Sveikues,
Malonu ir man cia apsilankyti.
Nezinau, kaip bus konkreciai man su rankdarbiukis kita uzsiemima, nes mano vaikas buna tik ant ranku. Na, bet Rusnei buti tarp vaiku didziausias malonumas.
Vakar ji sujuokino man poliklinikoje. Laukiau pas gydytoja as su Rusne ir atejo dar viena mamyte su 8 men mergyte. Rusnei tik akys suzibo pamacius kita lialia pradejo kalbinti. O toji mergyte eme ir nusisuko....
Taigi, mamyciu klubas mums su Rusne reikalingas bendravimui
QUOTE(Bielkastrielka @ 2010 04 23, 17:33)
Sveikues,
Nezinau, kaip bus konkreciai man su rankdarbiukis kita uzsiemima, nes mano vaikas buna tik ant ranku. Na, bet Rusnei buti tarp vaiku didziausias malonumas.
Vakar ji sujuokino man poliklinikoje. Laukiau pas gydytoja as su Rusne ir atejo dar viena mamyte su 8 men mergyte. Rusnei tik akys suzibo pamacius kita lialia pradejo kalbinti. O toji mergyte eme ir nusisuko....
Tikrai vaikučiams reikia kitų vaikučių, kad mokytųsi bendravimo Austėjai irgi padarė įtakos buvimas tarp vaikų. Žinoma, į gerąją pusę
QUOTE(·..SunShine..· @ 2010 04 23, 15:57)
Sveikos,
nagi kaip šalta namie, tai neatsitraukiu nuo šaldytuvo tik valgau valgau ir valgau
Užsiėmimas atrodo bus labai įdomus. Nesitikėjau, kad tokios gražios ir įdomios gėlės
nagi kaip šalta namie, tai neatsitraukiu nuo šaldytuvo tik valgau valgau ir valgau
Užsiėmimas atrodo bus labai įdomus. Nesitikėjau, kad tokios gražios ir įdomios gėlės
šildaisi šaldytuvo turiniu
Labai bijau ir tikiuos, kad viskas praeis sklandžiai
QUOTE(Bielkastrielka @ 2010 04 23, 17:33)
bendraujanti mergytė auga
Sveikos Mamos. Malonu, kad jau galima bendrauti forume. Ir labai dziaugiames puikia iniciatyva mamyciu klubo, dziaugiames prisijunge.
Mama Sandra ir Matukas
Mama Sandra ir Matukas
Labas vakariukas
Kaip smagu prisijungti i klubo pokalbius
Turetu idomus buti kitas susitikimas. Megstu rankdarbius. Tik ka daryti su mano velniukste, kad nelakstytu per visa teritorija pirmyn-atgal ir neprisidirbtu ko nors. Tiesa pasakius anos paskaitos beveik visos negirdejau . Tik kai Rugile pavargo tada jau prisedau (bet buvo jau pati pabaiga ). Gal kokiu valerijonu duot pauostyt, kad apsispakajintu
Kaip smagu prisijungti i klubo pokalbius
Turetu idomus buti kitas susitikimas. Megstu rankdarbius. Tik ka daryti su mano velniukste, kad nelakstytu per visa teritorija pirmyn-atgal ir neprisidirbtu ko nors. Tiesa pasakius anos paskaitos beveik visos negirdejau . Tik kai Rugile pavargo tada jau prisedau (bet buvo jau pati pabaiga ). Gal kokiu valerijonu duot pauostyt, kad apsispakajintu
QUOTE(SandiTukas @ 2010 04 23, 21:54)
Sveikos Mamos. Malonu, kad jau galima bendrauti forume. Ir labai dziaugiames puikia iniciatyva mamyciu klubo, dziaugiames prisijunge.
Mama Sandra ir Matukas
Mama Sandra ir Matukas
sveiki prisijungę
Mingailiux- nebus rami tavo mergytė ir su valerijonais man rodos
QUOTE(≈Dinka≈ @ 2010 04 23, 23:15)
Mingailiux- nebus rami tavo mergytė ir su valerijonais man rodos
Man ir taip rodos. Cia jau nepagydoma Mano genai
Siandien nuveziau pas senelius tai visa diena vaiksto po didelius plotus ir juokias. Bet taip besijuokiancios nebuvau dar maciusi. Eina (belekur) ir krizena pati su savimi, juokiasi mus pamaciusi, juokiasi meskiui. Nu kaip fainiai Tokia linksmuole (ir nesvarbu kad puse nakties prabliove ir pas tetuka ant ranku pragulejo negaledama uzmigt )
QUOTE(Mingailiux @ 2010 04 23, 22:25)
: Tokia linksmuole (ir nesvarbu kad puse nakties prabliove ir pas tetuka ant ranku pragulejo negaledama uzmigt )
tai pervargsta ji, todėl ir naktim blogiau miega.
Aš pagal savąjį taip sprendžiu...kai tik nusiduoda- naktim blaškos ir verkia...kai vakaras būna ramesnis- išmiega be atsikėlimų
Daabi- saldžių
man prasideda laikas SAU mažas jau lovoj, galiu daryt ką noriu, ramiai prie kompo, į dušą.....taigis- einu vyno taurę atsinešt
Labas rytas
Issimiegojom gerai. Diena puiki! Gyvenimas grazus
Issimiegojom gerai. Diena puiki! Gyvenimas grazus