Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių mamyčių klubas "Laiminga mama"

QUOTE(≈Dinka≈ @ 2010 06 12, 01:08)
ar šiandien varysit?  mirksiukas.gif

Negalejom siame turgelyje sudalyvauti, nes vaziavom pas senelius smile.gif Ar kas nors buvote nuvyke paprekiauti? Kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaDiliene @ 2010 06 13, 14:05)
Negalejom siame turgelyje sudalyvauti, nes vaziavom pas senelius smile.gif Ar kas nors buvote nuvyke paprekiauti? Kokie atsiliepimai? smile.gif

As sestadieni dirbau, tad buvau nuejus paziureti ir i turgeli, bet buvo tik 1 mamyte verysad.gif
Ir vis dar kaba skelbimas, kad Mamyciu turgeliai vyks kiekviena sestadieni 11-14h. bet reklamos tikrai mazoka, tad kazi kiek ten mamyciu susirinks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaDiliene @ 2010 06 13, 14:05)

nebuvau, nes patys isvykom 4u.gif

QUOTE(vilencija @ 2010 06 13, 20:56)
As sestadieni dirbau, tad buvau nuejus paziureti ir i turgeli, bet buvo tik 1 mamyte  verysad.gif
Ir vis dar kaba skelbimas, kad Mamyciu turgeliai vyks kiekviena sestadieni 11-14h. bet reklamos tikrai mazoka, tad kazi kiek ten mamyciu susirinks  unsure.gif

ojei, tik viena mamytė? blink.gif tai jai labai liūdna turėjo būt doh.gif
ar ta pati, kaip anąkart, ar kokia nauja mamytė? ax.gif
Atsakyti

nauja, man tikrai nematyta mamyte. ax.gif
Atsakyti
Nieko tokio, pasiplanuosim kada vel visos galim nuvaziuoti ir galesim visos draugiskai paprekiauti ir paplepeti smile.gif

Kokie mamyciu planai vasarai? Gal suplanave jau atostogas? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaDiliene @ 2010 06 14, 08:24)
Nieko tokio, pasiplanuosim kada vel visos galim nuvaziuoti ir galesim visos draugiskai paprekiauti ir paplepeti smile.gif

Kokie mamyciu planai vasarai? Gal suplanave jau atostogas?  4u.gif  4u.gif  4u.gif

jop- kai musu daugiau- smagiau...wink.gif

atostogu dar neplanuoju, vyras atostogaus rugpjucio vidury- tada prie juros nuvaziuosim. o daugiau- planai pas mane pradedami delioti kiekviena ryta, kai pro langa matau, koks oras. Ir tokie trumpalaikiai- tai dienai lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes ir megstam ekspromtu susiplanuoti mazytes atostogas smile.gif

Kazin kur visos mamytes dingo? Dviese bendraujames 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaDiliene @ 2010 06 14, 20:31)

Kazin kur visos mamytes dingo? Dviese bendraujames  4u.gif

Matyt, jau atostogauja sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilencija @ 2010 06 15, 09:42)
Matyt, jau atostogauja  sunglasses2.gif

atostogos be kompiuterio irgi gerai lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikiuosi pailses ir gryzusios brukstels pora zodeliu, ispudzius pasipasakos wink.gif
Atsakyti
kazin kur dingo visos mamytes? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaDiliene @ 2010 06 22, 19:55)
kazin kur dingo visos mamytes? smile.gif

O ką tu čia veiki? Marš gimtadienio torto valgyt mirksiukas.gif

Prie to pačio pasveikinsiu ir čia:

Su uogienės diena!!!!!
user posted image
Atsakyti