Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių mamyčių klubas "Laiminga mama"

QUOTE(Coxe @ 2010 07 19, 14:19)
O čia kas per daiktas?  g.gif  Kad ir nebebus - norėčiau sužinoti  ax.gif

cia siek tiek info.

suzinojau, kad siandien bus. prie savivaldybes. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
o as kaip visad pareklamuosiu Bruklino akcijas ax.gif
si treciadieni (07 21) 10 -13h vaikiskoms prekems taikoma 50% nuolaidos. yra proga pigiau isigyti reikalingu daikteliu maziesiems mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2010 07 19, 16:41)
cia siek tiek info.

suzinojau, kad siandien bus. prie savivaldybes. 4u.gif

Kaaaaaip fainai. Būčiau žinojusi anksčiau - būčiau išsiruošus su savo chebra thumbup.gif
Atsakyti
Labai malonu su jumis susipazinti smile.gif Kol mamyciu klubo senbuves atostogauja, as pabandysiu jas pavaduoti:DDDD
Esu Inga, viena is sesiu mamu klubo organizatoriu. Turiu labai aktyvu 1,5 metu berniuka ir gyvenam bent kolkas Siauliuose pietiniam rajone, prie Lyros smile.gif Jei kiltu mamytems noras kur nors sustikti, pasibuti su vaikuciais laukutyje seip draugiskai, tai galim susirasyti ir susibegti susipazinti artimiau wink.gif
Klubas kolkas atostogauja, bet vistiek juk nuo mamytes pareigu nepabegsim ir nepaatostogausim smile.gif
Asmeniskai mano berniukui labai reikia vaiku ir draugu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilencija @ 2010 07 19, 17:26)
Sveikutes,
o as kaip visad pareklamuosiu Bruklino akcijas ax.gif
si treciadieni (07 21) 10 -13h vaikiskoms prekems taikoma 50% nuolaidos. yra proga pigiau isigyti reikalingu daikteliu maziesiems mirksiukas.gif

Dėkui, kad priminei mirksiukas.gif

Labutis visoms. Buvau dingusi iš eterio nemažai laiko....
Sveikos visos prisijungusios į šiuos pašnekesius laimingos mamytės.
Vasara- atostogų metas. Atostogaujame ir mes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Coxe @ 2010 07 19, 17:27)
Kaaaaaip fainai. Būčiau žinojusi anksčiau - būčiau išsiruošus su savo chebra  thumbup.gif

Labas rytas. Buvom vakar. Na, nesitikėjau, kad nieko nebus doh.gif Tryse burbulus pūtė lotuliukas.gif Mažiukas burbuliatoriukas gavosi iš to ax.gif
Atsakyti
Per mazai reklamos buvo, as net nezinojau kas tai tokio smile.gif Kazin kur mamytes randa informacijos apie Burbuliatoriu? smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Siandien kaime kad padarem burbuliatoriu, tai net kaimynai atejo is arciau pasiziuret- nu jau burbulu gausumas is mano burbuliatoriaus lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai Beržyne beburbuliuodama vaikų prisikviečiu lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos burbuliukes 4u.gif

na, ne i tema klausimelis.. galbut zinote, gal jusu name, gal pacios netycia nuomojate butuka 1 kambario?? zinau, kad yra pilna skelbimu, bet as ieskau kuo pigiau.. norim su mergaite iseiti...
Atsakyti
http://www_etaplius_...ino-siauliecius
Atsakyti
QUOTE(undinuks @ 2010 07 23, 14:13)

Nu ****, kitos nuotarukos tai tikrai ne iš dabartinio burbuliatoriaus ax.gif Nebuvo nė vieno vaiko (apart mano)... bent jau nuo 18:30 iki 19:30 doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti