Labutis
Kokį pirkai? aš vis nueinu, patampau, tokie nepatikimi jie man... Yra gerų, bet 200 lt mokėti man sąžinė neleidžia
Kas per romantiskos mintys Diana, hm?
Paprasta toki triratuka pirkom visai,,,prase 119 lt Cipoline, Akropoly, su nuolaidu kortele uz 109 nupirkau
Domantas pats issirinko, nes jam labai patiko gumine varle ant vairo. Nereikia vaikui jokiu imantriu lempuciu ar mygtuku
Aisku tas dviratukas barska visas, netvirtas toks, bet kaip uz tokia kaina manau apsimokejo Jam patinka, dziaugiasi vaikas, sedi, stebi viska, liecia,, tikrina, ta varle vis smaugia
O man toks oras feee...Nemegstu, nes teko sulyti siandien, kol is vieno objekto i kita laksciau...Dar namo su maiseliais pareiti teko, masina tik atokiau nuo namu pasistatyti pavyko..
Paprasta toki triratuka pirkom visai,,,prase 119 lt Cipoline, Akropoly, su nuolaidu kortele uz 109 nupirkau
Domantas pats issirinko, nes jam labai patiko gumine varle ant vairo. Nereikia vaikui jokiu imantriu lempuciu ar mygtuku
Aisku tas dviratukas barska visas, netvirtas toks, bet kaip uz tokia kaina manau apsimokejo Jam patinka, dziaugiasi vaikas, sedi, stebi viska, liecia,, tikrina, ta varle vis smaugia
O man toks oras feee...Nemegstu, nes teko sulyti siandien, kol is vieno objekto i kita laksciau...Dar namo su maiseliais pareiti teko, masina tik atokiau nuo namu pasistatyti pavyko..
QUOTE(IngaDiliene @ 2010 05 03, 22:37)
Kas per romantiskos mintys Diana, hm?
nu būna dienų lyg tyčia, kai ant romantikos patraukia
o kiemuose problemos- ypač kai vėliau gryžti ir nėr kur mašinos palikt....sekmadienio vakarą gryžom vėlai- pasistačiau mašiną toliau savo kiemo- o ryte lapelį radau- statyk mašiną savo kieme. Nu blyn, kad susinervinau....o iš ano kiemo pas mus stato....tai man dabar visiem raštelius kaišiot, ar kaip pencininkei registruot viską ir kokių vinių kaišiot po ratais?
O mane pensininkes visada apkolioja jei ne savo kieme statau..Taip pat vyras susiduria su pensininkiu pykcio protrukiais. Viena ryta ateinam i ne savo kiema, ogi vyro automobilio ratai visi subadyti. Is vakaro babulka buvo prigrasinusi,ir matyt koks anukas pasidarbavo nakties metu. Teko jai su policija po to labai ilgai bendrauti..Dabar nosies nebekisa ir ratu kolkas niekas nebado
QUOTE(IngaDiliene @ 2010 05 04, 10:08)
O mane pensininkes visada apkolioja jei ne savo kieme statau..Taip pat vyras susiduria su pensininkiu pykcio protrukiais. Viena ryta ateinam i ne savo kiema, ogi vyro automobilio ratai visi subadyti. Is vakaro babulka buvo prigrasinusi,ir matyt koks anukas pasidarbavo nakties metu. Teko jai su policija po to labai ilgai bendrauti..Dabar nosies nebekisa ir ratu kolkas niekas nebado
siaubas....
Labas rytas. oras netinkamas pasivaikščiojimams. tai važiuosim shopintis- radiatorių pirkti
laba diena.
Berzynelyje maciau skelbimuka, kad renkates Akropolyje, noretume ir mes su suneliu ateiti. Ar metuku vaikucius priimat? ir kiek moketi reikia?
Berzynelyje maciau skelbimuka, kad renkates Akropolyje, noretume ir mes su suneliu ateiti. Ar metuku vaikucius priimat? ir kiek moketi reikia?
sveikos laimingos mamos
aš paskaitinėju irgi šią temą, gyvenu Šiauliuose, galbūt kada pasirodysiu Jūsų klube:)(pagal galimybes)
būkim visada laimingos
aš paskaitinėju irgi šią temą, gyvenu Šiauliuose, galbūt kada pasirodysiu Jūsų klube:)(pagal galimybes)
būkim visada laimingos
QUOTE(K_margo @ 2010 05 04, 15:34)
laba diena.
Sveikute,
Būsi labai laukiama Kitas susitikimas bus kitą savaitę, antradienį arba trečiadienį Dar tiksliai nesuorganizavome, tai dieną pranešime tinklapy ir čia forume
Man lietus patinka, kai sėdi šiltai namie-vakare kai sumigo visi, net langą pravėriau jog girdėtųsi Man relaksas tada
Papildyta:
QUOTE(dalyyvė @ 2010 05 04, 17:18)
sveikos laimingos mamos
būkim visada laimingos
būkim visada laimingos
Sveikute prisijungus prie mūsų
Sveikos. Malonu naujų veidų (nikų ) matyti
Darom trečiadienį užsiėmimą? Nes antradienį dukrytės pirmasis tortadienis
Darom trečiadienį užsiėmimą? Nes antradienį dukrytės pirmasis tortadienis