Sveikos mamytes,
kaip laikotes, kas naujo pas jus? Man kelinta diena galva nepraeina, vaistai nepadeda. Gal zinote kokiu netradiciniu gydymo budu?
QUOTE(IngaDiliene @ 2010 05 15, 13:02)
Sveikos mamytes,
kaip laikotes, kas naujo pas jus? Man kelinta diena galva nepraeina, vaistai nepadeda. Gal zinote kokiu netradiciniu gydymo budu?
Užlaikyk vyrą ilgiau namie
Te balioniuką - man irgi kartais užeina įvairūs skausmeliai
QUOTE(Vission @ 2010 05 14, 23:54)
Nea, ne nertus Reikėtų kada pakalbėti susitikus, tik kur
Tai galim treciadieni per susitikima
QUOTE(K_margo @ 2010 05 15, 15:48)
Tai galim treciadieni per susitikima
Manau, kad šį trečiadienį nebūsim, neišeina man rankdarbių su vaiku jokių daryti
Kaip mamyčių savaitgalis?
Sveikutes
Tai mums irgi neiseina daryt jokiu rankdarbiu. Bet uztat kaip smagu pasitusint Rugilei. As tai greiciausiai eisiu. Atvarykit ir jus. Busim ne vieni tokie, neuzsiiminejantys rankdarbiais
QUOTE(Vission @ 2010 05 16, 16:18)
Manau, kad šį trečiadienį nebūsim, neišeina man rankdarbių su vaiku jokių daryti
Tai mums irgi neiseina daryt jokiu rankdarbiu. Bet uztat kaip smagu pasitusint Rugilei. As tai greiciausiai eisiu. Atvarykit ir jus. Busim ne vieni tokie, neuzsiiminejantys rankdarbiais
QUOTE(rasbe @ 2010 05 17, 13:35)
sveikutes, berzynelyje radau skelbimuka, kadrenkasi siauliu mamytes, gal noretume ir mes prisijungti, nors mano vaikiukai jau paauge gal mes ir per dideli, mazikei 1m7men o didzkiui beveik 4 metukai
Sveiki.
Tikrai nei per dideli, nei per maži- rankiasi pas mus visokio amžiaus vaikučiai
Mielai lauksim ateinant trečiadienį į susitikimą
QUOTE(rasbe @ 2010 05 17, 13:35)
sveikutes, berzynelyje radau skelbimuka, kadrenkasi siauliu mamytes, gal noretume ir mes prisijungti, nors mano vaikiukai jau paauge gal mes ir per dideli, mazikei 1m7men o didzkiui beveik 4 metukai
Sveika. Jei ketinate dalyvauti mūsų užsiėmime trečiadienį, prašau, užsiregistruokite e-paštu laimingamama@gmail.com. Nurodykite savo vardą, pavardę, vaikučių amžių bei vardus