Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių mamyčių klubas "Laiminga mama"

Sveikos,

gal kuri po šios dienos susitikimo priglaudėte Austėjos žaislo detalę - mėlyną apskritimą su geltonu burbulu vidury? ax.gif
Atsakyti
Vat ir mane domino,kokia būtų kaina,jei ateičiau su 2 vaikučiais rolleyes.gif .
Gaila,vis neišeina prisijungti.Bet manau,kad ateityje tikrai apsilankysim jūsų organizuojamuose susitikimuose.Šaunuolės mamos,kad tokį dalyką įsteigėte Šiauliuose thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2010 05 19, 13:58)
Vat ir mane domino,kokia būtų kaina,jei ateičiau su 2 vaikučiais rolleyes.gif .
Gaila,vis neišeina prisijungti.Bet manau,kad ateityje tikrai apsilankysim jūsų organizuojamuose susitikimuose.Šaunuolės mamos,kad tokį dalyką įsteigėte Šiauliuose thumbup.gif .

Nepriklausomai nuo vaikučių skaičiaus, ar mama be vaikučių, ar nėštukė kaina visiems vienoda 15 Lt wink.gif
Laukiame prisijungiant 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ·..•SunShine•..·: 19 gegužės 2010 - 13:15
Labai liudna, kad negalejau sudalyvauti mamu klubo susitikime verysad.gif vaikas uzkliuvo uz kompiuterio laido ir kartu su kompiuteriu krito ant zemes. Vaikui nieko, o kompiuteris nebeisijunge. Teko skubiai vaziuoti pas meistrus tvarkyti, nes siuo metu rasau bakalauro darba, tad kompiuteris man gyvybiskai reikalingas.

O kaip jus pasibuvote, kokie atsiliepimai po akmeneliu dazymo? Labai laukiu nuotrauku is susitikimo wink.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
Vakar labai smagu man buvo paimti teptuka i rankas ir pabandyti piesti biggrin.gif jau turiu minciu kaip papuosti tevu kiema thumbup.gif ir mamyciu dar daugiau prisijunge clap.gif
Inga kaip sekesi tvarkyti kompa ,ar viskas gerai?
geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
Teko skubiai vaziuoti, bet sutvarke, jau apie pietus turejau vel veikianti kompiuteri. Streso buvo belenkiek, nes kompiuteris mano pagrindine darbo priemone, o dabar kaip tycia bakalauro rasymo paskutines dienos, rytoj jau priduodu darbo vadovei...
Nezinau ka butu teke daryti, buvau jau is Omnitel nauja kompiuteri uzsakiusi smile.gif
Ale saulute islindo, vasara atejo pas mus.
Ziuriu, mamyciu cia sedinciu maziau, turbut visos su vaikuciais po laukuti vaiksto smile.gif

Ausra musu saunuole, turejo viena pati viska suorganizuoti ir padaryti del praeito susitikimo, jauciuosi nesmagiai, kad man taip nutiko sad.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif

Kur visos mamytės? smile.gif
Atsakyti
Uzsiemusios su seimomis turbut wink.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes!
Ar dar esate cia? Pabendraukim smile.gif

As jau parasiau savo bakalauro darba, beliko apsiginti, tai siek tiek daugiau laisvo laiko turiu dabar,
Kas pas jus naujo? Kaip vaikuciai auga? Kaip dieneles leidziat, kur atostogas planuojat? smile.gif
Atsakyti
Sveika, Ingute. Dziaugiuosi, kad darbas jau priduotas. Gerai pazistu ta jausma. Todel nuosirdziai sveikinu - daugiau nei puse darbo padaryta. drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
Ir as uz tave dziaugiuos Inga thumbup.gif gali dabar atsipusti truputi mirksiukas.gif
o mes tai per dienas gastroliuojam,dar i darbely nueinu tai dienos lekia labai greitai blink.gif sestadieni planuojam su erossa i kina eiti " seksa ir miesta" paziureti thumbup.gif gal dar kuri planuojat eiti g.gif
o savaitgali tai smagu turetu but vaiku diena visur daug koncertu thumbup.gif tai nuo pat ryto jau planu turim.
Atsakyti
sveikutes,kaip besilaikot?
gaila kad nepavyko susitikimo suorganizuoti sia savaite,bet linkiu jums gero laiko mamytes 4u.gif smagiai pasibukit drinks_cheers.gif o mes jau sia savaite isvaziuojam visam menesiui tad neatvyksime smile.gif
lauksim nauju susitikimu thumbup.gif
Atsakyti