Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių mamyčių klubas "Laiminga mama"

Sveikos mamytes,
kaip laikotes, kas naujo pas jus? 4u.gif Man kelinta diena galva nepraeina, vaistai nepadeda. Gal zinote kokiu netradiciniu gydymo budu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaDiliene @ 2010 05 15, 13:02)
Sveikos mamytes,
kaip laikotes, kas naujo pas jus? 4u.gif  Man kelinta diena galva nepraeina, vaistai nepadeda. Gal zinote kokiu netradiciniu gydymo budu?  ax.gif

Užlaikyk vyrą ilgiau namie wink.gif
Te balioniuką 4u.gif - man irgi kartais užeina įvairūs skausmeliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vission @ 2010 05 14, 23:54)
Nea, ne nertus  ax.gif Reikėtų kada pakalbėti susitikus, tik kur  g.gif

Tai galim treciadieni per susitikima
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Labai grazios nuotraukos is praeito uzsiemimo. Gal butu galima gauti ?
Atsakyti
QUOTE(K_margo @ 2010 05 15, 15:48)
Tai galim treciadieni per susitikima

Manau, kad šį trečiadienį nebūsim, neišeina man rankdarbių su vaiku jokių daryti doh.gif
Kaip mamyčių savaitgalis?
Atsakyti
Sveikutes
QUOTE(Vission @ 2010 05 16, 16:18)
Manau, kad šį trečiadienį nebūsim, neišeina man rankdarbių su vaiku jokių daryti  doh.gif
Kaip mamyčių savaitgalis?

Tai mums irgi neiseina daryt jokiu rankdarbiu. Bet uztat kaip smagu pasitusint Rugilei. As tai greiciausiai eisiu. Atvarykit ir jus. Busim ne vieni tokie, neuzsiiminejantys rankdarbiais wink.gif
Atsakyti
Mes randam kur pigiau pasitūsinti blush2.gif
Atsakyti
sveikutes, berzynelyje radau skelbimuka, kadrenkasi siauliu mamytes, gal noretume ir mes prisijungti, nors mano vaikiukai jau paauge gal mes ir per dideli, mazikei 1m7men o didzkiui beveik 4 metukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasbe @ 2010 05 17, 13:35)
sveikutes, berzynelyje radau skelbimuka, kadrenkasi siauliu mamytes, gal noretume ir mes prisijungti, nors mano vaikiukai jau paauge gal mes ir per dideli, mazikei 1m7men o didzkiui beveik 4 metukai smile.gif

Sveiki.
Tikrai nei per dideli, nei per maži- rankiasi pas mus visokio amžiaus vaikučiai wink.gif
Mielai lauksim ateinant trečiadienį į susitikimą thumbup.gif
Atsakyti
dar norejau paklausti 15lt, cia kainuojamamai su vienu vaikuciu o jei pas mane 2 vaikai? o tai renginio metu ten mamytes uzsiima rankdarbiais o vaikuciai patys zaidzia, ar kas juos priziuri?
Atsakyti
Sveiki, dziugu, kad prisijunget prie musu smile.gif 4u.gif
Nepriklausomai kiek vaikuciu atsivesit, kaina bus ta pati kaip ir visiems, tik 15 lt smile.gif Viskas iskaiciuota smile.gif
Vaikuciai zaidzia savarankiskai, arba priziuri studentes smile.gif
Maniskiui net nereikia mamytes, kai tiek daug draugu aplink smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasbe @ 2010 05 17, 13:35)

Sveika. Jei ketinate dalyvauti mūsų užsiėmime trečiadienį, prašau, užsiregistruokite e-paštu laimingamama@gmail.com. Nurodykite savo vardą, pavardę, vaikučių amžių bei vardus 4u.gif
Atsakyti