Malonu vėl matyt Dinka
O susitikimas buvo tikrai puikus Mano didžioji jau išbandė kvepaliukus, nors iš pradžių galvojo, kad ten ampulė ir bijojo paliesti Sakė ir kremą gausiu duoti pabandyti, kai išsimaudys
QUOTE(daabi @ 2010 04 21, 19:27)
Tas nikas ir daug grazesnis, ir zinom kas cia , nes siejas su vardu
agu, ačiū. Geriau jaučiuos pati
QUOTE(Mulan @ 2010 04 21, 19:44)
Malonu vėl matyt Dinka
O susitikimas buvo tikrai puikus Mano didžioji jau išbandė kvepaliukus, nors iš pradžių galvojo, kad ten ampulė ir bijojo paliesti Sakė ir kremą gausiu duoti pabandyti, kai išsimaudys
ot, tos moterys
sveikatytes Aironiukui salta labai brrr... pas mus namie +16 tik, tai su dviem megztiniais ir vilnonem kojinem sedziu
jau apziurejau nuotraukas butu fainai kad dar ir pakomentuoti galetume nuotraukas, labai fainos jos Inga, maciau tu, atrodo, fotkinai mano padauza, gal galetum i emeila imesti foto kur jis matosi
jau apziurejau nuotraukas butu fainai kad dar ir pakomentuoti galetume nuotraukas, labai fainos jos Inga, maciau tu, atrodo, fotkinai mano padauza, gal galetum i emeila imesti foto kur jis matosi
QUOTE(Dange* @ 2010 04 22, 12:41)
sveikatytes Aironiukui salta labai brrr... pas mus namie +16 tik, tai su dviem megztiniais ir vilnonem kojinem sedziu
Man ir tokios gražios tos nuotraukytės, kad net žiurejau kelis syk ir vyra isverciau is lovos, kad pazetu Nu neiskenciau nepasidziaugus Klausiu jo, sakau ar cia man tik taip grazu kai savas klubas ar visiem
O puslapiuko naujo darbus jau tuoj pradesim su Lina, noretusi greiciau, bet nesigauna Tai koki mėnesiuka max luktelkit ir tada jau tikrai bus galima komentuot, diskutuot, ka tik noresim... nes nebebus apribojimu kaip dabar ir tokio sudetingo darbo
Kaip Jūs ten laikotės visos? Maniskis tai prastai, tik aš jau šnd atsipūtus nuo klubo tai
Papildyta:
QUOTE(Mulan @ 2010 04 21, 19:44)
Malonu vėl matyt Dinka
Tai jo, viena panelytė ir labai buvo susidomejus mano pakabuku per kluba Uztat man biskiuka truksta mergikes ir tu visu roziniu grozybiu, kai tu bernus auginu Nes ka, nei idomu jam kokias kelnes nupirkt, nei ka pasitarsi... sako, nu mama, koks man skirtumas, tipo atstok
Papildyta:
QUOTE(IngaDiliene @ 2010 04 22, 15:15)
Inga, ka ten nagrineji vienoj fotkej pasilenkus?
Kurioj as ten pasilenkus? Neatkreipiau demesio kazkaip Zinau tik tiek, kad klube stengiausi kuo daugiau padaryti graziu nuotraukyciu bei pabendrauti su mamytem ir ju vaikuciais
Pasidariau isvada, kad labai saunios bei draugiskos mamytes lanko musu kluba
Mano Domantukas katik ismoko vaikscioti, tad laksto kaip drasus kiskis po namus Tai dabar tokios dziugios akimirkos mums namie Manau mamytes supras mano dziaugsma
Pasidariau isvada, kad labai saunios bei draugiskos mamytes lanko musu kluba
Mano Domantukas katik ismoko vaikscioti, tad laksto kaip drasus kiskis po namus Tai dabar tokios dziugios akimirkos mums namie Manau mamytes supras mano dziaugsma
Artėja viena gražiausių pavasario švenčių- Mamytės diena. Tą dieną įprasta dovanoti gėles. Šįkart kviečiame į mamų susitikimą, kurio metu pasiūlysime gėlytę pagaminti pačioms- galbūt sau, galbūt mamai, galbūt draugei, kuri ruošiasi tapti mama....
Balandžio 27 dieną, 11 val., Euroopoje (Aido g. 8, PC Akropolis, Akropolio aikštė III-09), vyks Šiaulių mamų klubo Laiminga mama susitikimas, kuriame visas norinčias mamytes pakviesime užsiimti rankdarbiu- versime iš karoliukų gėlytę. Kaip visa tai daryti- parodys ir papasakos viešnia Sigita.
Visas norinčias ir galinčias atvykti mamas bei nėštukes numatytą dieną į susitikimą, kviečiame iki balandžio 26 dienos, 13 val. registruotis e-paštu: laimingamama@gmail.com(nurodykite savo vardą, pavardę, vaikučių vardus bei amžių) arba telefonu 8-615 42419. Taip pat prašau nurodyti ar pageidausite gaminti gėlytę ar ne.
Susitikimo paramos mokestis - 15 Lt. Į kainą įskaičiuota: vaikučio žaidimas Euroopoje, priemonės rankdarbiui, pamokėlė.
Kviečiame!!!
Balandžio 27 dieną, 11 val., Euroopoje (Aido g. 8, PC Akropolis, Akropolio aikštė III-09), vyks Šiaulių mamų klubo Laiminga mama susitikimas, kuriame visas norinčias mamytes pakviesime užsiimti rankdarbiu- versime iš karoliukų gėlytę. Kaip visa tai daryti- parodys ir papasakos viešnia Sigita.
Visas norinčias ir galinčias atvykti mamas bei nėštukes numatytą dieną į susitikimą, kviečiame iki balandžio 26 dienos, 13 val. registruotis e-paštu: laimingamama@gmail.com(nurodykite savo vardą, pavardę, vaikučių vardus bei amžių) arba telefonu 8-615 42419. Taip pat prašau nurodyti ar pageidausite gaminti gėlytę ar ne.
Susitikimo paramos mokestis - 15 Lt. Į kainą įskaičiuota: vaikučio žaidimas Euroopoje, priemonės rankdarbiui, pamokėlė.
Kviečiame!!!
dideliausi sveikinimai Domantukui ir mamytei
labai faina, kad is karoliuku versime gelytes jau laukiu antradienio
nu bet salta salta salta kaip
labai faina, kad is karoliuku versime gelytes jau laukiu antradienio
nu bet salta salta salta kaip
Sveikos,
nagi kaip šalta namie, tai neatsitraukiu nuo šaldytuvo tik valgau valgau ir valgau
Užsiėmimas atrodo bus labai įdomus. Nesitikėjau, kad tokios gražios ir įdomios gėlės
nagi kaip šalta namie, tai neatsitraukiu nuo šaldytuvo tik valgau valgau ir valgau
Užsiėmimas atrodo bus labai įdomus. Nesitikėjau, kad tokios gražios ir įdomios gėlės