Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių mamyčių klubas "Laiminga mama"

QUOTE(≈Dinka≈ @ 2010 05 05, 18:12)
ateisim ateisim. kaip bus po to nezinau- bet susitikimo nepraleisiu wink.gif
nu mum bus gerai ir su rankena, netrukdys mums ten pasivartyt....O apranga vaikui, ar mamai turi buti patogi? A?

jop, graziai patys radiatoriai atrodo- p va sienos- kaip is po karo....divejuose kambariuose jau remontas buvo padarytas- tai ten teks is naujo siena lygint ir tapetuot....gerai, kad kiti du kambariai be remonto buvo- tai viskas kartu. Dabar su nekantrumu lauksiu rytojaus, kai pajungs sistema, ar nepraleidzia reikes tikrint. Siandien baige darbus pries pusvalandi- tai jau Silumos tinklai nebedirbo, nebepajunge siandien  doh.gif  butu iskart santechnikas paziurejes viska, o jei rytoj kas- tai ojojoi, kiek man bus streso. Nu tikiuos, viskas oki, nes anam bute keitem- tai viskas ciki buvo  drinks_cheers.gif
nu sory- issipleciau- neidomu skaityt  doh.gif  lotuliukas.gif

Nu tai liuks dabar su baisiom sienom, bet užtat naujais radiatoriais thumbup.gif
O apranga aišku geriau laisviau, nereikia ten būtinai sportinės ar ko, bet ne susijonu, nes nekaip būtų lotuliukas.gif Tai aš su džinsais eisiu, svarbu, kad su kelnėm lotuliukas.gif O mažius su giedrutėm arba vien kelnikėm smile.gif Nors maniškis jau per didelis sportuot ten, nebetelpam į amžių, tai jį tik šiaip žadu pašokdint ant kamuoliuko jei norės ir pats veršis g.gif
Ojatau, žiūriu, vyro nicu pavariau doh.gif Mat prie jo kompo prisėdau lotuliukas.gif Bet čia daabi pasisakė drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donatasb: 05 gegužės 2010 - 18:58
Laba diena
Mes irgi turbut neateisim si karta i Euroopa ax.gif

Dinka, o kodel is karto nekeitet radiatoriu pries remontus? Ir kas ten taip jums keicia juos, kad sienas isgadino? Mano tevas su MV keite pas tevus visus radiatorius tai tikrai remontu nereikejo perdaryt. Gal kaip sau dare tai pasaugojo viska ax.gif
Atsakyti
Mes ir pasuojam su Euroopa, reikės Dinkai su kamuoliu gimtadienyje pratimus rodyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatasb @ 2010 05 05, 20:56)

O apranga aišku geriau laisviau, nereikia ten būtinai sportinės ar ko, bet ne susijonu, nes nekaip būtų  lotuliukas.gif

ol kas nekaip būtųsmile.gif))
žiūrint koks sijonas:)

esu buvus iš tikro mankštose,masažuos su vaiku 4u.gif ant kamuolių irgi ne kartą, kaip ir viskas aišku, bet ji tik ateisiu, jei tik galėsiu,- dėl kompanijos visada
Atsakyti
Niu kadangi del labai rimtos ir tikrai svarbios sventes dalis mamyciu negales atvaziuoti i kluba, tai siulau kitoms laisvoms bei energingoms mamytems atsiraitoti rankoves ir kibti i nauju klubo nariu paieska 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Manau, kad vistiek susirinksim ir susitikimas tikrai pavyks biggrin.gif
Bent jau mes su Ausra klube busime tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatasb @ 2010 05 05, 19:56)
Ojatau, žiūriu, vyro nicu pavariau doh.gif Mat prie jo kompo prisėdau lotuliukas.gif Bet čia daabi pasisakė drinks_cheers.gif

tai viskas aisku- as bent jau del niko iskart supratau wink.gif

QUOTE(Mingailiux @ 2010 05 05, 20:24)
Dinka, o kodel is karto nekeitet radiatoriu pries remontus? Ir kas ten taip jums keicia juos, kad sienas isgadino? Mano tevas su MV keite pas tevus visus radiatorius tai tikrai remontu nereikejo perdaryt. Gal kaip sau dare tai pasaugojo viska  ax.gif

nekeitem todel, kad buta nusipirkom lapkricio gale ir nuo gruodzio remontus darem- pats sildymo sezonas, ir islaidimas sistemos siaip - kad pasikeisti radiatorisu, o ne del to, kad avarija- butu kainaves labai brangiai. sienu neisgadino, tiesiog buvo labai ilgi viengubi radiatoriai, o dabar susidejo trumpi, kai kur dvigubi- dar trumpesni. Liko atviros vietos, kur per remontus buvo neimanoma prieiti ir sutvarkyti sienu. Naturalu ir normalu. Noreciau paziuret, kaip reiktu bute padaryt remonta, ir uz radiatoriu taip pat, kad juos nuemus- tose vietose nereiktu perklijuot tapetu lotuliukas.gif noriu ir as tokiu auksarankiu meistru thumbup.gif

QUOTE(dalyyvė @ 2010 05 05, 20:35)
esu buvus iš tikro mankštose,masažuos su vaiku  4u.gif ant kamuolių irgi ne kartą, kaip ir viskas aišku, bet ji tik ateisiu, jei tik galėsiu,- dėl kompanijos visada

del kompanijos yra gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(≈Dinka≈ @ 2010 05 06, 00:45)
tai viskas aisku- as bent jau del niko iskart supratau wink.gif
nekeitem todel, kad buta nusipirkom lapkricio gale ir nuo gruodzio remontus darem- pats sildymo sezonas, ir islaidimas sistemos siaip - kad pasikeisti radiatorisu, o ne del to, kad avarija- butu kainaves labai brangiai. sienu neisgadino, tiesiog buvo labai ilgi viengubi radiatoriai, o dabar susidejo trumpi, kai kur dvigubi- dar trumpesni. Liko atviros vietos, kur per remontus buvo neimanoma prieiti ir sutvarkyti sienu. Naturalu ir normalu. Noreciau paziuret, kaip reiktu bute padaryt remonta, ir uz radiatoriu taip pat, kad juos nuemus- tose vietose nereiktu perklijuot tapetu  lotuliukas.gif  noriu ir as tokiu auksarankiu meistru  thumbup.gif

Aisku, jei radiatoriu ilgis keiciasi tada normalu, kad neistapetuota uz ju palieka. Pas mano tevus tai nuosava xata, tai kazkaip nepagalvojau apie tai, nes dejo kuo didesnius radiatorius (t.y. tiek, kiek telpa po palange) tai neliko netapetuotu tarpu ax.gif

Labas rytas
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Bandysim ir mes i susitikima ateit blush2.gif Tik va kaip su baliuku neaisku lotuliukas.gif Nu kazkaip reikes derint mirksiukas.gif Ir i manksta noris, ir torto noris - nors persiplesk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2010 05 06, 09:56)
Aisku, jei radiatoriu ilgis keiciasi tada normalu, kad neistapetuota uz ju palieka. Pas mano tevus tai nuosava xata, tai kazkaip nepagalvojau apie tai, nes dejo kuo didesnius radiatorius (t.y. tiek, kiek telpa po palange) tai neliko netapetuotu tarpu  ax.gif

jo jo, mūsų trumpesni nauji- senieji buvo tie blėkiniai ilgi- per visą sieną, o dabar - trumpi, dvigubi ir kvailai atrodo..Bet pagal standartus- buvo atvykę išmatavo- skaičiavo, tikrino, kad nebūčiau daugiau prisidėjus, nei leidžiama doh.gif

QUOTE(drahlik @ 2010 05 06, 10:09)
Sveikutes 4u.gif
Bandysim ir mes i susitikima ateit blush2.gif  Tik va kaip su baliuku neaisku lotuliukas.gif Nu kazkaip reikes derint mirksiukas.gif Ir i manksta noris, ir torto noris - nors persiplesk lotuliukas.gif

Nieko nebus- reikia gimtadienį perkelt į Euroopą thumbup.gif

Labas rytas.,
Vaikas mane kątik išgąsdino doh.gif aš ryte iš lovytės išėmiau virbus- nes kai jis žaidžia- mėgsta įlipti ir išlipti iš lovytės pats- nueina, paguli, vėl lenda lauk, žaidžia su žaislais...
Dabar 11 val. nunešiau miegelio, paguldžiau, ir kaip visada išėjau iš kambario, duris uždariau. Pasitaisiau kavos, sėdau prie kompo- laisva valandėlė man....ir tik trekšt- kambario durys atsidaro- ir vaikas bėgom į kitą kambarį- ten, kur jam neleidžiu eiti ( turim tokį sandėliuką) doh.gif kol man daėjo, kaip tas vaikas iš lovos išlipo, o kad virbus išėmiau- pamiršau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ≈Dinka≈: 06 gegužės 2010 - 10:32
Labas smile.gif

Tingiu šian bet ką g.gif
Atsakyti
Dange, labai miela nuotraukutė. Gražiai pažymėjot pusantrų metukų jubiliejų thumbup.gif
Mamytės, gal žinot gerą skalbimo mašinų meistrą ? Mano padejėja sugedo... Siaubas.... Vakar šlapius rūbus ištraukiau... Kažkas viduj labai garsiai dundėjo ...

http://www.tyras.lt/photo/voting/818
Gal dar galit palaikyt mus paspausdamos ant dešimt už Rūtelę 4u.gif Mes iš trečios vietoj jau šeštoj esam... Jei nesunku... blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(undinuks @ 2010 05 06, 16:45)
Dange, labai miela nuotraukutė. Gražiai pažymėjot pusantrų metukų jubiliejų  thumbup.gif
Mamytės, gal žinot gerą skalbimo mašinų meistrą ? Mano padejėja sugedo... Siaubas.... Vakar šlapius rūbus ištraukiau... Kažkas viduj labai garsiai dundėjo ...

869830216,meistriukas
Atsakyti