Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių mamyčių klubas "Laiminga mama"

QUOTE(Coxe @ 2010 07 23, 15:54)
Nu ****, kitos nuotarukos tai tikrai ne iš dabartinio burbuliatoriaus  ax.gif Nebuvo nė vieno vaiko (apart mano)... bent jau nuo 18:30 iki 19:30  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Ot , kokie....Ir tikėk kuo nors dar.... blush2.gif tongue.gif
Na, kaip nepražiopsot to kito Burbuliatoriaus...
4u.gif
Atsakyti
Oj nezinau Denyxe, anksciau pas mus budavo skelbimuku laiptinej prikabintu... Reiktu paieskoti rimciau ir tikrai rasi, sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ka mamytes per savaitgali nuveiket? Mes tai namie ilsimes dviese su mazyliu, vienas kita auklejam lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaDiliene @ 2010 07 24, 17:49)
Oj nezinau Denyxe, anksciau pas mus budavo skelbimuku laiptinej prikabintu... Reiktu paieskoti rimciau ir tikrai rasi, sekmes  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Ka mamytes per savaitgali nuveiket? Mes tai namie ilsimes dviese su mazyliu, vienas kita auklejam  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kazin kuris kuri labiau aukleja? wink.gif

sveikutes. kaip man tie karsciai nusibodo sad.gif
Nei noro, nei jegu kazka daryti....ir dar siandien sirdis kazko permusineja, streikuoja sad.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaDiliene @ 2010 07 19, 19:31)
Labai malonu su jumis susipazinti smile.gif Kol mamyciu klubo senbuves atostogauja, as pabandysiu jas pavaduoti:DDDD
Esu Inga, viena is sesiu mamu klubo organizatoriu. Turiu labai aktyvu 1,5 metu berniuka ir gyvenam bent kolkas Siauliuose pietiniam rajone, prie Lyros smile.gif Jei kiltu mamytems noras kur nors sustikti, pasibuti su vaikuciais laukutyje seip draugiskai, tai galim susirasyti ir susibegti  susipazinti artimiau wink.gif
Klubas kolkas atostogauja, bet vistiek juk nuo mamytes pareigu nepabegsim ir nepaatostogausim smile.gif
Asmeniskai mano berniukui labai reikia vaiku ir draugu smile.gif

o kaip smagu, mes irgi prie Lyros gyvenam, mano bernuzeliui 15 menesiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos laimingos mamos. Karšta vasarėlė, ar ne? doh.gif
Beje, šaunu matyti naujų veidų (nikų smile.gif ) 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Ar teisingai suprantu, kad pagal viską, lyg ir, šį pirmadienį vėl turėtų būti burbuliatorius??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Coxe @ 2010 07 30, 14:00)
Sveikos. Ar teisingai suprantu, kad pagal viską, lyg ir, šį pirmadienį vėl turėtų būti burbuliatorius???  g.gif

Sveika,
taip, si pirmadieni - rugpjucio 2d 18.30 prie Savivaldybės fontanų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilencija @ 2010 07 30, 14:11)
Sveika,
taip, si pirmadieni - rugpjucio 2d 18.30 prie Savivaldybės fontanų. 4u.gif

Gal šį kartą bus daugiau dalyvaujančių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Coxe @ 2010 07 30, 14:37)
Gal šį kartą bus daugiau dalyvaujančių  blush2.gif

Tiekimes, nors as niekada nedalyvavau, tik teko nuotraukas matyt, kad buna isties smagi atrakcija thumbup.gif turiu daug burbulu (nuo vestuviu like) tad reik pakalbint draugus, bus smagiau smile.gif o ir paviesint sita reikaliuka reikia labiau wink.gif
Atsakyti
Mamos, darom myta- pirmadieni Burbuliatoriuj - ir susirinktu musu daugiau, ir smagiau. ka? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinka* @ 2010 07 31, 00:10)
Mamos, darom myta- pirmadieni Burbuliatoriuj - ir susirinktu musu daugiau, ir smagiau. ka?  bigsmile.gif

Jei nelis, tai mes su Domantuku rytoj prisijungsim Burbuliatoriuj smile.gif
Atsakyti
Kelintą valandą ir kur? Jei oras geras, jungsimės ir mes ax.gif
Atsakyti