Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių mamyčių klubas "Laiminga mama"

QUOTE(≈Dinka≈ @ 2010 04 30, 15:54)
ačiū, tokia pati kaip ir praėjusi- užmigdžiau su žvakute, naktį vėl apie 04 kėlėmės ir gavo žvakutę, nes stipriai karščiavo.  doh.gif

Megzti man patinka- relaksuoju. Dabar atradau siuvinėjimą kryžiuku...nu super relaksas  thumbup.gif
Ir vaikui labai noriu vieną megztukėlį pavasasariui nunarpliot- teks laiko paieškot  lotuliukas.gif

Sveikit greiciau ir sirkit maziau! 4u.gif
Man irgi mezgimas yra relaksas. Reikes ir man koki megztuka numegzt, nes jau ziuriu isaugo beveik visus megztukus. O ir vasara kartais reikia megztuko uzsimesti vesesne diena
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kaip Faustuko sveikatytė ? Tikiuos, kad jau geriau wink.gif Šaunuolės, kad mezgat thumbup.gif Aš irgi pradėjau liemenę dukrytei. Bet vis man mano išdykėliai neleidžia susikaupt lotuliukas.gif
Mergytės, turiu prašymuką ... blush2.gif Gal galėtumėt už mano uogelę Rūtelę pabalsuot , spausdamos ant 10 ? Mes kol kas trečioj vietoj 4u.gif
http://www.tyras.lt/photo/voting/818

Gal jums kur kokios pagalbos reikia ? wub.gif
Lekiam šiandien pasipuošusios į Mamyčių šventę darželyje ax.gif
Gero savaitgalio ir gražios šiltos Mamyčių dienos thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(undinuks @ 2010 04 30, 15:14)
Sveikos  4u.gif
Kaip Faustuko sveikatytė ? Tikiuos, kad jau geriau wink.gif Šaunuolės, kad mezgat  thumbup.gif  Aš irgi pradėjau liemenę dukrytei. Bet vis man mano išdykėliai neleidžia susikaupt  lotuliukas.gif 
Mergytės, turiu prašymuką ...  blush2.gif  Gal galėtumėt už mano uogelę Rūtelę pabalsuot , spausdamos ant 10 ?  Mes kol kas trečioj vietoj  4u.gif
http://www.tyras.lt/photo/voting/818

Gal jums kur kokios pagalbos reikia ?  wub.gif
Lekiam šiandien pasipuošusios į Mamyčių šventę darželyje  ax.gif
Gero savaitgalio ir gražios šiltos Mamyčių dienos  thumbup.gif  4u.gif

Prabalsavau, jei pavyko- man ten su tais visais balsavimais- tamsus miškas lotuliukas.gif
Faustukas dar karščiuoja, dabar užmigo. Labai mažai valgyti pradėjo, bet daug geria....pasveiksim... 4u.gif
Atsakyti
Niu laikykites, sveikatytes Faustukui didziausios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As ir pabalsavau, jei man ten kas pavyko smile.gif saunu, kad mamos speja konkursuose sudalyvauti, savo vaikucius parodyti smile.gif
Pas mus tris savaites mociute gyveno, Domuka priziurejo, kol mano vyro nebuvo namie, taip pripratau prie "laisves". O siandien jau mociute vezame namo ilsetis.
Islepino man vaika, kazin kaip dabar teks susitvarkyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif

Geras dalykas yra močiutės wub.gif Bet aš vis nesiryžtu porai dienų vaiko pas senelius palikti, kelioms valandoms tai mielai blush2.gif
Mūsų tėtis išvažiavo savaitgaliui, šeimininkausim dviese, tikiuosi nelis ir galėsim į laukutį išbėgti, vakar ant žolės pramogavom, tai bent kritimai ne tokie baisūs thumbup.gif
Einu ir aš balsuoti ax.gif
Atsakyti
Močiutės yra gėėėėris thumbup.gif
Atsakyti
Visas MAMYTES sveikinu su sia grazia diena!!!!!!!!! 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes visos MAMOS. Mes su Matuku norime visas Jus pasveikinti ir palinketi daug stiprybes, istvermes, vaikisko klegesio pilnu namu ir daug daug meiles!!! Mamos - mylekit save ir bukit laimingos!!! 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Visoms mamytems daug laimes, ramybes bei kantrybes mamyciu dienos proga linkim mes su Domantuku wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikiname ir mes su Faustu visas esamas ir būsimas mamytes su švente. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
VISAS MAMYTES SU MAMYCIU DIENA!!! oro_buckis.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lei**la: 02 gegužės 2010 - 21:53
Sveikos mamytes, kaip laikotes? Kaip atsventete graziausia savo svente? 4u.gif

As Domantui nupirkau triratuka, tai vazinejomes po Pasvali visa savaitgali, esam labai patenkinti kad isigijom smile.gif
Atsakyti