Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių mamyčių klubas "Laiminga mama"

Sveikos, mielosios...

Kviečiame Jus dalyvauti mokymų ciklo „Pozityvi tėvystė“ programoje - seminare ,,Tėvais būti – smagu“ jau šį pirmadienį!

Programos tikslai – tėvams, auginantiems vaikus, stiprinti pasitikėjimo jausmą, suteikiant, žinių ir įgūdžių, įgalinančių juos saugiai ir sėkmingai auginti. Padėti dalintis patirtimi, idėjomis, padedančiomis efektyviau įveikti iškilusius sunkumus.

Užsiėmimų forma - trumpos teorinės žinios, interaktyvūs pratimai, diskusija, įvairių situacijų aptarimas.

Programą sudaro 6 užsiėmimai po 2 val.
· Pozityvi tėvystė. Kas tai ?
· Vaikų poreikių ir elgesio supratimas.
· Vaikų ugdymas ir auklėjimas – ko mokyti ir ką ugdyti?
· Netinkamo elgesio valdymas
· Sudėtingos situacijos ir kaip jose elgtis
· Kaip mums sekasi?

Mokymus ves Šiaulių Juliaus Janonio gimnazijos socialinė pedagogė, metodininkė, VO ,,Gelbėkit vaikus“ Šiaulių struktūrinio padalinio vadovė Ilona Atkočaitienė.

Galima dalyvauti ir viename, ar keletoje užsiėmimų pagal aktualumą. Seminarai vyks vakarinėmis valandomis, kad mamytės galėtų vaikučius palikti tėveliams ir atvykti į mokymus be jų. Kas pageidauja, gali atsinešti sausainių ar saldainių- užsiėmimų metu vaišinsimės kava, arbata.

Prieš kiekvieną užsiėmimą būtina išankstinė registracija el.paštu: laimingamama@gmail.com.

Vieno užsiėmimo dalyvio mokestis- 20 Lt. Jis renkamas seminaro organizavimo reikmėms apmokėti.

Pirmasis užsiėmimas vyks š.m. spalio 4 d., 18-20 val. Juliaus Janonio gimnazijoje ( adresu Tilžės g. 137, renkamės fojė).
Registracija į užsiėmimą vyks iki spalio 4 d., 12 val.

Iki susitikimo mokymuose!
Laiminga mama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daabi: 01 spalio 2010 - 16:48
Ačiū mamytėms, kurios jau užsiregistravote į seminarą smile.gif Aš asmeniškai labai laukiu, norisi beproto ištrūkt iš namų ir pailsėt vienai nuo vaikučių ir vyro lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Ir kaip tas seminaras? ax.gif
Atsakyti
Sveiki
Labai laukiame klubo susitikimu su vaikuciais. Kada planuojate daryti?
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2010 10 05, 14:38)
Sveiki
Labai laukiame klubo susitikimu su vaikuciais. Kada planuojate daryti?

Dabar planuojames ir deliojames kada daryti, tikrai cia pranesime jums visoms tongue.gif
Papildyta:
[quote=Vission,2010 10 05, 11:47]
Ir kaip tas seminaras? ax.gif
thumbup.gif
Man vakar ypac patiko thumbup.gif Kalbėjom apie dėmesio davimą vaikui, kaip teisingai jo duoti, kiek, kaip girti, kada girti ir pan. Darem tokius ypac efektingus psichologinius zaidimus, kaip net suauges pasijunta, kai ji ignoruoja ir neskiria niekas demesio-tuo triusiu teko man pabut lotuliukas.gif Jausmas klaikus buvo doh.gif Kita pirmadieni darysime pakalbos grupe viena kitai, daugiau nieko nezinau, paliko intriga blink.gif
Kaip kitom, kurios buvote?
Atsakyti
Labas rytas.
Nu labai gaila, kad negalėjau vakar sudalyvauti sad.gif
nu nieko, kita pirmadieni ir antradieni tikrai pasistengsiu būti thumbup.gif
man tai labai reikia patarimų, pratimų ir patirties....pasirodo iš tiesų nemoku su vaiku bendraut sad.gif
Atsakyti
Man tai vakar irgi labai patiko. Kažkaip pats pamatai savo silpnybes, stiprybes. PAtiko, kad dar ir kiti paaiškina kaip ir kas, nes pats ne visada supranti biggrin.gif PAtiko žaidimai. Šiaip ir treniruotės geros, kaip pvz, išeiti prieš auditoriją ir save pagirti. Žodžiu tai ne tik apie auklėjimą sužinom, bet ir apie save, įvertini šeimos santykius ar santykius su aplinkiniais thumbup.gif
Daabi, kitą kart kaip supratau dar bus ir apie "ne" sakymą bei ribų nustaytmas.
Atsakyti
Man irgi patiko, ypatingai praktines seminaru dalys. Kazkaip savarankiskai skaitomos knygos apie vaiku auklejima ir psichologija man nera tokios veiksmingos.
Laukiu kito pirmadienio
Atsakyti
Mamytės, ką uždavė namų darbų po seminaro "Pozityvi tėvystė"? Negalėjau būt iki galo, tai nespėjau išgirst smile.gif
Atsakyti
QUOTE(·..•SunShine•..· @ 2010 10 14, 13:08)
Mamytės, ką uždavė namų darbų po seminaro "Pozityvi tėvystė"? Negalėjau būt iki galo, tai nespėjau išgirst  smile.gif

Sveika,
Daugelis mamyčių nerado laiko augindamos vaikučius atlikti namų darbų, tad lektorė daugiau nebenorėjo apkrauti ir nieko nebeskyrė smile.gif Visą santrauką ir seminarų medžiagą ji pažadėjo atsiųsti kiekvienai emeilu asmeniškai smile.gif Tai laukim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Čia nuotaikai pakelti - pažiūrėkit, man kaip gražu wub.gif thumbup.gif
http://www.youtube.c...h?v=dcP2mdnYbcw
Atsakyti
* Klubo "Laiminga mama" atrimiausių numatomų veiklų planas:

* Spalio 11 d. pirmadienį, 18 val. tęsiasi seminaras "Pozityvi tėvystė".
* Spalio 12 d. antradienį, 18 val. tęsiasi seminaras "Pozityvi tėvystė".
* Spalio 19 d. antradienį, 11 val. paskaitėlė-diskusija "Seku seku pasaką".
Veda mama Ernesta Kazlauskienė
* Spalio 26 d. antradienį, 11 val. rankdarbių pamokėlė "Mokomės siuvinėti kryžiuku". Veda mama Diana Brazlauskienė
* Lapkričio 8 d. pirmadienį, 18 val. paskutinis seminaro užsiėmimas "Pozityvi tėvystė"

Išsamesnės informacijos apie kiekvieną susitikimą ieškokite tinklapyje
www.laimingamama.lt

* Spalio 20 d. 16.30 val. "Biblioterapija: kas tai, jos nauda" su psichologe,
perinatalinės ir ankstyvosios raidos konsultante Inga Drupiene.
Plačiau.
Atsakyti