Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių mamyčių klubas "Laiminga mama"

Labutis smile.gif

Kokį pirkai? aš vis nueinu, patampau, tokie nepatikimi jie man... g.gif Yra gerų, bet 200 lt mokėti man sąžinė neleidžia blush2.gif
Atsakyti
vaikas miega, visi telikai išjungti, sėdžiu su arbatos puodeliu, o už lango barbena lietus.....kažkaip labai jau raminančiai veikia, ir maloniai, jaukiai....romantika.. ech, gaila vyro šalia nėra ax.gif
Atsakyti
Kas per romantiskos mintys Diana, hm? wub.gif

Paprasta toki triratuka pirkom visai,,,prase 119 lt Cipoline, Akropoly, su nuolaidu kortele uz 109 nupirkau blush2.gif
Domantas pats issirinko, nes jam labai patiko gumine varle ant vairo. Nereikia vaikui jokiu imantriu lempuciu ar mygtuku mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Aisku tas dviratukas barska visas, netvirtas toks, bet kaip uz tokia kaina manau apsimokejo smile.gif Jam patinka, dziaugiasi vaikas, sedi, stebi viska, liecia,, tikrina, ta varle vis smaugia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O man toks oras feee...Nemegstu, nes teko sulyti siandien, kol is vieno objekto i kita laksciau...Dar namo su maiseliais pareiti teko, masina tik atokiau nuo namu pasistatyti pavyko..
Atsakyti
QUOTE(IngaDiliene @ 2010 05 03, 22:37)
Kas per romantiskos mintys Diana, hm?  wub.gif

O man toks oras feee...Nemegstu, nes teko sulyti siandien, kol is vieno objekto i kita laksciau...Dar namo su maiseliais pareiti teko, masina tik atokiau nuo namu pasistatyti pavyko..

nu būna dienų lyg tyčia, kai ant romantikos patraukia mirksiukas.gif

o kiemuose problemos- ypač kai vėliau gryžti ir nėr kur mašinos palikt....sekmadienio vakarą gryžom vėlai- pasistačiau mašiną toliau savo kiemo- o ryte lapelį radau- statyk mašiną savo kieme. Nu blyn, kad susinervinau....o iš ano kiemo pas mus stato....tai man dabar visiem raštelius kaišiot, ar kaip pencininkei registruot viską ir kokių vinių kaišiot po ratais? doh.gif
Atsakyti
O mane pensininkes visada apkolioja jei ne savo kieme statau..Taip pat vyras susiduria su pensininkiu pykcio protrukiais. Viena ryta ateinam i ne savo kiema, ogi vyro automobilio ratai visi subadyti. Is vakaro babulka buvo prigrasinusi,ir matyt koks anukas pasidarbavo nakties metu. Teko jai su policija po to labai ilgai bendrauti..Dabar nosies nebekisa ir ratu kolkas niekas nebado g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaDiliene @ 2010 05 04, 10:08)
O mane pensininkes visada apkolioja jei ne savo kieme statau..Taip pat vyras susiduria su pensininkiu pykcio protrukiais. Viena ryta ateinam i ne savo kiema, ogi vyro automobilio ratai visi subadyti. Is vakaro babulka buvo prigrasinusi,ir matyt koks anukas pasidarbavo nakties metu.  Teko jai su policija po to labai ilgai bendrauti..Dabar nosies nebekisa ir ratu kolkas niekas nebado  g.gif  g.gif

doh.gif siaubas....

Labas rytas. oras netinkamas pasivaikščiojimams. tai važiuosim shopintis- radiatorių pirkti lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Vyro brolio name irgi vienas 'sargas' gyvena - išleidžia padangas jei svetima mašina stovi doh.gif Ir kas keisčiausia - jis pats tai mašinos neturi lotuliukas.gif O mūsų kieme visiška betvarkė, niekas nebado, nešūkauja, užtat mašinų prikimšta, nei praeisi, nei pravažiuosi doh.gif
Atsakyti
laba diena. 4u.gif
Berzynelyje maciau skelbimuka, kad renkates Akropolyje, noretume ir mes su suneliu ateiti. Ar metuku vaikucius priimat? ir kiek moketi reikia?
Atsakyti
Sveiki, malonu, kad prisijunget prie musu laimingu mamu klubo thumbup.gif
Zinoma, kad priimame. Visa informacija apie mamu klubo susitikimus bei kainytes rasite www.laimingamama.lt

Arba galite skambinti man numeriu 861542419 smile.gif

Atsakyti
sveikos laimingos mamos 4u.gif

aš paskaitinėju irgi šią temą, gyvenu Šiauliuose, galbūt kada pasirodysiu Jūsų klube:)(pagal galimybes)

būkim visada laimingos smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(K_margo @ 2010 05 04, 15:34)
laba diena. 4u.gif
Berzynelyje maciau skelbimuka, kad renkates Akropolyje, noretume ir mes su suneliu ateiti. Ar metuku vaikucius priimat? ir kiek moketi reikia?

Sveikute,
Būsi labai laukiama drinks_cheers.gif Kitas susitikimas bus kitą savaitę, antradienį arba trečiadienį smile.gif Dar tiksliai nesuorganizavome, tai dieną pranešime tinklapy ir čia forume mirksiukas.gif
Man lietus patinka, kai sėdi šiltai namie-vakare kai sumigo visi, net langą pravėriau jog girdėtųsi wub.gif Man relaksas tada wub.gif
Papildyta:
QUOTE(dalyyvė @ 2010 05 04, 17:18)
sveikos laimingos mamos 4u.gif

aš paskaitinėju irgi šią temą, gyvenu Šiauliuose, galbūt kada pasirodysiu Jūsų klube:)(pagal galimybes)

būkim visada laimingos smile.gif  4u.gif

Sveikute prisijungus prie mūsų drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos. Malonu naujų veidų (nikų biggrin.gif) matyti 4u.gif
Darom trečiadienį užsiėmimą? Nes antradienį dukrytės pirmasis tortadienis blush2.gif ax.gif
Atsakyti