Sveikos,
gal kuri po šios dienos susitikimo priglaudėte Austėjos žaislo detalę - mėlyną apskritimą su geltonu burbulu vidury?
Vat ir mane domino,kokia būtų kaina,jei ateičiau su 2 vaikučiais .
Gaila,vis neišeina prisijungti.Bet manau,kad ateityje tikrai apsilankysim jūsų organizuojamuose susitikimuose.Šaunuolės mamos,kad tokį dalyką įsteigėte Šiauliuose .
Gaila,vis neišeina prisijungti.Bet manau,kad ateityje tikrai apsilankysim jūsų organizuojamuose susitikimuose.Šaunuolės mamos,kad tokį dalyką įsteigėte Šiauliuose .
QUOTE(vyšnelė @ 2010 05 19, 13:58)
Vat ir mane domino,kokia būtų kaina,jei ateičiau su 2 vaikučiais .
Nepriklausomai nuo vaikučių skaičiaus, ar mama be vaikučių, ar nėštukė kaina visiems vienoda 15 Lt
Laukiame prisijungiant
Labai liudna, kad negalejau sudalyvauti mamu klubo susitikime vaikas uzkliuvo uz kompiuterio laido ir kartu su kompiuteriu krito ant zemes. Vaikui nieko, o kompiuteris nebeisijunge. Teko skubiai vaziuoti pas meistrus tvarkyti, nes siuo metu rasau bakalauro darba, tad kompiuteris man gyvybiskai reikalingas.
O kaip jus pasibuvote, kokie atsiliepimai po akmeneliu dazymo? Labai laukiu nuotrauku is susitikimo
O kaip jus pasibuvote, kokie atsiliepimai po akmeneliu dazymo? Labai laukiu nuotrauku is susitikimo
Teko skubiai vaziuoti, bet sutvarke, jau apie pietus turejau vel veikianti kompiuteri. Streso buvo belenkiek, nes kompiuteris mano pagrindine darbo priemone, o dabar kaip tycia bakalauro rasymo paskutines dienos, rytoj jau priduodu darbo vadovei...
Nezinau ka butu teke daryti, buvau jau is Omnitel nauja kompiuteri uzsakiusi
Ale saulute islindo, vasara atejo pas mus.
Ziuriu, mamyciu cia sedinciu maziau, turbut visos su vaikuciais po laukuti vaiksto
Ausra musu saunuole, turejo viena pati viska suorganizuoti ir padaryti del praeito susitikimo, jauciuosi nesmagiai, kad man taip nutiko
Nezinau ka butu teke daryti, buvau jau is Omnitel nauja kompiuteri uzsakiusi
Ale saulute islindo, vasara atejo pas mus.
Ziuriu, mamyciu cia sedinciu maziau, turbut visos su vaikuciais po laukuti vaiksto
Ausra musu saunuole, turejo viena pati viska suorganizuoti ir padaryti del praeito susitikimo, jauciuosi nesmagiai, kad man taip nutiko
Sveika, Ingute. Dziaugiuosi, kad darbas jau priduotas. Gerai pazistu ta jausma. Todel nuosirdziai sveikinu - daugiau nei puse darbo padaryta.
sveikutes
Ir as uz tave dziaugiuos Inga gali dabar atsipusti truputi
o mes tai per dienas gastroliuojam,dar i darbely nueinu tai dienos lekia labai greitai sestadieni planuojam su erossa i kina eiti " seksa ir miesta" paziureti gal dar kuri planuojat eiti
o savaitgali tai smagu turetu but vaiku diena visur daug koncertu tai nuo pat ryto jau planu turim.
Ir as uz tave dziaugiuos Inga gali dabar atsipusti truputi
o mes tai per dienas gastroliuojam,dar i darbely nueinu tai dienos lekia labai greitai sestadieni planuojam su erossa i kina eiti " seksa ir miesta" paziureti gal dar kuri planuojat eiti
o savaitgali tai smagu turetu but vaiku diena visur daug koncertu tai nuo pat ryto jau planu turim.