Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinių Arabų Emyratų klubas

Labas rytas 4u.gif
taip apie tarakonus visi jau perspejo, kad ju cia daug kur, brrr, ai bet is kitos puses gales vaikai tarakonu lenktynes namuose daryt, kai lauke bus plius 50 biggrin.gif
visi vyro darbo kolegos mus gasdina del tu karsciu, jau siandien per Euronews maciau Abu Dhabi plius 40, nors MB sake kol kas nieko baisaus, o vakare visai gerai
Atsakyti
QUOTE(Ajkilina @ 2010 04 22, 10:12)
pala, pala  biggrin.gif koks green community? kurioj cia vietoj?  g.gif tada kur jus gyvenat? nes siaip mes gyvenam paciam green community, prie investment park.

tai reiskias kad dar reikes pas jus uzsukti pasivaikscioti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dziugga @ 2010 04 22, 10:47)
sveikos,
o kokios visos ankstyvos bigsmile.gif ilga diena būna, kai anksti ją pradedi.mes tai tik nesenai atsikėlėm blush2.gif

maanu,kad Mildashinas sumaišė green community su greens g.gif greens tarp TECOM ir Emirates living prie Sheikh Zayed kelio,o communyti miesto pakraštyje,prie Emirates kelio.

taip dziugaaa atsiprasau, pati dar rajonuose nesigaudau:) MB pats dar nezino biggrin.gif dar klausiau tris kartus bet kaip supratau reikes google map pasikliauti dabar g.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajute @ 2010 04 22, 11:15)
Labas rytas  4u.gif
taip apie tarakonus visi jau perspejo, kad ju cia daug kur, brrr, ai bet is kitos puses gales vaikai tarakonu lenktynes namuose daryt, kai lauke bus plius 50  biggrin.gif
visi vyro darbo kolegos mus gasdina del tu karsciu, jau siandien per Euronews maciau Abu Dhabi plius 40, nors MB sake kol kas nieko baisaus, o vakare visai gerai

na po pirmo vziito siandien abu dhabyje:) zeuriai kaaaaaarstaaaaa:) kartis pakenciamas bet tik kad slapias tas karstis:)vakare kaip tik tas:)daugiau zalumos nei dubajuj ir siaip patiko:) dar kaip tik vakare ant kazkokio festivalio uztaikem papludimy:) one world one rythm tai pasiklausem dainusku, patepsejom ir grizom namo:)bet kaip visada sakoma visur gerai bet grizus namo geriausia thumbup.gif
p.s. zeuru su masinu parkavimu abu dhabyje:)
labanakt mergikos gero ir nuotaikingo ne per karsto savaitgaliooooo vacation4.gif vacation1.gif karsta.gif karsta.gif karsta.gif
Atsakyti
Sveikos
QUOTE(Mildashinas @ 2010 04 22, 09:00)

palmadi, as galiu uz auklyte pabuti smile.gif patirties turiu, uzauginau savo brolio vaikus, kol studentavau tai priziurejau brolienes draugiu vaikus:D tai vat rekomendaciju turiu drinks_cheers.gif

Tai labai gerai thumbup.gif , turesiu omeny jei tik pasispresim maziu su aukle palikt mirksiukas.gif . O koks pas tave tarifas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palmadi @ 2010 04 23, 14:58)
Sveikos

Tai labai gerai  thumbup.gif , turesiu omeny jei tik pasispresim maziu su aukle palikt  mirksiukas.gif . O koks pas tave tarifas?  4u.gif

o kaip su tais tarifais ia net neisivaizduoju:D vilniuj imdavau 5lt uz valanda:D bet tai buvo pries pora metu ir budavau ne visa diena:D isleisdavau tevelius patoostint:D arba mamytes apsiprekint ar i i kokius kursus isleisdavau:D o su broliaus vaikais 24 valandas per para:D bet uz tai nieko negaudavau biggrin.gif brolis mane uzaugino:D tai as dabar dvigubai turejau atsiimti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildashinas @ 2010 04 23, 16:39)
o kaip su tais tarifais ia net neisivaizduoju:D vilniuj imdavau 5lt uz valanda:D bet tai buvo pries pora metu ir budavau ne visa diena:D isleisdavau tevelius patoostint:D arba mamytes apsiprekint ar i i kokius kursus isleisdavau:D o su broliaus vaikais 24 valandas per para:D bet uz tai nieko negaudavau biggrin.gif brolis mane uzaugino:D tai as dabar dvigubai turejau atsiimti  4u.gif

Vilniaus tarifai cia tikrai negalioja bigsmile.gif
o del brolio aiskus reikalas mirksiukas.gif , niu bet saviem veliau augint patirties turesi
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Kur visos pradingusios unsure.gif Savaitgaliu džiaugiatės? Ką gero nuveikėt? Ar radot rusų parduotuvę? hihihi.gif Mes kažkada buvom kažkokią radę (silkės man Velykoms reikėjo), bet tokia skylė, kad daugiau niekada ir nevažiavom ax.gif

Buvau ketvirtadienį su pusseseryte Lenkijoje. Ji vis apsipirkti važiuoja, mane vietoj "radijos" ėmė. Pasiplepėjom, apsipirkom. Bet orai blink.gif Tai sninga, tai kruša, tai saulė šviečia. Sušalom baisiai. Vakar ilsėjausi, tinginiavau ir knygą skaičiau. O šiandien draugės mergaitės gimtadienyje buvom.
Atsakyti
Labas vakaras!
As irgi ziuriu kad visos dingusios ax.gif
Man kazkaip rusu parduotuves nereikia, kazkaip uzmeciau aki supermarkete i rusu lentyna, tai ner ten ko pirkt. soru kruopaos, zuvies konservai, is tos serijos. Na gal pienas kondensuotas, bet man ranka nekyla uz ji 17 dirhamu moket ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palmadi: 24 balandžio 2010 - 20:32
QUOTE(Palmadi @ 2010 04 24, 21:31)
Labas vakaras!
As irgi ziuriu kad visos dingusios  ax.gif
Man kazkaip rusu parduotuves nereikia, kazkaip uzmeciau aki supermarkete i rusu lentyna, tai ner ten ko pirkt. soru kruopaos, zuvies konservai, is tos serijos. Na gal pienas kondensuotas, bet man ranka nekyla uz ji 17 dirhamu moket  ax.gif

Yra kondensuoto Nestle!!!! Apie 5Dhs kainuoja. Va toks:

user posted image

Dar ir vietinis kažkoks yra. Pavadinimo nepamenu. Aj dar Giant mačiau kondensuoto su rusiškais užrašais. Kaip LT seniau būdavo, tas su baltai žydra etikete. Kaina irgi normali buvo, gal kokie 6-7Dhs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Insomnia: 24 balandžio 2010 - 20:50
QUOTE(Insomnia @ 2010 04 24, 20:48)
Yra kondensuoto Nestle!!!! Apie 5Dhs kainuoja. Va toks:

user posted image

Dar ir vietinis kažkoks yra. Pavadinimo nepamenu. Aj dar Giant mačiau kondensuoto su rusiškais užrašais. Kaip LT seniau būdavo, tas su baltai žydra etikete. Kaina irgi normali buvo, gal kokie 6-7Dhs.

oj kaip gerai!!! aciukas! 4u.gif 4u.gif ytoj eisiu pirkti blush2.gif
Atsakyti
Tinginį darysi? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2010 04 24, 22:12)
Tinginį darysi? lotuliukas.gif

kaip tynginiaus uzsimaniauuuuu biggrin.gif bet rytoj prasideda dieta biggrin.gif o sita nestle kondensuota piena jau buvau nusipirkus ne viena karta labai panasus i ta senaji su melyna etekete...
tai vat labas vakaros merginos:) matau, kad insomnia turiningai praleido savaitgali:) tai kada vel planuojat grizti?
palmadi, jei reikes prizvelgti tik sakyk, myliu as vaikus labai labai, smagiau su jais biggrin.gif tik tavo dar leliukas:) daugiau nesiojimo meiles ir prieziuros reikalauja:) bet vis tiek smagu pasiziureti kaip sypsosi be dantuku biggrin.gif
mano savaitgalis praejo vykdant namu ruosa, nors vakar vakare buvom iseje pasizmoneti, pasiklausem gyvos muzikos, uzsukom i kluba , bet jau tikriausiai nebe tas amzius biggrin.gif
merginos galit pasakyti tikslu pavadinima jogurto, kuri naudojat kaip grietine ir kokioj parduotuvej galima rasti?nes kazkaip ieskojau nusipirkau bet ne vienas nepanasu i grietine biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas,
sorry, pamirstu uzsukti pas jus smile.gif

Palmadi mano darbo paieskos apsiriboja skelbimu paskaitymu smile.gif na dar cv issiuntinejimas... beje, man taip pat tie rusu skyreliai supermarketuose vargani tokie. esu pirkusi sprotu kucioms, grikiu kruopu, koldunu, avizines koses ir raugintu kopustu (pastarieji taip ir stovi saldytuve).

Insomnia gera ir turininga kelione apturejai smile.gif

Ajkilina noriu paklausti kaip zuvi ir kt. vandens gerybes transportuojat is to zuvies turgaus??? beje, ar naudojates isdarinejimo paslaugomis ten? vakar norejosi pirkt kreveciu, bet kadangi dar daug kur reikejo pasivazineti tai kazin ar man ten nebutu susvinkusios masinoj smile.gif o kvapai ten kokie, fui! tai apsiribojau tik darzovemis ir vaisiais, kuriu kokybe ir kaina tikrai nebloga smile.gif as esu dar ir kitame darzoviu ir vaisiu turguje buvusi, vaziuojant link International city, bet praktiskai viskas tas pats, o ypac tu pardaveju ikyrumas!!

Mildashinas as esu pirkusi grietine paprasciausia indeliuose su uzrasu sour cream, tik nebepamenu pakuotes, o sveriamos tai nezinau, cia gal labneh turejai omenyje, bet jis man tiek kad savo konstistencija grietine primena, bet skoniu tai nelabai smile.gif be to, kazkaip mazai grietine benaudoju cia, daugiau ja keiciu naturaliu jogurtu smile.gif

ojei koks siandien ryte vejas buvo, net pagalveles kedziu balkone kilnojo smile.gif

Atsakyti