kad labai gera, kai namuose tylu ir nera daug vaiku
Bet vistiek su vyru planuojam konstruoti sese arba broli Domantui
As katik gryzau namo is darbu, namie tylu, ramu. Vaikas su mociute miega Tuo pat metu skambina drauge su dviem mazylem, abi "bendrauja" taip, kad sunku girdeti ka skambinanti mamyte ir sako
Pagalvojau, kad labai gera, kai namuose tylu ir nera daug vaiku
Bet vistiek su vyru planuojam konstruoti sese arba broli Domantui
Sveikos, nu ir as pabendrausiu cia Niekaip i susitikimus nesugebu ateit, bet visad viska perziuriu ir suzinau naujienas Taip kad teoriskai galima uzskaityt
as irgi ne visas mamytes zinau kurios cia sneka reiketu koki albumiuka susikurti gal arba gal galesim kur isikelti foto kai naujas "laiminga mama" puslapis bus
tai vat as irgi atrodo po biski moku ir nerti ir siuvineti (pries simta metu tai dariau turbut )bet vat gerai tai niekas neiseina, uztai ir labai dziugu kai yra proga pasimokyti si tu kas ismano tai vat dabar sugalvojau kad noriu pati nunerti maziui krikstynoms rubelius, bet kai reikia tai nezinau nuo ko pradeti gerai moku nerti tik serveteles, ir kelias kepures esu padarius, o rubu ir nemoku
tai vat as irgi atrodo po biski moku ir nerti ir siuvineti (pries simta metu tai dariau turbut )bet vat gerai tai niekas neiseina, uztai ir labai dziugu kai yra proga pasimokyti si tu kas ismano tai vat dabar sugalvojau kad noriu pati nunerti maziui krikstynoms rubelius, bet kai reikia tai nezinau nuo ko pradeti gerai moku nerti tik serveteles, ir kelias kepures esu padarius, o rubu ir nemoku
QUOTE(≈Dinka≈ @ 2010 04 28, 22:41)
vuo, kaip fain, kad daugiau vis mamyčių čia užsuka ir bendrauja...
Tik niekaip neatgaminu- kas tokia per susitikimą buvo lei**la?
Tik niekaip neatgaminu- kas tokia per susitikimą buvo lei**la?
tai va ir as dar nesusigaudau kuri yra kuri vakar buvau su baltais ilgais baltinukais ir i kuoda plaukus susisukus pagal nuotraukas rasi
per kita susitikima reiks susizinoti ''antruosius vardus''
Papildyta:
Dange* ir as neriuos rubelius krikstynom,suknele ziuresim kas gausis,nes toli grazu ne is pirmo karto gaunasi
QUOTE(Dange* @ 2010 04 28, 22:58)
vat dabar sugalvojau kad noriu pati nunerti maziui krikstynoms rubelius, bet kai reikia tai nezinau nuo ko pradeti
žinok pradėti reikia nuo pynutės (juokauju, neįsižeisk), o po to viskas- kaip sviestu patepta...
QUOTE(lei**la @ 2010 04 28, 23:04)
tai va ir as dar nesusigaudau kuri yra kuri vakar buvau su baltais ilgais baltinukais ir i kuoda plaukus susisukus pagal nuotraukas rasi
Aaaaa, aišku
Aš buvau ta, kur karoliukų nėrimo mokytojai sėdėjo iš dešinės.... Šįkart be klecko savo.....
O šįvakar jis susirgo ( arba ne )- vakare apdujęs pasidarė, glaustytis pradėjo, nebežaidė su žaisliukais savo, pamatavau tempa- 39 su virš Sugirdžiau vaistukų, berods užmigo. Dabar nuėjus pažiūrėjau galvytė jau vėsesnė.....Galbūt dančiai- nes daugiau jokių požymių nematyt
QUOTE(lei**la @ 2010 04 28, 23:36)
aisku Dinka,tu su akinukais nu va jau kelias pazinosiu ir pagal nikus
tikiuos tavo kleckui nieko rimto ir ryt jau bus sveikas kaip ridikas
tikiuos tavo kleckui nieko rimto ir ryt jau bus sveikas kaip ridikas
ja, ja, su akinukais, linziu nebegaliu nesiot- guodziau per susitikimą ....buvau placiom rankovem pilku megztuku
O nikas Dinka dėl to, kad vardas- Diana Siaip Dinka mane vadina seimos nariai ir daugelis draugu
Einu liuliuko
Labas rytas
As jau nuneriau suknele krikstynoms . Dabar laukiu kada galesim pasipuosti (nes kol kas tai maze maivosi tik pries veidrodi )
Jasno. Tai cia mano mazyles padruzkes mama. Gi lakste paskutini susitikima viena paskui kita
QUOTE(Dange* @ 2010 04 28, 23:58)
As jau nuneriau suknele krikstynoms . Dabar laukiu kada galesim pasipuosti (nes kol kas tai maze maivosi tik pries veidrodi )
QUOTE(lei**la @ 2010 04 29, 00:08)
Jasno. Tai cia mano mazyles padruzkes mama. Gi lakste paskutini susitikima viena paskui kita
Vau- sveikutės visos Nu ir prirašėt čia, aš atsilikt spėjau
Fainai čia pažindintis pradėjot Tai greit pagal nicus vadinsim, ne vardais
Tad prisistatysiu ir aš, kas dar neatpažino
Daabi, Aušra, ta, kur sėdėjo mokytojai iš kairės Kaip Dinka, tik iš kito šono. Buvau, su tigrine bliuskute, trumpais plaukais
Jaučiu butu neblogai, mums nupirkti korteles ir visoms per susitikimus uzsirasyt vardus arba nicus-nzn kas geriau Pvz tokiom, kaip man su atmintim streikuojanciom, greiciau isimint galima
Mergaitės, norim Jums pranešti, kad kitą sav susitikimo nedarysime Skelbimuka jau Linutė įdėjo į puslapį. Neliūdėkit ir nepykit labai, po sav vėl visos susitiksime Truputį per daug prisikrauna darbelių, nebespėjame savų pasidaryti, tai gal kartais paretinsime susitikimus, dar tiksliai nežinome ar kas dvi sav darysime, ar spesim kas sav
Papildyta:
Dinka, sveikatytės Faustukui
Gal ir dantukai, nes tokiu metu gi dygt ima
As tai gavau kursa antibiotiku, tai jauciuosi Senelis atejo pazaist su Aironiuku, aciu Dievui
Papildyta:
Leila, o tave prisimenu, nes labai man patiko tavo kuodas su "spilkem" Labai tau graziai atrodo ir tinka Uztat nuspoksojau
Fainai čia pažindintis pradėjot Tai greit pagal nicus vadinsim, ne vardais
Tad prisistatysiu ir aš, kas dar neatpažino
Daabi, Aušra, ta, kur sėdėjo mokytojai iš kairės Kaip Dinka, tik iš kito šono. Buvau, su tigrine bliuskute, trumpais plaukais
Jaučiu butu neblogai, mums nupirkti korteles ir visoms per susitikimus uzsirasyt vardus arba nicus-nzn kas geriau Pvz tokiom, kaip man su atmintim streikuojanciom, greiciau isimint galima
Mergaitės, norim Jums pranešti, kad kitą sav susitikimo nedarysime Skelbimuka jau Linutė įdėjo į puslapį. Neliūdėkit ir nepykit labai, po sav vėl visos susitiksime Truputį per daug prisikrauna darbelių, nebespėjame savų pasidaryti, tai gal kartais paretinsime susitikimus, dar tiksliai nežinome ar kas dvi sav darysime, ar spesim kas sav
Papildyta:
Dinka, sveikatytės Faustukui
Gal ir dantukai, nes tokiu metu gi dygt ima
As tai gavau kursa antibiotiku, tai jauciuosi Senelis atejo pazaist su Aironiuku, aciu Dievui
Papildyta:
Leila, o tave prisimenu, nes labai man patiko tavo kuodas su "spilkem" Labai tau graziai atrodo ir tinka Uztat nuspoksojau