Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinių Arabų Emyratų klubas

Laba diena 4u.gif

Tyluma čia g.gif Auuuuuuuuu biggrin.gif

QUOTE(Svajute @ 2010 04 25, 17:36)
Jau turiu bilietus, valioooo  thumbup.gif

Kada skrendat? bigsmile.gif Kaip vaikai reaguoja? Ar nori keliauti?

Ajkilina, apsiseiliojau paskaičius receptuką. Aš irgi taip pat darau, tik krevetes virtas naudoju.

Palmadi, kaip jūsų vaikinas? Ar leidžia tau pailsėti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Insomnia: 27 balandžio 2010 - 12:21
Sveikos visos mamos ( ir ne tik) is Dubajaus ! Smagu ir man prie jusu prisijungti, krykstavau kai suzinojau apie ista foruma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(as-erika @ 2010 04 27, 15:13)
Sveikos visos mamos ( ir ne tik) is Dubajaus ! Smagu ir man prie jusu prisijungti, krykstavau kai suzinojau apie ista foruma  biggrin.gif

sveika 4u.gif o koks ryšys su Emyratais?gyveni ?ar ruošiesi atvykti?
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2010 04 27, 12:21)
Laba diena 4u.gif

Tyluma čia g.gif Auuuuuuuuu  biggrin.gif
Kada skrendat? bigsmile.gif Kaip vaikai reaguoja? Ar nori keliauti?

Labas 4u.gif
skrendam kita penktadieni, bet koks ilgas skrydis blink.gif , tai bus issukis su dviem vaikais, tai gerai kad vyras grista musu pasiimti, o ne vienai su dviem skristi. Mazajam tai tas pats kur bus, svarbu pavalgyt ir su mama pabut, o va vyresnioji, atrodo, nori, bet realiai turbut nelabai supranta kuriam laikui cia ta kelione. Dabar mastau, ar reikia darzely isleistuves daryt g.gif

Sveika as-erika 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajute: 27 balandžio 2010 - 15:15
QUOTE(as-erika @ 2010 04 27, 15:13)
Sveikos visos mamos ( ir ne tik) is Dubajaus ! Smagu ir man prie jusu prisijungti, krykstavau kai suzinojau apie ista foruma  biggrin.gif

sveika as-erika, tai papasakok mums apie save 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Svajute @ 2010 04 27, 15:54)
Labas  4u.gif
skrendam kita penktadieni, bet koks ilgas skrydis  blink.gif , tai bus issukis su dviem vaikais, tai gerai kad vyras grista musu pasiimti, o ne vienai su dviem skristi. Mazajam tai tas pats kur bus, svarbu pavalgyt ir su mama pabut, o va vyresnioji, atrodo, nori, bet realiai turbut nelabai supranta kuriam laikui cia ta kelione. Dabar mastau, ar reikia darzely isleistuves daryt  g.gif

Sveika as-erika  4u.gif

Sveika Svajute
o jus per kur skrendant?
p.s. viskas ciki piki bus,kelione isvargins,bet viskas atsipirks atvykus cia:)
Atsakyti
QUOTE(Mildashinas @ 2010 04 27, 15:34)
Sveika Svajute
o jus per kur skrendant?
p.s. viskas ciki piki bus,kelione isvargins,bet viskas atsipirks atvykus cia:)

ir man atrodo, kad viskas bus gerai, fainiausia, kad pagaliau busim visi kartu wub.gif
skrisim per Briuseli
Atsakyti
gyvenu Dubajuj metus, nedirbu-vyras dirba biggrin.gif blush2.gif as tik atostogauju:) gyvenam marinoj, man labai patinka, palyginus su bur dubai( kur pries kaledas gyvenom) tai cia rojus smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(as-erika @ 2010 04 27, 16:50)
gyvenu Dubajuj metus, nedirbu-vyras dirba biggrin.gif  blush2.gif  as tik atostogauju:) gyvenam marinoj, man labai patinka, palyginus su bur dubai( kur pries kaledas gyvenom) tai cia rojus smile.gif)

tai vat saunu tureti atostogas biggrin.gif as taip pat kol kas atostogauju...o TB lietuvis ar is artimuju rytu? g.gif 4u.gif taip dubai marina tikrai geriau nei bur dubai, tikiu:)
Atsakyti
QUOTE(Svajute @ 2010 04 27, 16:50)
ir man atrodo, kad viskas bus gerai, fainiausia, kad pagaliau busim visi kartu  wub.gif
skrisim per Briuseli

tik karstoka cia:) svarbiausia kad vaikai neperkaistu, nors as jau cia beveik menesi tikviena karta dienos metu vaiksciojau ir tai buvo abu dhabyje tai galvojau kad mirsiu (siaip vakare iseinam mane kaip sunukiuka pavedzioti po zolyte lotuliukas.gif ) biggrin.gif ir lietuvoj nepkenciu saules ir karscio tai cia siek tiek man pragaras:) bet uz tat geriau odai, nebera tokia riebi ir plaukai atsigauna ir spogu sumazejo:)
merginos kaip cia ikelti nuotrauka reikia?nelabai suprantu, nu pabandysiu dabar pora foto is abu dhabio ikelt 4u.gif nepykit jei nesigavo:)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
as-erika labas prisijungusi 4u.gif

eeeei fainos fotkes Mildashinas smile.gif mhm karsciai prasideda ar jau tesiasi net nebezinau smile.gif labai idomu kaip man cia seksis vasaroti g.gif beje, kurioj vietoj tu gyveni (gal minejai, bet turbut busiu praziurejus)?
Atsakyti
QUOTE(cepelinai @ 2010 04 27, 17:41)
as-erika labas prisijungusi  4u.gif

eeeei fainos fotkes Mildashinas smile.gif mhm karsciai prasideda ar jau tesiasi net nebezinau smile.gif labai idomu kaip man cia seksis vasaroti  g.gif beje, kurioj vietoj tu gyveni (gal minejai, bet turbut busiu praziurejus)?

cepelinai as tai tikrai per kancias isvasarosiu lotuliukas.gif baisiausia man liepos pabaiga ir rugpjutis, juk tai karsciausias laikotarpis,nu nieko AC isgelbes arba tevyne brangi biggrin.gif gyvenu tecom, netoli internet city metro stotele (dvi minutes peskom lotuliukas.gif ),netoli greens, o jus kaip pamenu dubai marinoj...ir as noriu ten gyventi, bet arciau JBR, bet MB sako, kad jam per toli kaskart bus vazinetis, nu bet gal kada nors biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildashinas: 27 balandžio 2010 - 16:53
Sveikos! 4u.gif
as-erika , labas 4u.gif

karsciu as irgi laukiu, man net idomu kas bus. kolkas man ok, be AC tvarkomes. vasara matyt nesigaus jau taip...
QUOTE(Insomnia @ 2010 04 27, 12:21
[cool.gif
Palmadi[/b], kaip jūsų vaikinas? Ar leidžia tau pailsėti?

Savo nuotaikose biggrin.gif sunku jau man ji nesiot o vezime nebuna beveik doh.gif . dantukus auginame ir pagrinde laika namuose praleidziame ax.gif
Atsakyti