Sveikos
Karščiai pakoreguoja laiką prie kompiuterio
Aš dėl to Burbuliatoriaus irgi vis nepataikau... Kažin, ar aplamai vyksta... Per Mindaugo karūnavimą sako, buvo...
Sveikos visos, naujai prisijungusios
Tiesa, gal kuri esat buvus vaikų sanatorijoj Druskininkuose ? Kaip ten viskas ? Druskininkuose esu buvus tik vaikystėj... Ir tai, pionierių stovykloj...
Gal galit padėt vienam konkursiuke, jei esat prisijungusios FB ?
http://www.facebook....p;id=1294316057
Mano mergytė su drauge voverytė. Reikia spaust "patinka" Jei nesunku....
QUOTE(undinuks @ 2010 07 17, 15:38)
Gal galit padėt vienam konkursiuke, jei esat prisijungusios FB ?
http://www.facebook....p;id=1294316057
Mano mergytė su drauge voverytė. Reikia spaust "patinka" Jei nesunku....
Labutis,
prabalsuota
Prabalsavom
karalaitew, vilencija, labai aciu Nors mazai sansu pasivyt... Bet reikia bandyt
Grizom is miesto sventes... Karsta...
Grizom is miesto sventes... Karsta...
Sveikos visos naujos bei senosios laimingu mamu klubo mamytes Labai dziaugiuosi, kad cia taip smagiai snekuciuojates ir be musu klubo organizatoriu Saunu, kad yra aktyviu, bendrauti norinciu mamyciu
Kas gero pas visas, karsciai dar neisvargino? Kaip auga maziukai?
Beje, butu labai smagu jei naujai prisijungusios mamytes parasytu apie save bei savo maziukus ka nors daugiau, butu proga labiau jus pazinti
Sauletu, bet ne perkarstu dienu visoms
Kas gero pas visas, karsciai dar neisvargino? Kaip auga maziukai?
Beje, butu labai smagu jei naujai prisijungusios mamytes parasytu apie save bei savo maziukus ka nors daugiau, butu proga labiau jus pazinti
Sauletu, bet ne perkarstu dienu visoms
QUOTE(IngaDiliene @ 2010 07 18, 21:54)
Pirma aš Gyvenam Kuršėnuose jau 4 metai. Auginu du vaikus - šešių metų su biškutuka sūnų ir metų ir trupučio dukrą
Tiesa, gal kuri esat buvus vaikų sanatorijoj Druskininkuose ? Kaip ten viskas ? Druskininkuose esu buvus tik vaikystėj... Ir tai, pionierių stovykloj...
Sveikutes, miela, kad priemet i savo buri bet ziuriu, tikrai retokai cia uzsukat visos as cia bunu, galima sakyti, visa diena.. sedziu darbelyje vienui viena, tai kazkaip reikia praskaidrint nuotaika
As esu buvusi druskininkuose vaiku sanatorijoj.. nu man ziauriai patiko.. tiesa, man, tiksliai nepamenu, bet buvo apie 14-15 metu kazkur.. jei nemeluoju.. ir proceduros man ten labai patiko, ir aplinka viska.. eidavom i miesta pasivaiksciot, i turgu.. nu laaabai patiko.. saunus prisiminimai..
pasakoju apie saviske mergaiciuke... Taigis, turiu dukruze, kuriai dabar jau 1,5 metuku... yra ziauriai paselusi mergaite...
Dabar gyvenu simses rajone, taciau.. susikloste tokios aplinkybes, kad issikraustyt galvojam su brangiausiaja dukryte... taigis, tikriausiai greitu metu ieskosim draugu kazkur prie akropolio
Sveikutes, miela, kad priemet i savo buri bet ziuriu, tikrai retokai cia uzsukat visos as cia bunu, galima sakyti, visa diena.. sedziu darbelyje vienui viena, tai kazkaip reikia praskaidrint nuotaika
As esu buvusi druskininkuose vaiku sanatorijoj.. nu man ziauriai patiko.. tiesa, man, tiksliai nepamenu, bet buvo apie 14-15 metu kazkur.. jei nemeluoju.. ir proceduros man ten labai patiko, ir aplinka viska.. eidavom i miesta pasivaiksciot, i turgu.. nu laaabai patiko.. saunus prisiminimai..
pasakoju apie saviske mergaiciuke... Taigis, turiu dukruze, kuriai dabar jau 1,5 metuku... yra ziauriai paselusi mergaite...
Dabar gyvenu simses rajone, taciau.. susikloste tokios aplinkybes, kad issikraustyt galvojam su brangiausiaja dukryte... taigis, tikriausiai greitu metu ieskosim draugu kazkur prie akropolio
Coxe, denyxe, smagu susipažint
Sveikutės,
taip jau nutiko, kad šiuo metu gyvenu radviliškyje, tačiau labai tikiuosi artimiausiu metu grįžti atgal į Šiaulius..
Auginu berniuką spinduliuką rugsėjo 30d jau bus 2 metukai Labai greitai laikas lekia, taigi greit teks grįžti darban..
taip jau nutiko, kad šiuo metu gyvenu radviliškyje, tačiau labai tikiuosi artimiausiu metu grįžti atgal į Šiaulius..
Auginu berniuką spinduliuką rugsėjo 30d jau bus 2 metukai Labai greitai laikas lekia, taigi greit teks grįžti darban..
tai ar bus burbuliatorius ar nebe?
sveikos, beje
sveikos, beje
QUOTE(bim-bam @ 2010 07 19, 16:10)
O čia kas per daiktas? Kad ir nebebus - norėčiau sužinoti